CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

HØJSKOLE I CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

VARIGHED: 3 måneder
INTRODAGE: New York City, USA
1. MÅNED:
Oahu, Hawaii
2. MÅNED: Playa del Carmen, Mexico
3. MÅNED: St. Croix & Puerto Rico, Caribien

AFREJSE: CA.  PRIS     
20. okt 2024 67.900 DKK
ca. 18. feb 2025 68.500 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet.

CARIBIEN, HAWAII & MEXICO

Tag med på drømmenes højskoleophold til et vaskeægte paradis med verdens bedste strande, surfing, den smukkeste natur og sol hver dag. Et rejseeventyr med masser af adventure på vulkaner, i regnskov og ikke mindst på, i og under vandet. En fantastisk højskole i udlandet.

Som en perlesnor langt ude i Stillehavet ligger ø-gruppen Hawaii med noget af planetens mest storslåede og vilde natur. Tropiske regnskove, brusende floder, vilde vulkaner, brølende vandfald på dramatiske bjerge og aloha-spirit har placeret Hawaii på enhvers eventyrlystens sjæls travel-bucket-list. Glæd dig til at opleve Honolulu, Waikiki Beach, de fantastiske hvide, sorte, røde og grønne sandstrande, vulkan-kratere, berømte surf-spots, noget af verdens bedste dykning (med bl.a. Manta Ray Nightdive), hvalsafari, delfiner der leger i bugterne og hawaiiansk hula-fest.

Mexico byder på en fantastisk kombination af sol, varme, eksotiske og lækre strande, et perfekt klima og naturskønne omgivelser på Yucatan halvøen.

Vi oplever den ældgamle mayakultur, med inka-ruiner og maya indianere, og udforsker områdets fantastiske natur og dyreliv – over og under vand. Vi bor downtown i Playa del Carmen, hvor der både er plads til undervisning, chill-time og masser af lækkert højskolefællesskab.
Glæd dig til alle de fantastiske mad-oplevelser og hyggelige gadekøkkener med det lækreste mexicanske mad.

På St. Croix i Caribien kan du glæde dig til at opleve nogle af verdens smukkeste strande med azurblåt vand og svajende palmer, der sammen med øens eksotiske troperytmer, let kan kaldes et barfods-paradis. Øen er fyldt med eventyr, tætbeklædt regnskov, fede hike muligheder, gemte oaser og hvis du hopper i havet, kan du udforske en helt ny verden af oplevelser med snorkel og maske. Der er rig mulighed for at se både havskildpadder, rev-hajer og eksotiske fisk i alle regnbuens farver. Her kan man runde dagen af med fødderne i det varme sand og skåle solen på gensyn fra en vaskeægte beach-bar.

introdage på højskole i udlandet new york

INTRODAGE

 New York City, USA

Vi starter vores rejseeventyr med 3-4 spændende introdage på Manhattan i New York City, hvor vi lærer hinanden at kende, rystes godt sammen og i fællesskab udforsker en af verdens mest pulserende byer. Glæd dig til at opleve Central Park, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, SoHo, Bronx, Empire State Building, Times Square, Little Italy, Chinatown og Broadway.

Efter introdagene flyver vi til Hawaii, hvor aloha-spirit, lækre strande, surfing, vulkan-kratere og Luau byder os velkommen til de smukke øer i Stillehavet.

TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Oahu, Hawaii

Fra New Yorks pulserende storby tager vi til Oahu, nærmere bestemt Waikiki beach. Vi bor i den skønne by Honolulu, der er fyldt med fede kulturelle oplevelser, som fx Pearl Harbor Memorial og Iolani-paladset og desuden det ikoniske Diamond Head vulkan-krater, der byder på et vildt hike med udsigt over Stillehavet. Øen er også berømt for sine hvide og lækre sandstrande på North Shore, der tiltrækker surfere fra hele verden, smukke bugter og en spændende polynesisk historie og kultur. Undervejs skal vi surfe med lokale, hike til både smukke udsigtspunkter og store vandfald og alt muligt andet spændende.

Hawaii, Friuge - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK4

FRIUGE

Hawaii

Hawaii-øerne består af 8 hovedøer; Oahu, Hawai’i (Big Island), Maui, Kauai, L’nai, Niihau, Molokai og Kaho’olawe. Da øerne er ret forskellige, kan det umiddelbart være svært at vælge hvilke(n) man skal besøge. Det tager heldigvis kun ca. ½-1 time fra Honolulu til hver af de smukke øer, så det er bestemt en mulighed at udforske flere af øerne under i friugen.
Vi tager selvfølgelig en god snak undervejs på opholdet omkring friugen, jeres muligheder og vores anbefalinger.

Frivilligt Arbejde - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

FRIVILLIGT ARBEJDE & KULTURFORSTÅELSE

Playa Del Carmen, Mexico

I Mexico bor vi i farverige Playa del Carmen, der ligger på Yucatán-halvøen langs kysten ved det smukke, caribiske hav. Byen er kendt som halvøens største ferieparadis med et hav af muligheder for aktiviteter og afslapning. Her skal vi også vænne os til en helt ny kultur end hvor vi kommer fra; krydrede dufte fra de lokale taco-boder, spanske samtaler og mariachi-musik, hvor end du befinder dig.

”Playa”, som byen kaldes i daglig tale, byder blandt andet på masser af lokale restauranter, caféer og barer med livemusik, der oftest ligger helt nede på stranden. Derudover er der dykning, snorkling, beachvolley og masser af adventure-oplevelser. Byen ligger perfekt placeret i forhold til dagsture til halvøens hovedattraktioner som fx Mayaruinerne ved Chichen Itza, Coba og Tulum eller nogle af de mange undervandsgrotter, der ligger i området.

Mexico, Friuge - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK1

FRIUGE

Mexico

Udforsk den spændende kultur i Mexico, med ældgamle mayakultur og inka-ruiner eller fyld ugen med adventure, hvor du udforsker grotte-systemerne under Yucatán-halvøen eller kører med ATV gennem junglen. Har I lyst til flere rejseoplevelser i andre lande, kan I fx stikke til Guatamala, Belize eller Costa Rica. Og er I meget eventyrlystne går der også direkte fly til Sydamerika herfra, så I kan nappe et ekstra kontinent på vores rejse-eventyr. Hvem drømmer ikke om at opleve Brasilien, Colombia, Boliva, Argentina, Peru og/eller Ecuador?

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

St. Croix, US Virgin Islands

Midt i det Caribiske hav ligger de gamle Dansk Vestindiske Øer – St. Thomas, St. Croix & St. John – med sine frodige omgivelser og danske kulturarv. Øerne hedder nu ‘US Virgin Islands’, der indtil 1917 kaldtes Dansk Vestindien og var ejet af Danmark. Det er et vaskeægte barfods-paradis med mange danske gadenavne og en hjertevarm caribisk kultur, hvor folk naturligt hilser på hinanden og hvor tingene går i et roligt ’vi når det nok’ tempo. Det kaldes ‘Island Time’ og er skønt – og lidt uvant – for vores europæiske hjerner. Sammenholdet og fællesskabs-følelsen på øen er unik og det kan man i den grad mærke derude. Glæd jer.

Sport & Adventure i Nepal - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK II

SPORT & ADVENTURE

St. Croix, US Virgin Islands

Sport & Adventure er en fed kombi af spænding, adrenalin, oplevelser og teamsport. Det er en verden, hvor eventyr, aktiviteter og teamspirit går hånd i hånd og uanset om vi skal på kajaktur, hike i regnskoven eller ‘Robinson’ dyste er undervisningen et skønt frirum hvor vi flytter grænser, griner og oplever sammen – og hvor alle kan være med.

Ø-hop i Dansk Vestindien - Friuge i Caribien - højskole i udlandet

FRIUGE

St. Croix, US Virgin Islands

Mange elever har lyst til at udforske øerne omkring St. Croix og friugen her er en rigtig god mulighed til det. Det er fx ret populært at hoppe på en båd til St. Thomas, St. John eller købe en billig flybillet og flyve til Puerto Rico, så friugen ikke behøver at være så dyr en fornøjelse. Af lidt større friuge-eventyr kan nævnes Miami og/eller Orlando, der er oplagt, hvis man fx har lyst til at opleve Miami Beach og et lille US-roadtrip. Jamaica er også et fedt sted at tage hen med reggae, rastafari-fester og skøn natur. Eller måske en uges ø-hop med et af de kæmpestore krydstogtskibe.

Puerto Rico - Friuge i Caribien - Højskole i udlandet

OUTRODAGE

Puerto Rico, Caribien

De latinamerikanske rytmer fra Mexico venter forude igen, når I runder opholdet af i Puerto Rico.
Den caribiske ø er kendt for sine smukke strande, frodige regnskove og en livlig kultur med rødder i de gamle spanske kolonier. Se frem til en unik blanding af spanske, afrikanske og Taíno-indflydelser, som afspejles i dens musik, køkken og festivaler. Glæd dig desuden til at besøge den berømte El Yunque National Forest, som vi skal besøge undervejs.


NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

VORES HØJSKOLEOPHOLD INKLUDERER ALTID:
Dansk rejseleder på hele højskoleopholdet
> Danske undervisere – dygtige, inspirerende og engagerende
> 24 timers vagttelefon – 365 dage om året
> Infobreve med bl.a., pakkeliste, opholdsinfo mm.
> Grundig vejledning vedr. visum og indrejseregler
> Afrejsemøde i Danmark ca. 5 uger inden afrejsedagen
> Fælles afrejse fra Københavns Lufthavn
> Transfers fra lufthavne tur/retur
> Personligt højskolebevis (til fx Kvote 2 og/eller jobansøgning)
> Lukket Facebook-gruppe med dine nye højskolevenner
> 15% rabat på vaccinationer hos www.sikkerrejse.dk
> Indkvartering under hele opholdet (friuger undtaget)
> Entré og lokal transport ifm. programmet
> Skønne, dygtige og særligt udvalgte lokale guider
> Højskoleaftener med fællesskab, good-times og hygge
> Medlemskab i HÖJSKOLENDKs elevforening
> Et stærkt fokus på fællesskab, eventyr & adventure
> Bidrag til Rejsegarantifonden – medlemsnummer 2885
> Bidrag til ’World Animal Protection’
> Bidrag til fredning af skov i samarbejde med ’Verdens Skove’
> Vi planter 50 træer pr. elev i samarbejde med ’Trees.org’

GENERELT FOR OPHOLDET:
> Flybilletter tur/retur
> Flyskatter, Afgifter & Bagage
> Introdage m/skræddersyet program for fælleskab
> HÖJSKOLENDK Adventurerace
> Undervisning i faget ‘Teambuilding’
> Undervisning i faget ‘Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse’
> Undervisning i faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’
> Undervisning i faget ‘Sport & Adventure’

NEW YORK CITY
> Indkvartering på Manhattan
> HÖJSKOLENDKs NYC Adventurerace
> New York CityTour m/lokal guide
> Times Square
> Central Park
> One World Trade Center
> Chinatown
> Brooklyn Bridge
> The ‘Friends’ apartment

HAWAII
> Indkvartering tæt på Waikiki Beach, Oahu
> Surfing
> Koko Head hike
> Diamond Head crater
> Swap Meet Market
> Vandfalds-hike
> Beachvolley på Waikiki Beach
> Besøg ved Pearl Harbor

MEXICO
> Indkvartering i Playa Del Carmen, Yucatán
> Heldagstur til Chitchen Itza
> Tulum og Paradise Beach heldagstur
> Tulum guidet by-tur
> Street food tour
> Madlavningskursus
>
Jungletour
> Rapelling
> Zipline
> Badning i Cenoter

> Salsa undervisning
> Besøg ved lokalt skoleprojekt
> Maya-Ceremoni
> Gåtur ned af 5th Avenue

CARIBIEN
> Indkvartering på St. Croix
> Velkomstmiddag
> Island Beach Tour
> Kajaktur med selvlysende plankton
> Snorkel- og Nationalpark tur – Buck Island National park
> Kulturaften m/lokal foredragsholder
> Tide Pools
> Smykke-workshop
> Rainbow Beach
> Point Udall (USAs mest østlige punkt)
> Salt River National Park
> Turtle Beach
> Carambola Beach
> Robinson Dyst
> Ultimate Frisbee
> Live-musik på Caribisk Beach Bar
> Turtle Watch (NB: Kun forårs-sæson)

Puerto Rico
>Heldagstur til El Yunque National Forest
>
Vandfald i National Park
>
Naturlige waterslides i national parken

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

> Lommepenge
> Mad & drikke

> Rejseforsikring & afbestillingsforsikring
> Visum

> Vaccinationer
> Indkvatering & transport i friugerNB: Ændringer af program, aktiviteter, undervisning, m.v. kan forekomme jf. vejrforhold, sygdom og andet uforudset.

TEAMBUILDING

Første fag er Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag.
Det vigtigste for os er fællesskabet, for alle skal ha’ det godt og trives, når vi er langt væk hjemmefra på højskole-eventyr. Og vores fællesskab bliver hurtigt stærkt, når vi bl.a. udfordrer jer med tankevækkende, inspirerende og sjove samarbejdsøvelser. Der bliver helt sikkert grinet, grublet, heppet og jublet, når vi giver den gas med de særligt udvalgte udfordringer, opgaver og team- og relationsøvelser.
Udover sjove og lærerige teambuilding-øvelser, får I god indsigt i bl.a. relationer, tillid, tryghed, værdier, overbevisninger, udviklingszone, følelsernes bankkonto, fantasimonstre, indflydelsessfære, kommunikation, konfliktløsning og undringsfællesskab.

Dagene med teambuilding er skræddersyet til at vi får en fremragende start på vores rejse og ikke mindst får lagt fundamentet til et stærkt, lækkert og inkluderende fællesskab med plads til alle. Glæd dig til en fed, inspirerende, sjov og meningsfuld start på vores fantastiske højskole-eventyr.

Læs mere om ‘Teambuilding’ her!

FRIVILLIGT ARBEJDE & KULTURFORSTÅELSE

I HÖJSKOLENDK gør vi en stor indsats for at tilbyde projekter, der både gavner lokalsamfundet og giver mening for vores elever.

Nogle har lyst til at arbejde med mennesker, mens andre er mere til dyreliv, kultur eller praktiske opgaver. Sammen med vores stærke netværk i Mexico sætter vi valgmuligheder op, så du og dine nye venner fx kan hjælpe det lokale dyreinternat eller gøre en forskel for børnehjem eller hjemløse. Du kommer tættere på områdets udfordringer, og får en unik kulturforståelse af Mexico.

Glæd dig til at gøre en forskel!

Læs mere om ‘Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

SPORT & ADVENTURE

Sport & Adventure er et fag med fart på og vi er aktive og arbejder med teamsport, adventure og outdoor-aktiviteter. Alt sammen aktiviteter der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter dine grænser og skaber stærkere relationer i vores fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at man lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt når man lærer noget nyt.

Læs mere om ‘Sport & Adventure’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER

En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Caribien, Hawaii & Mexico’ opholdet. Der er så mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.

HAWAII
CARIBIEN, US VIRGIN ISLANDS
MEXICO

FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER

En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.

Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.

FRIUGE PÅ HAWAII – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Oahu - friuge på hawaii - højskole i udlandet

Oahu – Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
Oahu er den mest befolkede af Hawaiis øer og er et regulært surfer’s paradise. Med bølger, der når helt op på 12-14 meters højde, er øen vært for nogle af verdens største surf-konkurrencer. Honolulu skal selvfølgelig besøges og den indbydende by byder bl.a. på shopping, lækre restauranter, barer/clubs, historiske bygninger, Waikiki Beach og det berømte hike på Diamond Head på Leahi vulkan-krateret. Øens højeste punkt er Ka’ala bjerget, og her kan man tage på masser af skønne vandreture og finde andre lækre strande. Man bør også slå et smut forbi Pearl Harbor – mindesmærket for japanernes angreb under 2. Verdenskrig – der er fyldt med historie og minder.

Big Island, Hawaii - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Big Island – Vulkaner, Roadtrip og Natur
Big Island er den største af Hawaii-øerne og øen er bl.a. kendt for sin lava-landskaber, og ‘Volcanoes National Park’, der er USAs eneste nationalpark med en aktiv vulkan. Foruden lavalandskabet er der også en fantastisk, tropisk og vild natur med sorte, grønne og røde sandstrande og de smukkeste bjerge. Også på og under vand er Big Island værd at opleve og er bl.a. kendt for fantastiske snorkelområder og et af verdens bedste dyk; The Manta Ray Night Dive. En ridetur i de historiske græsklædte sletter af Paniolo (hawaiiansk cowboyland i Waimea) er også at anbefale.

Maui - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Maui – Surf, Vandfald og Roadtrip
Maui er et fantastisk surfsted for både begyndere og øvede og vi anbefaler et smut på surfcamp, hvis du vælger øen som friuge-destination. Maui byder på fantastisk natur med hvide og røde sandstrande, fx Ka’anapali Beach ved Lahaina og vil I på mini-roadtrip, så er ‘The Road to Hana’ et kæmpe must-do, og en af de smukkeste strækninger i hele USA. Et hike gennem bambusskov til de små vandfald kaldet Pools of ‘Ohe’o (Seven Sacred Pools) er bestemt også anbefalingsværdigt. Haleakala National Park er (endnu) et absolut must. Haleakala betyder “house of the sun” på hawaiiansk og toppen af Haleakala Crater er et af de mest spektakulære steder i verden at opleve en solopgang.

Kauai - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Kauai – Et af de smukkeste steder i verden
Kauai er kendt som ‘The Garden Island’ og er øen Steven Spielberg valgte til filmen Jurassic Park.
Det er en spektakulær og utrolig smuk tropeø. Her bør man udforske bjerg-skråningerne på den majestætiske Na Pali Coast på en katamaran-tur. Det er simpelthen et must.
Tag med helikopter over Kauai, hvor du oplever Mana Waiapuna, også kendt som “Jurassic Park Falls”, og derefter henover Waimea Canyon, kendt som “Grand Canyon of the Pacific” – en helt igennem magisk oplevelse. Kauai er også kendt for dens røde støv/jord, der giver et unikt farvespil mod det grønne, tropiske landskab.

FRIUGE I MEXICO – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Belize - Friuger & Oplevelser - Højskole i Udlandet

Belize
Belize er et paradis for naturelskere og dykkere – og især for alle med interesse i en af verdens mest fascinerende indianerkulturer. Landet har, med baggrund i mayakulturen, verdens største samling af ruiner fra det gamle indianer-rige. Belizes 300 km lange koralrev er verdens næst-længste og dykkere kommer fra hele verden for at opleve koraler og marineliv i alverdens farver. Ud for Belizes kyst finder du desuden det verdenskendte dykkersted – The Blue Hole. I den uberørte jungle finder desuden man bl.a. jaguarer og over 500 fuglearter.

Cuba - Friuger & Oplevelser - Højskole i Udlandet

Cuba
Cuba ligger heller ikke langt fra Mexico og bør opleves inden det (også) bliver amerikaniseret. Her venter salsa i gaderne, cigar-rullende lokale på gadehjørnerne, en livlig kultur og en følelse af uberørthed. Det er ret fedt at opleve de støvede gader i Havana med store biler fra 50’erne, for dagen efter at stå med støvler på for at hike nogle af de smukke naturområder man finder her – eller smide sig i en hængekøje og dase på en tropisk strand.

Friuge i Mexico - Højskole i Udlandet

Costa Rica
Costa Rica har et væld af naturoplevelser med over 100 vulkaner og smukke naturreservater. Du kan fx tage til det fede adventure-område Monte Verde og opleve det rige natur- og dyreliv, som Costa Rica bl.a. er så kendt for. Er du mere til hav og kyst, kan du ta’ ned langs Stillehavskysten. Her venter lækre strande og krystalblåt vand for slet ikke at tale om de mange havskildpadder, som i løbet af året kommer op på stranden for at lægge æg. Her er også hyggelige surferbyer og kilometervis af øde strand, hvor man ikke skal dele bølgerne med andre.

Guatemala - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Guatemala
At rejse til Guatemala er som at rejse tilbage i tiden og få et glimt af det, der eksisterede før den vestlige verden indtog kontinentet. Her pryder Mayaindianernes farverige dragter hverdagen, og deres traditioner lever stærkt sammen med det moderne Guatemala. Vi anbefaler at besøge Xela – mayaindianernes “hovedstad” der er en fed blanding af indianernes kultur og den vestlige kultur spanierne bragte med sig. Xela er omgivet af varme kilder, bjerge og vulkaner, og tæt på ligger den smukke indsø ’Lago Atitlan’.

FRIUGE I CARIBIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Puerto Rico - Friuge i Caribien - Højskole i udlandet

Puerto Rico – Salsa, Strande og Nightlife
Det bobler af spansk temperament, følelser og salsa rytmer i Puerto Rico. Hovedbyen San Juan rummer både de gamle farvede bygninger og det nyere arkitektur med skyskrabere. Øen er amerikansk, men er ikke noget man ligger mærke til, da det spanske dominerer. Her er masser af lækre strande, oplevelser, shopping, nightlife og adventure, og prisniveauet er overkommeligt.

Jamaica - friuge i Caribien - højskole i udlandet

Jamaica – Reggae, Strande & Rastafari
Stedet, der er kendt for Bob Marley, reggae, rastafarier og de lækreste bounty-strande. Øen rummer meget historie, og er ideel for dem, der ikke er blege for kontakt med lokalbefolkningen og er vild med den kultur som Jamaica byder på – afslapning, chillaxing, reggae musik og “Weh yuh deh pon”.

Ø-hop i Dansk Vestindien - Friuge i Caribien - højskole i udlandet

Dansk Vestindien – Ø-hop, Kultur & Strande
Tag på ø-hop i det gamle Dansk Vestindien og glæd dig til nogle af verdens smukkeste strande, dansk gadenavne og (slave)historie på vores gamle caribiske øer, sukkermøller, plantager, nationalparker, hikes, Cruzan Rum destillerier og krystalblåt hav med dykning og snorkling i verdensklasse.

Miami - friuge i Caribien - højskole i udlandet

Miami City – Strande, Nightlife og Shopping
Miami er byen for dem der har penge på lommen, og er klar på en uge hvor der ikke skal spares på noget. “Magic City” kaldes byen også og med masser af sol, berømte Miami Beach og et fedt nightlife giver det god mening. Orlando ligger kun 300 km væk og er forlystelsesbarnets drømmeby. Her ligger Universal Studios, SeaWorld og meget mere, så der venter masser af oplevelser.

Peter, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN

Hvis du læser dette har du sikkert eventyr i blodet, er nysgerrig på vores eventyrlige højskoleophold i ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, og har måske lidt spørgsmål du gerne vil have svar på eller brug for en snak ift. opholdet.
Jeg hedder Peter og er selv tidligere elev (fra 2011) i HÖJSKOLENDK. Efter mit eget fantastiske højskoleophold, blev jeg rejseleder og senere hen underviser i højskolen – og nu er jeg teamleder på kontoret.

Blandt mange af mine spændende opgaver i HÖJSKOLENDK, er dette højskoleophold “mit” ophold, så det er mig der sidder bag skærmen og sørger for alt det praktiske omkring eventyret og knokler mit allerbedste, så I får en fantastisk rejse.

Har du spørgsmål, vil høre mere eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig snak om vores eventyr i ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, er du altid velkommen til at give mig et kald eller smide en mail.
Tlf.: 7027 9007 // Mail: pk@hojskolendk.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Peter – HÖJSKOLENDK

MERE INFO

Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.

Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret i ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

TikTok - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ TIKTOK – HÖJSKOLENDK
Vores TikTok “kanal” er primært vores elevers. De tagger os i deres lækre videoer fra deres højskole-eventyr med HÖJSKOLENDK og vi deler de bedste der dukker op. Smut forbi og tjek dem ud.
Klik her og besøg os på TikTok!

GLADE & SKØNNE ELEVER

2.000+

ANBEFALER HÖJSKOLENDK

94%

TILFREDSHED EFTER OPHOLD

8.7 / 10

4.8 / 5

Rejsebreve – Caribien, Hawaii & Mexico

Laura Sofie Pedersen

Den 1. november 2017, stod jeg klar i Københavns Lufthavn og var klar til mit…

Stine R. Hansen

Mens jeg ligger her på en Caribisk strand og nyder en fridag med resten af…

Søren Schmidt

Det var lidt af et spontant valg da jeg tilmeldte mig HÖJSKOLENDK’s ophold på US…

Emma Jo Sørensen

Med lidt under en uge tilbage her i Caribien kan jeg virkelig mærke, hvor meget…

Christine Lillelund

I dag er der to uger til hjemrejse. 70 dage er gået, syv fødselsdage er…
Højskole i Udlandet