AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

HØJSKOLE I AUSTRALIEN, NZ, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 3 måneder
UGE 1: Introdage
1. MÅNED:
Ubud, Bali & Gili Islands
2. MÅNED: Byron Bay, Australien
3. MÅNED: Queenstown, New Zealand

AFREJSE:   CA.  PRIS     
12. sep 2024 SIDSTE CHANCE!  70.900 DKK
10. jan 2025 FÅ PLADSER! 71.500 DKK
ca. 12. sep 2025 71.900 DKK
ca. 08. jan 2026 72.500 DKK

 

Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
AUSTRALIEN, NEW ZEALAND, BALI & GILI ISLANDS

Tag med på højskole i udlandet og et fantastisk rejseeventyr til den modsatte side af kloden, hvor oplevelserne står i kø, og du mærker livet når det er sjovest, vildest og allermest spændende; alt sammen med enestående natur, kultur og et fantastisk højskolefælleskab.

Bali og Gili Islands dykker vi ned i et farverigt eventyr af natur, adventure og kultur, der tilsammen skaber øernes unikke atmosfære og tryllebinder rejsende fra nær og fjern.
Den smukke natur er fyldt med maleriske grønne landskaber, frodige regnskove, kridhvide sandstrande, brusende surf-bølger, turkisblåt vand og vilde vulkaner – den kan tage pusten fra enhver!
Glæd dig til farverige og smukke solnedgange blandt svajende palmer og med en friskplukket kokosnød i hånden – et rent barfodsparadis.

Australien er et kæmpe eventyr i sig selv og strækker sig over tusindvis af kilometer.
Down Under venter et kontrastfyldt og fascinerende eventyr med spændende storbyer, knastørre ørkener, frodige regnskove, hvide postkort-strande med turkisblåt vand og et unikt dyreliv, hvor kænguruer frit hopper rundt, koalabjørne hænger i træerne, papegøjer der svæver mellem palmetræerne og ikke mindst en lokalbefolkning der byder en velkommen med åbne arme, smil og stor gæstfrihed. Hvorend man bevæger sig hen i Australien, venter der et kæmpe-eventyr man aldrig vil glemme. Glæd dig!

I New Zealand lærer du dig selv bedre at kende og flytter grænser med et væld af adventure aktiviteter – alt imens du fylder rygsækken med oplevelser for livet.
Undervejs skal vi bl.a. riverrafte på brusende floder, sejle kajak på Lake Wanaka, se Mount Cook, hike gennem smukke dale og ud og lave canyoning – alt sammen inkluderet i opholdet. Udover adventure- og ekstremsport har New Zealand noget af den smukkeste og vildeste natur på vores planet og et åbent og enormt imødekommende folk med en spændende historie og kultur.

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ INTRODAGE

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-4 ▸ BALI & GILI ISLANDS, INDONESIEN

  Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4/5 ▸ INDONESIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 5-8 ▸ BYRON BAY, AUSTRALIEN

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 8/9 ▸ AUSTRALIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9-12 ▸ QUEENSTOWN, NEW ZEALAND

  Sport & Adventure

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 12/13 ▸ NEW ZEALAND

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE

Vi starter vores højskole-eventyr med nogle skønne og oplevelsesrige introdage, hvor dagene er skræddersyet til vores nye fællesskab. Vi lærer hinanden bedre at kende og dagene går bl.a. med hyggelige fællesmiddage, sightseeing, oplevelser og vores helt eget ’HÖJSKOLENDK Adventurerace’, der bringer os vidt omkring i byen til en sjov og aktiv dag.
I forhold til destinationen for vores introdage, så afhænger det af vores flybilletter, sæson og vores ønskede datoer for opholdet. Oftest har vi afholdt introdagene i enten Dubai, Bangkok, Doha, Singapore eller Hong Kong og ligegyldigt hvilken by vi lander i, kan I glæde jer til nogle fede og spændende dage.

UGE 2-4
BALI & GILI ISLANDS – TEAMBUILDING

Bali er en af Asiens absolut smukkeste og mest fascinerende paradis-øer med en fantastisk frodig natur, spændende og hjertevarm kultur og med et ocean af aktiviteter. Øen er en oplevelse for både krop, sjæl og sanser.
Bølgerne skyller brusende ind over de lækre strande, hvor surfere fra hele verden skiftes til at jage den perfekte bølge og efterfølgende hænger ud på et chill-out spot på stranden.
Vender vi kikkerten indlands, ændrer atmosfæren sig; ris-terrasser, så langt øjet rækker, frodige dale med eksotiske dyr, store vulkaner, tropisk regnskov og hyggelige landsbyer med glade og nysgerrige lokale. Efter den første periode i kunstnerbyen Ubud, sejler vi ud til ø-perlerne Gili Islands, der med sine kridhvide sandstrande og turkisblå hav er et sandt barfods-paradis, hvor der hverken er biler eller scootere.

Fag – Teambuilding
Når vi kaster os ud i ’Teambuilding’, går vi for alvor i gang med at skabe vores fantastiske højskole-fællesskab. Vi lærer hinanden (meget) bedre at kende og bliver bl.a. klogere på gruppedynamik, relationer, teamudvikling, samarbejde, konflikter og fællesskab – og du kan glemme alt om kedelig klasselokale-teori. Undervisningen er aktivitetsbaseret og byder på en masse sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, lær-hinanden-bedre-at-kende-samtaler og spændende oplæg.

UGE 4/5
INDONESIEN – FRIUGE

Efter tre uger på Bali & Gili Islands har vi en spændende friuge, hvor Indonesiens ø-rige med mere end 13.000 øer ligger foran vores fødder. Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores – og ellers kan tiden også bruges på at blive sej med et surfbræt under fødderne eller på yoga i byen Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så I med sommerfugle og glæde i maven kan rejse på friuge.

UGE 5-8
BYRON BAY, AUSTRALIEN – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

På Australiens lækre østkyst ligger den lille hyggelige by Byron Bay, der bl.a. er kendt for sine lækre strande, fede atmosfære, surf-spots, hvaler og delfiner, lokale markeder og masser af vandaktiviteter. I gamle dage var Byron Bay kendt for både guldminer, tree-logging og senere hen hippier og bohemes – og vi er sikre på at I vil elske byen. Lige uden for byen ligger et af de mest kendte sights ‘Cape Byron’ – Australiens østligste punkt – der har en spektakulær udsigt til dramatiske klippeformationer, lange sandstrande og centrum af Byron Bay. Dét besøger vi selvfølgelig også.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke tør teori. Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 8/9
AUSTRALIEN – FRIUGE

Efter vores tid i skønne Byron Bay, står den på en forlænget friuge på ca.10 dage, hvor I har tid og frihed til at backpacke med højskolevennerne og opleve lige nøjagtigt det I ønsker af Australien.
Vi hjælper glædeligt med anbefalinger og gode rejse-råd – om det er roadtrip i bil/autocamper, backpacking med busser eller flashpacking med fly. Mulighederne er SÅ mange.

Efter friugen mødes vi igen og flyver videre sammen.

UGE 9-12
QUEENSTOWN, NEW ZEALAND – SPORT & ADVENTURE

New Zealand er et fantastisk land med uendeligt mange muligheder, der alle ligger indenfor overskuelig afstand. Den storslåede natur byder på frodige skove, overdådige bjerge, brusende floder, spruttende gletsjere og vilde vulkaner med masser af termisk aktivitet. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med – alt er muligt, hvis du tør.

Vi bor i adventure-mekkaet Queenstown, hvor vi med et stenkast er tæt på både centrum af byen og den vilde natur. Undervejs skal vi bl.a. riverrafte på brusende floder, sejle kajak på Lake Wanaka, se Mount Cook, hike gennem smukke dale og ud og lave canyoning – alt sammen inkluderet i opholdet.

Fag – Sport & Adventure
Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, og masser af adventure og outdoor, som fx kajaktur og hike i vildmarken. Alt sammen aktiviteter, der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter grænser og skaber stærkere relationer. Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på, at vi lærer bedst ved at spille, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt, når vi lærer.

UGE 12/13
NEW ZEALAND – FRIUGE

Mulighederne er uendelige, og det er helt op til jeres rejsedrømme og ’bucket-list’ ift. hvad der skal ske i friugen i New Zealand. Landet har masser af campsites, der er oplagt at udforske på et roadtrip i biler eller autocampere, for at komme helt tæt på den natur og lokalbefolkning som landet er så kendt for. Ligesom i Australien har vi forlænget friugen til ca. 10 dage, så I har tid nok til at opleve mest muligt af alt det i ønsker.

Vi mødes igen i lufthavnen og flyver til Danmark, hvor gensyn med familie, venner, kærester og kæledyr venter.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

VORES HØJSKOLEOPHOLD INKLUDERER ALTID:
✔  Dansk rejseleder på hele højskoleopholdet
✔  Danske undervisere – dygtige, engagerede og inspirerende
✔  24 timers vagttelefon – 365 dage om året
✔  Infobreve med rejseinfo, pakkeliste o.lign
✔  Vejledning vedr. visum og indrejseregler
✔  Afrejsemøde og ryste-sammen-dag i DK
✔  Fælles afrejse fra Københavns Lufthavn
✔  Transfers fra lufthavne tur/retur
✔  Personligt højskolebevis (til fx Kvote 2)
✔  Lukket Facebook-gruppe for holdet
✔  15% rabat på vacciner (sikkerrejse.dk)
✔  Indkvartering (Friuger undtaget)
✔  Entré og lokal transport til aktiviteter og udflugter ift. program
✔  Højskoleaftener med fællesskab, good-times og hygge
✔  Temafester (festudvalget brillerer med fx Galla-, Bryllups-, Jungle-, 80’er-, Hula-fest, etc.)
✔  Medlemskab i HÖJSKOLENDKs Elevforening med +1.000 andre skønne unge
✔  Et stærkt fokus på fællesskab, adventure, selvindsigt, trivsel og et væld af fede oplevelser
✔  Bidrag til Rejsegarantifonden – medlemsnummer 2885
✔  Bidrag til ’World Animal Protection’
✔  Bidrag til fredning af regnskov i samarbejde med ’Verdens Skove’
✔  Vi planter 50 træer pr. elev i samarbejde med ’Trees for the Future’

GENERELT FOR OPHOLDET:
✔  Fly tur/retur: DK > Australien > New Zealand > Bali > DK
✔  Flyskatter, Afgifter & Bagage
✔  Introdage m/skræddersyet program, fællesskab & HÖJSKOLENDK Adventurerace
✔  Undervisning i ‘Teambuilding’
✔  Undervisning i ‘Sport & Adventure’
✔  Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’

AUSTRALIEN – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering i Byron Bay
✔  Transport fra Brisbane til Byron Bay
✔  Hike til Cape Byron Lighthouse
✔  Lån af Surfboards & Boogie Boards
✔  Besøg de lokale markeder i Byron
✔  Livemusik & fede hangout spots
✔  Strand m/surfbølger – kun 100 meter fra dit værelse
✔  Rooftop bar
✔  ’Robinson Dyst’ HÖJSKOLENDK-edition

NEW ZEALAND – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering i Queenstown
✔  Transport fra lufthavn til indkvartering
✔  Queenstown Hill Hike – Halvdagstur
✔  Ben Lomond Hike – Heldagstur
✔  Heldagstur til Mt. Cook & Hike gennem ’Hooker Valley’
✔  Halvdagstur til Wanaka
✔  Sejle kajak på Laka Wanaka
✔  Canyoning i Gibbston Valley
✔  River Rafting på brusende floder
✔  Bubble Soccer
✔  Archery Tag
✔  Forhindringsbane
✔  Disc Golf baner nær indkvarteringsted
✔  Filmaftener
✔  Jacuzzi og BBQ

BALI & GILI ISLANDS – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering på Bali og Gili Islands
✔  Morgenmad alle dage
✔  Sunrise hike til peak på Mount Batur, Bali (1.717 m/højde)
✔  Monkey Forest i Ubud, Bali
✔  De ikoniske risterasser – Tegalalang Rice Terraces, Bali
✔  Brusende vandfald i regnskoven, Ubud
✔  Se lokale markeder i Ubud
✔  Oplev lokale kunstnere og deres unikke håndværk
✔  Heldagstur til Uluwatu
✔  Solnedgang fra Uluwatu Tempel
✔  Surf-lektion
✔  Dagsudflugt til Canggu/Seminyak
✔  Hurtigfærge til Gili Islands
✔  Oplev smukke lokale templer
✔  Privat snorkeltur på Gili Islands (vi ser bl.a. de kendte undervandsstatuer)
✔  Lokal beach clean-up, Gili Islands – vi gør en forskel!

NB: Ændringer af program, aktiviteter, undervisning, m.v. kan forekomme jf. vejrforhold, sygdom og andet uforudset.

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum
•  Vaccinationer
•  Indkvartering og transport i friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 38.000 DKK til 48.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

TEAMBUILDING

Første fag er Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag.
Det vigtigste for os er fællesskabet, for alle skal ha’ det godt og trives, når vi er langt væk hjemmefra på højskole-eventyr. Og vores fællesskab bliver hurtigt stærkt, når vi bl.a. udfordrer jer med tankevækkende, inspirerende og sjove samarbejdsøvelser. Der bliver helt sikkert grinet, grublet, heppet og jublet, når vi giver den gas med de særligt udvalgte udfordringer, opgaver og team- og relationsøvelser.
Udover sjove og lærerige teambuilding-øvelser, får I god indsigt i bl.a. relationer, tillid, tryghed, værdier, overbevisninger, udviklingszone, følelsernes bankkonto, fantasimonstre, indflydelsessfære, kommunikation, konfliktløsning og undringsfællesskab.

Dagene med teambuilding er skræddersyet til at vi får en fremragende start på vores rejse og ikke mindst får lagt fundamentet til et stærkt, lækkert og inkluderende fællesskab med plads til alle. Glæd dig til en fed, inspirerende, sjov og meningsfuld start på vores fantastiske højskole-eventyr.

Læs mere om ‘Teambuilding’ her!

SPORT & ADVENTURE

Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, masser af adventure og outdoor, som fx 3-dages kajaktur i nationalpark, helikoptertur, riverrafting og hikes. I sportsdagene spiller vi bl.a. Bubblesoccer i store oppustelige bobler og finder vores indre ’Hunger Games’-spiller frem, når vi udfordrer hinanden i ArcheryTag.
Aktiviteter der udvikler dig, flytter dine grænser og skaber stærkere fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at vi lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt.

Alle kan være med. Hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, vil have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin og kan lide at bruge din krop, så kan du glæde dig til Sport & Adventure.

Læs mere om ‘Sport & Adventure’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

I en spændende hverdag på Bali underviser vi også i Selvudvikling & Kommunikation. Her handler det om dig.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Australien, New Zealand, Bali & Gili’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen. Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
AUSTRALIEN
NEW ZEALAND
BALI/GILI ISLANDS
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I AUSTRALIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Australien, Backpackers Highway - Højskole i Australien - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpackers Highway – East coast Roadtrip
Fra Cairns i nord til Sydney i syd ligger backpackers highway på østkysten i Australien med sine 2.400 eventyrlige kilometer. Strækningen er verdenskendt og backpackers fra nær og fjern rejser langvejs fra for at opleve denne rute, som er fyldt med fantastiske strande, storbyer og fed surfing. Du kan se frem til Cairns, Whitsundays, Fraser Island, Brisbane, Byron Bay, Gold Coast og Sydney. Om I vælger autocamper, bil eller Greyhound bus, så er det en oplevelse for livet at køre ned langs kysten i Australien og mærke den varme sol, fede surferkultur og det spændende dyreliv.

Australien, Great Ocean Road - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Great Ocean Road – Southern Roadtrip
Fra Melbourne til Adelaide i det sydlige Australien finder du en af verdens smukkeste roadtrips: Great Ocean Road. Du kører langs kysten og har udsigt over stejle klipper, regnskov og et uendeligt stort hav. Du kan bla. se frem til at se Twelve Apostels, Otway National Park og hvis I er heldige dukker der et par hvaler frem op havets overflade. Efter kystvejen venter Grampians National Park, hvor du kan kridte vandreskoene og gå til tops på klipperne for at nyde en absolut fantastisk udsigt over nationalparken. Har du stadig blod på tanden efter mere eventyr, så sæt kursen mod Kangaroo Island og slut af i Adelaide.

Australien, Friuge i Byron Bay - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Surfcamp i Byron Bay & shopping i Sydney
Tag til Byron Bay i staten New South Wales og oplev en fed og ungdommelig by, hvor surfere sidder ved vandkanten og klargør deres boards allerede fra solopgang, og tilbringer dagene med bare fødder i det varme sand indtil solen går ned. Om aftenen strømmer folk til strandene for at lave bål, spille musik og nyde den frie energi som byen er kendt for. Du kan tage på surf camp, flyve i luftballon, dykke eller tage på udforskning fra Byron Bay – uanset hvad er byen et must see. Rund din friuge med et par lækre dage i Sydney, med shopping, sightseeing og chill-time.

Australien, Friuge i Outbacken - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Outback, kænguruer & det vilde Australien
Oplev for alvor det vilde Australien og få en kulturoplevelse helt ind under huden, hvis du flyver ind i den glohede outback, hvor det røde sand rejser sig bag bilerne og hvor kænguruer hopper frit rundt i deres naturlige territorie. Du kan med fordel tilbringe et par dage her, hvor du oplever Ayers Rock, Kings Canyon og en lækker lokal australsk menu med bla. kænguru og krokodille, mens du sidder i ørkenen under en stjernefyldt himmel med levende lys omkring dig.
Slut friugen af med at flyve til Melbourne eller Sydney og træd nysgerrige skridt ind i byens atmosfære med en varm flat white i hånden.

FRIUGE I NEW ZEALAND – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i New Zealand, Roadtrip - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Roadtrip – Nordøen & Sydøen
Rejs Syd- & Nordøen tynd for oplevelser i enten bil eller autocamper, når du kaster dig ud i en natur, som mildest talt er postkort værdig. Forude venter dig betagende bjerge, krystalklare floder, regnskove, varme kilder, grotte-udforskning og et hjertevarmt folkefærd, som glædeligt fortæller om deres rødder i Maori-kulturen. Heldigvis skal man ikke køre særlig langt i New Zealand før den næste udsigtspost eller oplevelse venter. Vi kan varmt anbefale at opleve New Zealand på denne måde for at få landet helt ind under huden.

Friuge i New Zealand, Hike - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

9 Great Walks of New Zealand
Find vandrestøvlerne frem og træd eventyrlige skridt ind i den betagende natur på en af de 9 Great Walks of New Zealand, hvor rejsende fra nær og fjern udforsker naturen helt tæt på. Du kan bla. træde i hobitternes fodspor og bestige ’Mount Doom’, som er kendt fra Ringenes Herre. Du kan selv vælge om du vil ud på endagsture eller flere dagsture, men uanset hvad så er du sikret eventyr og fantastiske billeder med hjem.

Friuge i New Zealand, Fiji - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Fiji – Stillehavets ø-paradis
Med et direkte fly fra Auckland befinder du dig med fødderne i det pudderbløde sand på Fiji-øerne. Forude venter en spændende uge med ø-hop i Mamanuca eller Yasawas øgrupperne, der ligger som en perlerække i det krystalklare Stillehav, hvor Nemo-fisk, skildpadder og farverigt koralrev venter dig. Glæd dig til farverige solnedgange, bål på stranden og dage med bare fødder i strandkanten.

Friuge i New Zealand, Backpacking - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpacking
Pak rygsækken og lad mavefornemmelsen føre dig gennem landet på egen hånd eller med nogle af dine højskolekammerater. Mulighederne er mange og samtidigt er backpacking måske den mest sociale rejseform, så du kan godt se frem til at få nye venner fra alle afkroge af verden. Du kan bl.a. tage rejsen fra Sydøen hele vejen op til Auckland og opleve hovedstaden Wellington, Rotoruas termiske gejsere, Waitomo’s grottesystemer med selvlysende orme, Hobbiton (Hobitternes hjemby) og meget mere.

FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i Bali, Lombok - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surfcamp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Peter, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN

Hvis du læser dette har du sikkert eventyr i blodet, er nysgerrig på vores eventyrlige højskoleophold i ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, og har måske lidt spørgsmål du gerne vil have svar på eller brug for en snak ift. opholdet.
Jeg hedder Peter og er selv tidligere elev (fra 2011) i HÖJSKOLENDK. Efter mit eget fantastiske højskoleophold, blev jeg rejseleder og senere hen underviser i højskolen – og nu er jeg teamleder på kontoret.

Blandt mange af mine spændende opgaver i HÖJSKOLENDK, er dette højskoleophold “mit” ophold, så det er mig der sidder bag skærmen og sørger for alt det praktiske omkring eventyret og knokler mit allerbedste, så I får en fantastisk rejse.

Har du spørgsmål, vil høre mere eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig snak om vores eventyr i ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, er du altid velkommen til at give mig et kald eller smide en mail.
Tlf.: 7027 9007 // Mail: pk@hojskolendk.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Peter – HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret i ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

TikTok - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ TIKTOK – HÖJSKOLENDK
Vores TikTok “kanal” er primært vores elevers. De tagger os i deres lækre videoer fra deres højskole-eventyr med HÖJSKOLENDK og vi deler de bedste der dukker op. Smut forbi og tjek dem ud.
Klik her og besøg os på TikTok!

Rejsebreve – Australien, New Zealand, Bali & Gili

Henrik Spiegelhauer

Da jeg besluttede mig for at skrive et rejsebrev, tror jeg ikke helt jeg vidste,…

Louise Rømer

Jeg sidder i Proserpine lufthavn, nogle dage inde i vores friuge i Australien, og kan…

Mathias Viberg

Nu er der allerede gået lidt over 2 uger, siden at jeg kom hjem fra…

Anna R. Ipsen

Jeg sidder nu tilbage i Danmark efter 3 fantastiske måneder. Det er to uger siden…

Emilie F. Larsen

Jeg har altid gerne ville rejse efter gymnasiet, men har ikke kunne finde ud af,…
Højskole i Udlandet