AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

HØJSKOLE I AUSTRALIEN, NZ, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 3 måneder
INTRODAGE: Sydney, Australien
1. MÅNED:
Magnetic Island, Australien – Projektstyring & Teambuilding
2. MÅNED: Queenstown & Nelson, New Zealand – Sport & Adventure
3. MÅNED: Ubud, Bali & Gili Islands – Selvudvikling & Kommunikation

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse ca. 14. september 2023 FÅ PLADSER – SKYND DIG! 69.900 DKK
Afrejse ca. 05. januar 2024 70.500 DKK
Afrejse ca. 13. september 2024 70.900 DKK
Afrejse ca. 04. januar 2025 71.500 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

Tag med på et højskole i udlandet og rejseeventyr til den modsatte side af kloden, hvor oplevelserne står i kø, og du mærker livet når det er sjovest, vildest og allermest spændende; alt sammen med enestående natur, kultur og et fantastisk højskolefælleskab.

Australien er et kæmpe eventyr i sig selv og strækker sig over tusindvis af kilometer.
Down Under venter et kontrastfyldt og fascinerende eventyr med spændende storbyer, knastørre ørkener, frodige regnskove, hvide postkort-strande med turkisblåt vand og et unikt dyreliv, hvor koalabjørne hænger i træerne og kænguruerne hopper frit rundt. Glæd dig!

I New Zealand lærer du dig selv bedre at kende og flytter grænser med et væld af adventure aktiviteter – alt imens du fylder rygsækken med oplevelser for livet.
Undervejs tager vi bl.a. på en 3-dages kajaktur i Abel Tasman National Park, flyver i helikopter og riverrafter på brusende floder – alt sammen inkluderet i opholdet. Udover adventure- og ekstremsport har New Zealand noget af den smukkeste og vildeste natur på vores planet og et åbent og enormt imødekommende folk med en spændende historie og kultur.

Bali og Gili Islands dykker vi ned i et farverigt eventyr af natur, adventure og kultur, der tilsammen skaber øernes unikke atmosfære og tryllebinder rejsende fra nær og fjern.
Den smukke natur er fyldt med maleriske grønne landskaber, frodige regnskove, kridhvide sandstrande, brusende surf-bølger, turkisblåt vand og vilde vulkaner – den kan tage pusten fra enhver!
Glæd dig til farverige og smukke solnedgange blandt svajende palmer og med en friskplukket kokosnød i hånden – et rent barfodsparadis.

Overblik ANBG - Højskole i Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands - Grupperejser for unge
Højskole i Australien, New Zealand, Bali & Gili
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ SYDNEY, AUSTRALIEN

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-4 ▸ MAGNETIC ISLAND, AUSTRALIEN

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4/5 ▸ AUSTRALIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 5-8 ▸ QUEENSTOWN & NELSON, NZ

  Sport & Adventure

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 8/9 ▸ NEW ZEALAND

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9-11 ▸ UBUD, BALI

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 12-13 ▸ GILI ISLANDS & INDONESIEN

  Ø-eventyr & Friuge

UGE 1
INTRODAGE – SYDNEY, AUSTRALIEN

I Sydneys pulserende gader starter vi opholdet med 3-4 spændende og sjove introdage, hvor vi bliver rystet godt sammen i den topmoderne metropol. Glæd dig til at få trænet nakkemuskler af tårnhøje skyskrabere og få ømme mavemuskler, når vi kaster os ud i det oplevelsesrige og sjove HÖJSKOLENDK Adventurerace, hvor du får en dag med masser af grin og uforglemmelige øjeblikke.

Efter introdagene flyver vi til Magnetic Island ved østkysten i Australien, hvor koalabjørne, wallaby’s, tropiske strande og regnskov venter på os.

UGE 2-4
MAGNETIC ISLAND, AUSTRALIEN – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Ud for Australiens østkyst ligger Magnetic Island og pynter i horisonten med frodig og tropisk natur. Øen ligger i nationalparken ’Great Barrier Reef National Marine Park’ og er desuden på ‘World Heritage’-listen, hvor den bl.a. anerkendes for sin naturlige skønhed. Her tilbringer vi ca. tre eventyrlige uger med koalabjørne, der daser i trætoppene, farverige papegøjer der flyver rundt om ørene på os, spændende hikes, lækre strande – og i baghaven verdens største levende organisme ‘Great Barrier Reef’.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der bl.a. handler om gruppedynamik, sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, teamudvikling, teamroller, dine styrker og dit udviklingspotentiale foruden lokale projekter.

UGE 4/5
AUSTRALIEN – FRIUGE

Efter ca. tre uger på Magnetic Island har vi omtrent ti dages friuge, hvor du med fri luft under vingerne backpacker med dine højskolevenner og oplever præcis det du/I ønsker af Australien.

Vi hjælper glædeligt med anbefalinger og gode rejse-råd – om det er roadtrip i bil/autocamper, backpacking med busser eller flashpacking med fly. Mulighederne er SÅ mange.

Efter friuge mødes vi i Sydney igen og flyver sammen til New Zealand.

UGE 5-8
QUEENSTOWN & NELSON, NEW ZEALAND – SPORT & ADVENTURE

New Zealand er et fantastisk land med uendeligt mange muligheder, der alle ligger indenfor overskuelig afstand. Den storslåede natur byder på frodige skove, overdådige bjerge, brusende floder, spruttende gletsjere og vilde vulkaner med masser af termisk aktivitet. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med – alt er muligt, hvis du tør.

Vi bor ca. 3 uger i adventure-mekkaet Queenstown, hvor vi med et stenkast er både i centrum af byen og i den vilde natur. Som afslutning på ‘Sport & Adventure’, flyver vi til Nelson og tager på en 3-dages kajaktur, der er inkluderet i opholdet. Vi oplever den smukke nationalpark både til vands og fods og træder endnu tættere sammen i fællesskabet. Om aftenen hygger vi i lejren med mad over bål og hygge under stjernerne. Glæd dig til outdoor-dage du aldrig glemmer.

Fag – Sport & Adventure
Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, og masser af adventure og outdoor, som fx kajak- og vandretur i vildmarken. Alt sammen aktiviteter, der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter grænser og skaber stærkere relationer. Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på, at vi lærer bedst ved at spille, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt, når vi lærer.

UGE 8/9
NEW ZEALAND – FRIUGE

Mulighederne er uendelige, og det er helt op til dine/jeres rejsedrømme og ’bucket-list’ ift. hvad der skal ske i de ca. 9 dages friuge i New Zealand. Landet har masser af campsites, der er oplagt at udforske i biler eller med autocampere for at komme helt tæt på den natur og lokalbefolkning som landet er så kendt for.

Vi mødes igen på Nordøen i hovedstaden Auckland, og flyver sammen til Bali og den sidste del af rejseeventyret i Sydøstasien.

UGE 9-11
BALI & GILI ISLANDS, INDONESIEN – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Bali er en af Asiens absolut smukkeste og mest fascinerende paradis-øer med en fantastisk frodig natur, spændende og hjertevarm kultur og med et ocean af aktiviteter. Øen er en oplevelse for både krop, sjæl og sanser.
Bølgerne skyller brusende ind over de lækre strande, hvor surfere fra hele verden skiftes til at jage den perfekte bølge og efterfølgende hænger ud på et chill-out spot på stranden.
Vender vi kikkerten indlands, ændrer atmosfæren sig; ris-terrasser, så langt øjet rækker, frodige dale med eksotiske dyr, store vulkaner, tropisk regnskov og hyggelige landsbyer med glade og nysgerrige lokale. Efter ca. to uger i kunstnerbyen Ubud, sejler vi den sidste uge ud til ø-perlerne Gili Islands, der med sine kridhvide sandstrande og turkisblå hav er et sandt barfods-paradis, hvor der hverken er biler eller scootere.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke tør teori. Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 12/13
BALI/GILI ISLANDS/INDONESIEN – FRIUGE

Efter tre uger på Bali & Gili Islands har vi en ca. 8-dages friuge, hvor Indonesiens ø-rige med mere end 13.000 øer ligger foran dine/jeres fødder. Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores – og ellers kan tiden også bruges på at blive sej med et surfbræt under fødderne eller på yoga i byen Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så du med sommerfugle og glæde i maven kan rejse på friuge.

Vi mødes igen i lufthavnen på Bali og flyver til Danmark, hvor gensyn med familie, venner, kærester og kæledyr venter.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔  Fly tur/retur: DK > Australien > New Zealand > Bali > DK
✔  Lokaltransport
✔  Indkvartering i Australien, New Zealand, Bali og Gili Islands
✔  Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔  Undervisning i ‘Sport & Adventure’
✔  Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔  Hurtigfærge fra Bali til Gili Islands
✔  15% rabat på vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔  Adventurerace i Sydney, Australien
✔  Helikoptertur & Riverrafting i Queenstown, New Zealand
✔  3-dages Kajak & Vandretur i Abel Tasman National Park, New Zealand
✔  Aktivitetsdag med Bubblesoccer & Archery-tag, New Zealand
✔  Tiki Trail hike, Queenstown – New Zealand
✔  Queenstown Hill hike, Queenstown – New Zealand
✔  Forts Walk, Magnetic Island – Australien
✔  Koala spotting, Magnetic Island – Australien
✔  Sunrise hike til peak på Mount Batur, Bali (1.717 m/højde)
✔  Monkey Forest i Ubud, Bali
✔  Snorkeltur, Gili Islands

PRAKTISK
✔  Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔  Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (du møder dine rejsevenner og rejseleder)
✔  Dansk rejseleder på hele opholdet
✔  Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔  Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum
•  Vaccinationer
•  Friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 35.000 DKK til 40.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet i ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, skal du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i tre spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
– SPORT & ADVENTURE
– SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

I Australien står den på faget Projektstyring & Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

SPORT & ADVENTURE

Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, masser af adventure og outdoor, som fx 3-dages kajaktur i nationalpark, helikoptertur, riverrafting og hikes. I sportsdagene spiller vi bl.a. Bubblesoccer i store oppustelige bobler og finder vores indre ’Hunger Games’-spiller frem, når vi udfordrer hinanden i ArcheryTag.
Aktiviteter der udvikler dig, flytter dine grænser og skaber stærkere fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at vi lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt.

Alle kan være med. Hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, vil have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin og kan lide at bruge din krop, så kan du glæde dig til Sport & Adventure.

Læs mere om ‘Sport & Adventure’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

I en spændende hverdag på Bali underviser vi også i Selvudvikling & Kommunikation. Her handler det om dig.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Australien, New Zealand, Bali & Gili’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen. Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
AUSTRALIEN
NEW ZEALAND
BALI/GILI ISLANDS
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I AUSTRALIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Australien, Backpackers Highway - Højskole i Australien - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpackers Highway – East coast Roadtrip
Fra Cairns i nord til Sydney i syd ligger backpackers highway på østkysten i Australien med sine 2.400 eventyrlige kilometer. Strækningen er verdenskendt og backpackers fra nær og fjern rejser langvejs fra for at opleve denne rute, som er fyldt med fantastiske strande, storbyer og fed surfing. Du kan se frem til Cairns, Whitsundays, Fraser Island, Brisbane, Byron Bay, Gold Coast og Sydney. Om I vælger autocamper, bil eller Greyhound bus, så er det en oplevelse for livet at køre ned langs kysten i Australien og mærke den varme sol, fede surferkultur og det spændende dyreliv.

Australien, Great Ocean Road - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Great Ocean Road – Southern Roadtrip
Fra Melbourne til Adelaide i det sydlige Australien finder du en af verdens smukkeste roadtrips: Great Ocean Road. Du kører langs kysten og har udsigt over stejle klipper, regnskov og et uendeligt stort hav. Du kan bla. se frem til at se Twelve Apostels, Otway National Park og hvis I er heldige dukker der et par hvaler frem op havets overflade. Efter kystvejen venter Grampians National Park, hvor du kan kridte vandreskoene og gå til tops på klipperne for at nyde en absolut fantastisk udsigt over nationalparken. Har du stadig blod på tanden efter mere eventyr, så sæt kursen mod Kangaroo Island og slut af i Adelaide.

Australien, Friuge i Byron Bay - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Surfcamp i Byron Bay & shopping i Sydney
Tag til Byron Bay i staten New South Wales og oplev en fed og ungdommelig by, hvor surfere sidder ved vandkanten og klargør deres boards allerede fra solopgang, og tilbringer dagene med bare fødder i det varme sand indtil solen går ned. Om aftenen strømmer folk til strandene for at lave bål, spille musik og nyde den frie energi som byen er kendt for. Du kan tage på surf camp, flyve i luftballon, dykke eller tage på udforskning fra Byron Bay – uanset hvad er byen et must see. Rund din friuge med et par lækre dage i Sydney, med shopping, sightseeing og chill-time.

Australien, Friuge i Outbacken - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Outback, kænguruer & det vilde Australien
Oplev for alvor det vilde Australien og få en kulturoplevelse helt ind under huden, hvis du flyver ind i den glohede outback, hvor det røde sand rejser sig bag bilerne og hvor kænguruer hopper frit rundt i deres naturlige territorie. Du kan med fordel tilbringe et par dage her, hvor du oplever Ayers Rock, Kings Canyon og en lækker lokal australsk menu med bla. kænguru og krokodille, mens du sidder i ørkenen under en stjernefyldt himmel med levende lys omkring dig.
Slut friugen af med at flyve til Melbourne eller Sydney og træd nysgerrige skridt ind i byens atmosfære med en varm flat white i hånden.

FRIUGE I NEW ZEALAND – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i New Zealand, Roadtrip - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Roadtrip – Nordøen & Sydøen
Rejs Syd- & Nordøen tynd for oplevelser i enten bil eller autocamper, når du kaster dig ud i en natur, som mildest talt er postkort værdig. Forude venter dig betagende bjerge, krystalklare floder, regnskove, varme kilder, grotte-udforskning og et hjertevarmt folkefærd, som glædeligt fortæller om deres rødder i Maori-kulturen. Heldigvis skal man ikke køre særlig langt i New Zealand før den næste udsigtspost eller oplevelse venter. Vi kan varmt anbefale at opleve New Zealand på denne måde for at få landet helt ind under huden.

Friuge i New Zealand, Hike - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

9 Great Walks of New Zealand
Find vandrestøvlerne frem og træd eventyrlige skridt ind i den betagende natur på en af de 9 Great Walks of New Zealand, hvor rejsende fra nær og fjern udforsker naturen helt tæt på. Du kan bla. træde i hobitternes fodspor og bestige ’Mount Doom’, som er kendt fra Ringenes Herre. Du kan selv vælge om du vil ud på endagsture eller flere dagsture, men uanset hvad så er du sikret eventyr og fantastiske billeder med hjem.

Friuge i New Zealand, Fiji - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Fiji – Stillehavets ø-paradis
Med et direkte fly fra Auckland befinder du dig med fødderne i det pudderbløde sand på Fiji-øerne. Forude venter en spændende uge med ø-hop i Mamanuca eller Yasawas øgrupperne, der ligger som en perlerække i det krystalklare Stillehav, hvor Nemo-fisk, skildpadder og farverigt koralrev venter dig. Glæd dig til farverige solnedgange, bål på stranden og dage med bare fødder i strandkanten.

Friuge i New Zealand, Backpacking - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpacking
Pak rygsækken og lad mavefornemmelsen føre dig gennem landet på egen hånd eller med nogle af dine højskolekammerater. Mulighederne er mange og samtidigt er backpacking måske den mest sociale rejseform, så du kan godt se frem til at få nye venner fra alle afkroge af verden. Du kan bl.a. tage rejsen fra Sydøen hele vejen op til Auckland og opleve hovedstaden Wellington, Rotoruas termiske gejsere, Waitomo’s grottesystemer med selvlysende orme, Hobbiton (Hobitternes hjemby) og meget mere.

FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i Bali, Lombok - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surfcamp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Amadeus - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
AMADEUS NOAH JENSEN

Jeg er 90’er, opvokset i Odense og nu bosiddende på Amager i København.

De seneste 5-6 år har jeg været en del af HÖJSKOLENDK, som både tidligere elev i Caribien, destinationsleder på ‘Caribien & Hawaii’ og ‘Fiji, NZ & Australien’ og nu destinationsleder på det eventyrlige ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili’ ophold.
Jeg har altid søgt hen hvor livet er sjovt, spændende og nærende. En klog mand har engang sagt ”At rejse, er at leve”, og det er med disse ord jeg lever, lærer og fylder min rygsæk med eventyr og berigende oplevelser fra hele verden.
Som et lille udklip af mine seneste års eventyr, har jeg bl.a. dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet mig ud fra et fly i Puerto Rico, vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet utallige gange på surfboardet i Australien og er undervejs blevet inspireret af mennesker fra hele verden. At opleve kulturer, der byder ind med åbne arme, der er rige på medmenneskelighed og nærvær, er for mig en stor gave og der giver mig lyst til at udforske og være en del af.

Som person elsker jeg at opleve og være aktiv, men er på samme tid også stor tilhænger af, at læne mig tilbage og bare “være” i mine omgivelser – det handler for mig om balance, så jeg kan opleve, grine og være nysgerrig, samtidig med at jeg har tid og plads til at være mig og til at reflektere over mine dage.
Om aktiviteterne udfolder sig i en omgang beachvolley, trekking et naturskønt sted, røverhistorier under stjernerne eller ved at udforske spændende dyrearter i eksotiske afkroge af koralrevet på 30 meters dybde er ikke så vigtigt – så længe jeg er aktiv, føler jeg mig allermest i live.

Jeg er et socialt væsen, der oftest er at finde med mennesker omkring mig, hvorpå det altid har været naturligt for mig at have efterskoler og højskoler tæt til hjertet, da de oftest er med til at udtrykke det jeg brænder for; stærke og nærende fællesskaber.

Jeg glæder mig til at komme ud og mærke livet hvor det er sjovest, vildest og mest spændende – sammen med Jer.
– Amadeus, HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret i ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

Rejsebreve – Australien, New Zealand, Bali & Gili

Henrik Spiegelhauer

Da jeg besluttede mig for at skrive et rejsebrev, tror jeg ikke helt jeg vidste,…

Louise Rømer

Jeg sidder i Proserpine lufthavn, nogle dage inde i vores friuge i Australien, og kan…

Mathias Viberg

Nu er der allerede gået lidt over 2 uger, siden at jeg kom hjem fra…

Anna R. Ipsen

Jeg sidder nu tilbage i Danmark efter 3 fantastiske måneder. Det er to uger siden…

Emilie F. Larsen

Jeg har altid gerne ville rejse efter gymnasiet, men har ikke kunne finde ud af,…
Højskole i Udlandet