CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

HØJSKOLE I CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

VARIGHED: 3 måneder
INTRODAGE: New York City, USA
1. MÅNED:
St. Croix, Caribien – Projektstyring & Teambuilding
2. MÅNED: Playa del Carmen, Mexico – Frivilligt arbejde & Kulturforståelse
3. MÅNED: Big Island, Hawaii – Selvudvikling & Kommunikation

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse 20. februar 2023 UDSOLGT!
60.500 DKK
Afrejse ca. 04. oktober 2023   66.900 DKK
Afrejse ca. 19. februar 2024 67.500 DKK
Afrejse ca. 03. oktober 2024 67.900 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
CARIBIEN, HAWAII & MEXICO – PÅ EVENTYR I TROPERNES PARADIS

Tag med på drømmenes højskoleophold til et vaskeægte paradis med verdens bedste strande, surfing, den smukkeste natur og sol hver dag. Et rejseeventyr med masser af adventure på vulkaner, i regnskov og ikke mindst på, i og under vandet. En fantastisk højskole i udlandet.

St. Croix i Caribien kan du glæde dig til at opleve nogle af verdens smukkeste strande med azurblåt vand og svajende palmer, der sammen med øens eksotiske troperytmer, let kan kaldes et barfods-paradis. Øen er fyldt med eventyr, tætbeklædt regnskov, fede hike muligheder, gemte oaser og hvis du hopper i havet, kan du udforske en helt ny verden af oplevelser med snorkel og maske. Der er rig mulighed for at se både havskildpadder, rev-hajer og eksotiske fisk i alle regnbuens farver.
Glæd dig også til at slutte dage af med at skåle solen på gensyn, med dine fødder i det varme sand på en vaskeægte caribisk beach-bar sammen med højskolevennerne.

Mexico byder på en fantastisk kombination af sol, varme, eksotiske og lækre strande, et perfekt klima og naturskønne omgivelser på Yucatan halvøen. Vi oplever den ældgamle mayakultur, med inka-ruiner og maya indianere, og udforsker områdets fantastiske natur og dyreliv – over og under vand. Vi bor downtown i Playa del Carmen, hvor der både er plads til undervisning, chill-time og masser af lækkert højskolefællesskab.
Glæd dig til alle de fantastiske mad-oplevelser og hyggelige gadekøkkener med det lækreste mexicanske mad.

Som en perlesnor langt ude i Stillehavet ligger ø-gruppen Hawaii med noget af planetens mest storslåede og vilde natur. Tropiske regnskove, brusende floder, vilde vulkaner, brølende vandfald på dramatiske bjerge og aloha-spirit har placeret Hawaii på enhvers eventyrlystens sjæls travel-bucket-list. Glæd dig til at opleve de fantastiske hvide, sorte, røde og grønne sandstrande, berømte surf-strande og bølger, noget af verdens bedste dykning (med bl.a. Manta Ray Nightdive), hvalsafari, delfiner der leger i bugterne, hula-fest og selvfølgelig at prøve at spille på ukulele.

Højskole på Hawaii, Caribien & Mexico
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ NEW YORK CITY, USA

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-4 ▸ ST. CROIX, CARIBIEN

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4/5 ▸ CARIBIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 5-8 ▸ YUCATÁN, MEXICO

  Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 8/9 ▸ MEXICO

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9-11 ▸ BIG ISLAND, HAWAII

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 12/13 ▸ HAWAII

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE – NEW YORK CITY

Vi starter vores rejseeventyr med 3-4 spændende introdage på Manhattan i New York City, hvor vi lærer hinanden at kende, rystes godt sammen og i fællesskab udforsker en af verdens mest pulserende byer. Glæd dig til at opleve Central Park, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, SoHo, Bronx, Empire State Building, Times Square, Little Italy, Chinatown og Broadway.

Efter introdagene flyver vi til St. Croix i Caribien, hvor bountystrande, calypso-rytmer, azurblåt hav og tropiske regnskove byder os velkommen til ø-paradis.

UGE 2-4
ST. CROIX, CARIBIEN – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Midt i det Caribiske hav ligger de Dansk Vestindiske Øer – St. Thomas, St. Croix & St. John – med sine frodige omgivelser og gamle danske kultur. Øerne er del af US Virgin Islands, der indtil 1917 kaldtes Dansk Vestindien og var ejet af Danmark. Det er et vaskeægte barfods-paradis med danske gadenavne og en hjertevarm kultur, hvor folk hilser på hinanden og hvor tingene går i et roligt ’vi når det nok’ tempo. Det kaldes ‘Island Time’ og er skønt – og lidt uvant – for vores europæiske hjerner. Sammenholdet og fællesskabs-følelsen på øen er unik og elever og undervisere kan mærke det. Naturen er et kapitel for sig selv og kalder på hikes, stranddage, jungleliv, dykning og hyppige “hold fast, hvor er her smukt!” udbrud.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der bl.a. handler om gruppedynamik, sjove samarbejdsøvelser, teamudvikling, teamroller, dine styrker og dit udviklingspotentiale og lokale projekter.

UGE 4/5
CARIBIEN – FRIUGE

Mange elever har lyst til at udforske øerne udenfor St. Croix, og første friuge er en rigtig god mulighed til det. Det er fx ret populært at tage til St. Thomas, St. John eller naboøen Puerto Rico, der hurtigt nås med et billigt lokalfly, hvorved friugen ikke behøver at være en dyr fornøjelse. Af lidt større friuge-eventyr kan nævnes Miami/Orlando, der er oplagt, hvis man fx har lyst til Miami Beach og et mini-roadtrip. Jamaica er også et fedt sted at tage hen med reggae, rasta-fester. Eller måske en uges island-hopping med et af de kæmpestore krydstogtskibe.

UGE 5-8
PLAYA DEL CARMEN, MEXICO – FRIVILLIGT ARBEJDE & KULTURFORSTÅELSE

I Mexico bor vi i farverige Playa del Carmen, der ligger på Yucatán-halvøen langs kysten ved det smukke, caribiske hav. Byen er kendt som halvøens største ferieparadis med et hav af muligheder for aktiviteter og afslapning. Her skal vi også vænne os til en helt ny kultur end hvor vi kommer fra; krydrede dufte fra de lokale taco-boder, spanske samtaler og mariachi-musik, hvor end du befinder dig.

”Playa”, som byen kaldes i daglig tale, byder blandt andet på masser af lokale restauranter, caféer og barer med livemusik, der oftest ligger helt nede på stranden. Derudover er der dykning, snorkling, beachvolley og masser af adventure-oplevelser. Byen ligger perfekt placeret i forhold til dagsture til halvøens hovedattraktioner som fx Mayaruinerne ved Chichen Itza, Coba og Tulum eller nogle af de mange undervandsgrotter, der ligger i området.

Fag – Frivilligt arbejde & Kulturforståelse
Vi tager ud blandt de lokale og gør en forskel med meningsfyldt frivilligt arbejde. I HÖJSKOLENDK gør vi en stor indsats for at tilbyde projekter, der både gavner lokalsamfundet og giver mening for vores elever. Nogle har lyst til at arbejde med mennesker, mens andre er mere til kultur, dyreliv eller praktiske opgaver. Sammen med vores stærke netværk i Mexico sætter vi valgmuligheder op, så du og dine nye venner fx kan vælge de eller de projekter som i syntes er allermest spændende.

UGE 8/9
MEXICO – FRIUGE

Udforsk den spændende kultur i Mexico, med ældgamle mayakultur og inka-ruiner eller fyld ugen med adventure, hvor du udforsker grotte-systemerne under Yucatán-halvøen eller kører med ATV gennem junglen. Har du lyst på flere rejseoplevelser, kan du stikke til Guatamala, Belize eller Costa Rica.

UGE 9-11
BIG ISLAND, HAWAII – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Vi slutter vores højskole-eventyr af på Hawaii, eller rettere Hawaii-øerne, der består af 8 hovedøer: Oahu, Hawaii (også kaldet Big Island), Maui, Kauai, Lnai, Niihau, Molokai og Kahoolawe. Vores eventyr går først til den største af øerne ’Big Island’ og øens størrelse gør, at der er rig mulighed for at opleve den lokale, hawaiianske kultur.
Hawaii har en rig og spændende historie, hvor de tidligste beboere var polynesiske hawaiianere, hvilket har sat sit præg på staten i dag. Ø-staten er laid back, og en konstant påmindelse om, at her er det ikke normen at bekymre sig eller have travlt. Her kan man desuden opleve 10 af de 14 klimazoner, der findes på planeten, og på den måde udgør øerne en mikroversion af hele verdens landskaber.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke tør teori. Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 12/13
HAWAII – FRIUGE

Hawaii-øerne består af 8 hovedøer; Oahu, Hawai’i (Big Island), Maui, Kauai, L’nai, Niihau, Molokai og Kaho’olawe. Da øerne er meget forskellige, kan det umiddelbart være svært at vælge hvilke(n) man skal besøge. Det tager heldigvis kun ca. ½-1 time fra Honolulu til hver af øerne, så det er bestemt en mulighed at udforske flere af øerne under i friugen.
Vi tager selvfølgelig en god snak undervejs på opholdet omkring friugen her, dine muligheder og vores anbefalinger.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔  Fly tur/retur: DK > New York > Caribien > Mexico > Hawaii > DK
✔  Indkvartering i New York, Caribien, Mexico og Hawaii
✔  Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔  Undervisning i ‘Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse’
✔  Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔  Transfers fra lufthavne tur/retur
✔  15% rabat på vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔  Adventurerace i New York City
✔  New York City Tour m/lokal guide
✔  Aften kajaktur med selvlysende plankton, Caribien
✔  Snorkel- og Nationalpark tur – Buck Island National park, Caribien
✔  Kulturaften med lokal foredragsholder, Caribien
✔  Cruzan Rum Tour, Caribien
✔  Smykke-workshop, Caribien
✔  Rock Climbing, Caribien
✔  Heldagstur til Chitchen Itza, Mexico
✔  Surfing, Hawaii
✔  Cloudforest Hike, Hawaii
✔  Tour på lokal Coffee Farm, Hawaii

PRAKTISK
✔  Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔  Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (du møder dine rejsevenner og rejseleder)
✔  Dansk rejseleder på hele opholdet
✔  Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔  Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum
•  Vaccinationer
•  Friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 30.000 DKK til 40.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet i Caribien, Hawaii og Mexico, skal du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i tre spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
FRIVILLIGT ARBEJDE & KULTURFORSTÅELSE
SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

I Caribien står den på faget ‘Projektstyring & Teambuilding’ – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

FRIVILLIGT ARBEJDE & KULTURFORSTÅELSE

I HÖJSKOLENDK gør vi en stor indsats for at tilbyde projekter, der både gavner lokalsamfundet og giver mening for vores elever.

Nogle har lyst til at arbejde med mennesker, mens andre er mere til dyreliv, kultur eller praktiske opgaver. Sammen med vores stærke netværk i Mexico sætter vi valgmuligheder op, så du og dine nye venner fx kan hjælpe det lokale dyreinternat eller gøre en forskel for børnehjem eller hjemløse. Du kommer tættere på områdets udfordringer, og får en unik kulturforståelse af Mexico.

Glæd dig til at gøre en forskel!

Læs mere om ‘Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

I en spændende hverdag på Hawaii underviser vi i ‘Selvudvikling & Kommunikation’. Her handler det om dig.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Caribien, Hawaii & Mexico’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
HAWAII
CARIBIEN, US VIRGIN ISLANDS
MEXICO
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I CARIBIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Puerto Rico - Friuge i Caribien - Højskole i udlandet

Puerto Rico – Salsa, Strande og Nightlife
Det bobler af spansk temperament, følelser og salsa rytmer i Puerto Rico. Hovedbyen San Juan rummer både de gamle farvede bygninger og det nyere arkitektur med skyskrabere. Øen er amerikansk, men er ikke noget man ligger mærke til, da det spanske dominerer. Her er masser af lækre strande, oplevelser, shopping, nightlife og adventure, og prisniveauet er overkommeligt.

Jamaica - friuge i Caribien - højskole i udlandet

Jamaica – Reggae, Strande & Rastafari
Stedet, der er kendt for Bob Marley, reggae, rastafarier og de lækreste bounty-strande. Øen rummer meget historie, og er ideel for dem, der ikke er blege for kontakt med lokalbefolkningen og er vild med den kultur som Jamaica byder på – afslapning, chillaxing, reggae musik og “Weh yuh deh pon”.

Ø-hop i Dansk Vestindien - Friuge i Caribien - højskole i udlandet

Dansk Vestindien – Ø-hop, Kultur & Strande
Tag på ø-hop i det gamle Dansk Vestindien og glæd dig til nogle af verdens smukkeste strande, dansk gadenavne og (slave)historie på vores gamle caribiske øer, sukkermøller, plantager, nationalparker, hikes, Cruzan Rum destillerier og krystalblåt hav med dykning og snorkling i verdensklasse.

Miami - friuge i Caribien - højskole i udlandet

Miami City – Strande, Nightlife og Shopping
Miami er byen for dem der har penge på lommen, og er klar på en uge hvor der ikke skal spares på noget. “Magic City” kaldes byen også og med masser af sol, berømte Miami Beach og et fedt nightlife giver det god mening. Orlando ligger kun 300 km væk og er forlystelsesbarnets drømmeby. Her ligger Universal Studios, SeaWorld og meget mere, så der venter masser af oplevelser.

FRIUGE I MEXICO – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Belize - Friuger & Oplevelser - Højskole i Udlandet

Belize
Belize er et paradis for naturelskere og dykkere – og især for alle med interesse i en af verdens mest fascinerende indianerkulturer. Landet har, med baggrund i mayakulturen, verdens største samling af ruiner fra det gamle indianer-rige. Belizes 300 km lange koralrev er verdens næst-længste og dykkere kommer fra hele verden for at opleve koraler og marineliv i alverdens farver. Ud for Belizes kyst finder du desuden det verdenskendte dykkersted – The Blue Hole. I den uberørte jungle finder desuden man bl.a. jaguarer og over 500 fuglearter.

Cuba - Friuger & Oplevelser - Højskole i Udlandet

Cuba
Cuba ligger heller ikke langt fra Mexico og bør opleves inden det (også) bliver amerikaniseret. Her venter salsa i gaderne, cigar-rullende lokale på gadehjørnerne, en livlig kultur og en følelse af uberørthed. Det er ret fedt at opleve de støvede gader i Havana med store biler fra 50’erne, for dagen efter at stå med støvler på for at hike nogle af de smukke naturområder man finder her – eller smide sig i en hængekøje og dase på en tropisk strand.

Friuge i Mexico - Højskole i Udlandet

Costa Rica
Costa Rica har et væld af naturoplevelser med over 100 vulkaner og smukke naturreservater. Du kan fx tage til det fede adventure-område Monte Verde og opleve det rige natur- og dyreliv, som Costa Rica bl.a. er så kendt for. Er du mere til hav og kyst, kan du ta’ ned langs Stillehavskysten. Her venter lækre strande og krystalblåt vand for slet ikke at tale om de mange havskildpadder, som i løbet af året kommer op på stranden for at lægge æg. Her er også hyggelige surferbyer og kilometervis af øde strand, hvor man ikke skal dele bølgerne med andre.

Guatemala - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Guatemala
At rejse til Guatemala er som at rejse tilbage i tiden og få et glimt af det, der eksisterede før den vestlige verden indtog kontinentet. I hjertet af Mellemamerika pryder Mayaindianernes farverige dragter hverdagen, og deres traditioner er smeltet sammen med det moderne Guatemala. Vi anbefaler at besøge Xela – mayaindianernes “hovedstad”. Byen er en smeltedigel af indianernes kultur og den vestlige kultur spanierne bragte med sig. Kulturerne er smeltet sammen og har skabt et unikt samfund, hvor der både bedes til Jesus og Jomfru Maria mens der ofres til de mange guder som Mayaerne tror på. Xela er omgivet af varme kilder, bjerge og vulkaner, og tæt på ligger den fantastisk smukke indsø ’Lago Atitlan’.

FRIUGE PÅ HAWAII – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Oahu - friuge på hawaii - højskole i udlandet

Oahu – Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
Oahu er den mest befolkede af Hawaiis øer og er et regulært surfer’s paradise. Med bølger, der når helt op på 12-14 meters højde, er øen vært for nogle af verdens største surf-konkurrencer. Honolulu skal selvfølgelig besøges og den indbydende by byder bl.a. på shopping, lækre restauranter, barer/clubs, historiske bygninger, Waikiki Beach og det berømte hike på Diamond Head på Leahi vulkan-krateret. Øens højeste punkt er Ka’ala bjerget, og her kan man tage på masser af skønne vandreture og finde andre lækre strande. Man bør også slå et smut forbi Pearl Harbor – mindesmærket for japanernes angreb under 2. Verdenskrig – der er fyldt med historie og minder.

Big Island, Hawaii - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Big Island – Vulkaner, Roadtrip og Natur
Big Island er den største af Hawaii-øerne og øen er bl.a. kendt for sin lava-landskaber, og ‘Volcanoes National Park’, der er USAs eneste nationalpark med en aktiv vulkan. Foruden lavalandskabet er der også en fantastisk, tropisk og vild natur med sorte, grønne og røde sandstrande og de smukkeste bjerge. Også på og under vand er Big Island værd at opleve og er bl.a. kendt for fantastiske snorkelområder og et af verdens bedste dyk; The Manta Ray Night Dive. En ridetur i de historiske græsklædte sletter af Paniolo (hawaiiansk cowboyland i Waimea) er også at anbefale.

Maui - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Maui – Surf, Vandfald og Roadtrip
Maui er et fantastisk surfsted for både begyndere og øvede og vi anbefaler et smut på surfcamp, hvis du vælger øen som friuge-destination. Maui byder på fantastisk natur med hvide og røde sandstrande, fx Ka’anapali Beach ved Lahaina og vil I på mini-roadtrip, så er ‘The Road to Hana’ et kæmpe must-do, og en af de smukkeste strækninger i hele USA. Et hike gennem bambusskov til de små vandfald kaldet Pools of ‘Ohe’o (Seven Sacred Pools) er bestemt også anbefalingsværdigt. Haleakala National Park er (endnu) et absolut must. Haleakala betyder “house of the sun” på hawaiiansk og toppen af Haleakala Crater er et af de mest spektakulære steder i verden at opleve en solopgang.

Kauai - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Kauai – Et af de smukkeste steder i verden
Kauai er kendt som ‘The Garden Island’ og er øen Steven Spielberg valgte til filmen Jurassic Park.
Det er en spektakulær og utrolig smuk tropeø. Her bør man udforske bjerg-skråningerne på den majestætiske Na Pali Coast på en katamaran-tur. Det er simpelthen et must.
Tag med helikopter over Kauai, hvor du oplever Mana Waiapuna, også kendt som “Jurassic Park Falls”, og derefter henover Waimea Canyon, kendt som “Grand Canyon of the Pacific” – en helt igennem magisk oplevelse. Kauai er også kendt for dens røde støv/jord, der giver et unikt farvespil mod det grønne, tropiske landskab.

Anton, Destinationsleder - Højskole i Udlandet
ANTON B. LEVESEN

Jeg er 97’er, opvokset i Skødstrup – en lille by nord fra Århus – og har gået på Eriksminde Efterskole og senere taget en HF-uddannelse på Aarhus Akademi. Jeg bor nu i et skønt bofællesskab i Gl. Ry med tre af mine dejlige venner.

Jeg har, siden jeg var ganske lille, haft stor lyst og trang til at udforske verden. Jeg har altid været interesseret i naturen; gåture i skove og være ved vandet med forestillinger om at der lå verdener uden for min forstand.
Der er altid mere eventyr i horisonten, når man ser på verden gennem mine briller. Jeg drømmer om at komme alle de steder hen i verden, jeg endnu ikke har været (og der er heldigvis mange), og tror på, at respekt og kærlighed for andre mennesker, opstår i mødet og kendskabet med deres kultur og verdensforståelse.

Jeg har altid haft svært ved at sidde stille og følge med i skolen. Jeg var derfor udfordret i min skolegang, da jeg tidligt kunne mærke hvad jeg ville og hvad jeg interesserede mig for i livet; natur, verden og mennesker. Jeg har altid været et meget socialt menneske, med venner omkring mig og gerne vidt forskellige af slagsen. Jeg tror grundlæggende på at alle mennesker er lige meget værd og er utroligt spændene at lære at kende. Jeg har altid haft let ved at kunne sætte mig i andres sted, forstå den menneskelige natur og påskønne de forskellige væsener vi er. Jeg holder meget af at være omgivet af mennesker, der har deres egne holdninger, værdier og styrker i livet.

Jeg har rejst siden jeg var 15 år gammel, på både små-ture til Sverige i et par uger ad gangen og som 17-årig begav jeg mig alene ud i Europa, hvor jeg tomlede den til Sydspanien, og bagefter fløj til Island og drog hele vejen rundt på den smukke, rå og vilde vulkanø. Det var første gang jeg for alvor kom i kontakt med det, der fylder mig mest med glæde som menneske; at rejse og møde mennesker på tværs af landegrænser.

Jeg er i HÖJSKOLENDK fordi jeg brænder for åbne og nysgerrige fællesskaber, hvor alle kan være sig selv, med alt der er dem. Alle mennesker er unikke og det er essentielt for mig, at man, i et fællesskab, har forståelse for hinandens forskelligheder og hvilke egenskaber vi bærer med os. Jeg ønsker inderligt, at alle vores elever får en følelse af den betydning og indflydelse deres tilstedeværelse har i verden – både med hinanden og for andre.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende i Caribien, Mexico og Hawaii!

Højskolesmil,
Anton

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret i ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

Rejsebreve – Caribien, Hawaii & Mexico

Laura Sofie Pedersen

Den 1. november 2017, stod jeg klar i Københavns Lufthavn og var klar til mit…

Stine R. Hansen

Mens jeg ligger her på en Caribisk strand og nyder en fridag med resten af…

Søren Schmidt

Det var lidt af et spontant valg da jeg tilmeldte mig HÖJSKOLENDK’s ophold på US…

Emma Jo Sørensen

Med lidt under en uge tilbage her i Caribien kan jeg virkelig mærke, hvor meget…

Christine Lillelund

I dag er der to uger til hjemrejse. 70 dage er gået, syv fødselsdage er…
Højskole i Udlandet