MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 2 måneder
INTRODAGE: Dubai, UAE
UGE 2-3:
Maldiverne – Projektstyring & Teambuilding
UGE 3-5: Sri Lanka – Rundrejse
UGE 6-8: Ubud, Bali & Gili Islands – Selvudvikling & Kommunikation
Uge 9: Indonesien – Ø-hop & Friuge

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse ca. 11. januar 2023 UDSOLGT! 50.500 DKK
Afrejse ca. 26. sept. 2023 FÅ PLADSER – SKYND DIG! 50.900 DKK
Afrejse ca. 09. januar 2024 51.500 DKK
Afrejse ca. 25. september 2024 51.900 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

Tag på højskole i udlandet med et 2 måneder langt og oplevelsesrigt ø-eventyr til nogle af de mest eksotiske tropeøer i Det Indiske Ocean, sammen med andre danske unge i et fantastisk højskolefælleskab. Vi starter med spændende og aktive introdage i Dubai, hvor vi bliver rystet godt sammen og lærer hinanden at kende.

Maldiverne starter rejseeventyret allerede ved indflyvningen, hvor du fra flyet, ser de kridhvide palmeøer som perler i det krystalklare vand. Det er måske verdens smukkeste ankomst og lever op til alt hvad man har set af postkort eller opslag på Instagram – glæd dig!
Maldiverne opleves bedst fra strandkanten med udsigt til det indbydende turkisblå vand, hvor du blandt andet kan spotte delfiner, havskildpadder, hvalhajer, djævlerokker og barracudaer samt snorkle og dykke mellem koraller og farvestrålende tropefisk. Se frem til aftener under stjernerne, beachvolley, bål på stranden og lækre middags-lure i hængekøjen under palmerne.

Sri Lanka fortsætter eventyret og her har vi 3 uger med masser af oplevelser, spændende kulturmøder og et fantastisk fællesskab. Med bus, tog og tuktuk går turen gennem det smukke land, med alle dine nye højskolevenner og forude venter frodige bjerge, nationalparker med vilde elefanter, besøg på te-plantager, surfing på kysten og brusende vandfald vi skal bade i – Sri Lanka har et væld af lækre oplevelser som venter på dig. Undervejs møder du vores lokale venner, der sørger for at vi får en autentisk oplevelse.

I det indonesiske ø-rige ligger Bali & Gili Islands med sin charme, frodighed og brusende bølger.
På Bali kan du se frem til at bo under trætoppene, hvor aber svinger sig fra gren til gren og hvor kysternes bølger har tiltrukket surfere fra nær og fjern i årtier. Midt inde på øen står Mount Batur højt med sine ikoniske 1.717 meter og inviterer på eventyr. Som sidste kapitel på rejsen sejler vi til Gili Islands hvor vi – i et rendyrket barfodsparadis – nyder det 30 grader varme turkisblå hav. Vi graver fødderne ned i det bløde sand, drikker af friskplukkede kokosnødder og nyder en af de mange farverige solnedgange der maler himlen rød.

Dubai ∙ Maldiverne ∙ Sri Lanka ∙ Bali ∙ Gili Islands – Dit livs eventyr venter!

Højskole på Maldiverne, Sri Lanka, Bali og Gili Islands, HÖJSKOLENDK
Verdenskort - Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ DUBAI, UAE

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-3 ▸ MALDIVERNE

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 3-5 ▸ SRI LANKA

  Rundrejse & Eventyr

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 6-7 ▸ UBUD, BALI

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 8 ▸ GILI ISLANDS

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9 ▸ INDONESIEN

  Ø-hop & Friuge

UGE 1
INTRODAGE – DUBAI, UAE

Midt ude i ørkenlandskabet rejser den fascinerende storby Dubai sig med skyskrabere der prikker hul i skyerne, gigantiske shopping-malls og vild arkitektur. Vi starter med et par lækre fælleskabende introdage, og dagene går bl.a. med fællesmiddag, sightseeing, escape room og HÖJSKOLENDKs helt eget ’Dubai Adventurerace’, der bringer os vidt omkring i byen til en aktiv og sjov dag.

Efter introdagene i Dubai flyver vi til trope-paradiset Maldiverne. Glæd dig til sand mellem tæerne, sol på næsen og inspirerende undervisning der ryster holdet endnu mere sammen.

UGE 2-3
MAAFUSHI, MALDIVERNE – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Maldiverne er et natursmukt ø-rige, hvor vi bor på Dhiffushi – en ø med kridhvide sandstrande så hvide, at de næsten blænder dig – og det mest indbydende turkisblåt vand så langt øjet rækker. Under havets overflade finder man et af verdens undersøiske vidundere, der inviterer på noget af det bedste snorkling og dykning i hele verden. Her er neon-farvede fisk, skildpadder, djævlerokker, hajer og farverige koraler der bare venter på at blive udforsket.
Glæd dig også til beachvolley på stranden med højskolevennerne, de lækreste frugtmarkeder, middags-lure i hængekøjen, bål på stranden og hyggelige stunder under stjernerne.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Projektstyring & Teambuilding er et spændende, inspirerende og sjovt fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og desuden et fint teoretisk indblik. Du får indsigt i dine stærke sider som teamplayer og vi stiller skarpt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig.

UGE 3-5
SRI LANKA – RUNDREJSE & EVENTYR

Efter hvide sandstrande og bounty-øer på Maldiverne flyver vi til Sri Lanka. Vi starter i Kandy, og skal ud og se et af UNESCOs verdensvidundere – Nemlig ’Sigiriya Rock’. Vi hopper derefter på toget og tager den smukke og berømte tur gennem bjerglandskaber, regnskov og landsbyer mod Ella. Her venter Gihan, en af vores lokale venner, der glæder sig til at tage imod os. Ture til Adams Peak, vandfald, besøg på the-plantager og hyggeaftener med bål, lokal mad og lækkert fællesskab venter.
Turen går videre østpå, hvor vi skal besøge nationalparker med bl.a. vilde elefanter, leoparder, krokodiller og aber. Inden vi flyver videre til Bali og Gili øerne venter Weligama på sydkysten, hvor den står på surfcamp, lækre strande, hvaler (hvis vi er heldige) og en lækker afslappet stemning.

Glæd dig til tre magiske uger på Sri Lanka!

UGE 6-8
BALI & GILI ISLANDS, INDONESIEN – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Midt på Bali, i kunstnerbyen Ubud, bor vi blandt junglens mange lyde, med brusende vandfald i skjulte laguner og brølende aberne der hopper fra gren til gren mellem trætoppene.
Alt på Bali foregår i sit eget tempo og du kan se frem til at komme helt ned i ø-tempo, hvor folk spiser deres morgenmad i solen, dyrker yoga eller smider et surfbræt under fødderne og kaster sig ud i bølgerne. Hvis vi har lyst til eventyr og adrenalin, kan vi roadtrippe den på scootere eller bestige de aktive vulkaner i området.

Sidste stop på vores eventyrlige rejse er smukke Gili Islands, hvor vi fortsætter med spændende undervisning og nyder det tropiske barfodsparadis.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke tør teori. Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 9
FRIUGE – INDONESIEN

Efter tiden på Bali & Gili Islands har vi en 8-9 dages lang friuge, hvor Indonesiens ø-rige med mere end 17.000 øer ligger for vores fødder. Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores – og ellers kan tiden også bruges på at blive sej på et surfbræt eller på yoga i den lækre by Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så vi med sommerfugle i maven kan rejse på friuge.

Vi mødes igen i Denpasar lufthavn på Bali for at flyve mod Danmark, hvor gensynet med familie, venner, kærester og kæledyr venter.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔ Fly tur/retur: DK > Dubai > Maldiverne > Sri Lanka > Bali > DK
✔ Lokaltransport
✔ Indkvartering i Dubai, Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands
✔ Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔ Rundrejse i Sri Lanka
✔ Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔ Hurtigfærge fra Bali til Gili Islands
✔ 15% rabat på vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔ Adventurerace – Dubai, UAE
✔ Escape Room – Dubai
✔ Bådtur – Maldiverne
✔ Dagstur til Sigiriya Rock – Sri Lanka
✔ By-rundtur i Kandy – Sri Lanka
✔ Tog fra Kandy til Ella – Sri Lanka
✔ Hike til Little Adams Peak – Sri Lanka
✔ Besøg på te-plantage – Sri Lanka
✔ Dagstur til Nationalpark – Sri Lanka
✔ 3-dages surfcamp – Sri Lanka
✔ Sunrise hike til peak på Mount Batur (1.717 m/højde) – Bali
✔ Monkey Forest i Ubud – Bali
✔ Snorkeltur – Gili Islands

PRAKTISK
✔ Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔ Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (her møder du dine rejsevenner og rejseleder)
✔ Dansk rejseleder på hele opholdet
✔ Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔ Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

• Lommepenge
• Mad & drikke
• Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
• Visum
• Vaccinationer
• Friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 15.000 DKK til 20.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet ‘Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands’, kan du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i to spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
– SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

På Maldiverne står den på ‘Projektstyring & Teambuilding’ – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

På Bali og Gili Islands står den på ‘Selvudvikling & Kommunikation’ – her handler det om dig, dine drømme og dit udviklingspotentiale.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
MALDIVERNE
SRI LANKA
BALI
FRIUGE – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne og vores elever bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Lombok, Vulkaner - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surfcamp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Thomas Frese Carlsen - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
THOMAS F. CARLSEN

Jeg er født i ’76, bor i København, er medejer af HÖJSKOLENDK (som jeg iværksatte i 2009) og jeg brænder for fællesskab, rejse-eventyr, spændende kulturoplevelser og ikke mindst at inspirere vores elever til at skabe et meningsfuldt liv for dem.

Mit liv har bragt mig mange spændende steder hen, og jeg har bl.a. boet i Thailand, Sønderborg, Kolding, Aarhus, på et gods nord for Slagelse, et hus i skoven i Ry, på Bali og Lanzarote.
Før jeg startede HÖJSKOLENDK havde jeg fire enormt spændende og udviklende år som ’Projekt- & Personalechef’ i et af DKs største teambuilding-firmaer; World of Adventure A/S. Der gik mine dage med at planlægge, afvikle og udvikle relationsskabende, teamudviklende og personlige udviklingskurser for ledere og medarbejdere i større og mindre firmaer, fagforbund og erhvervsuddannelsescentre rundt omkring i hele Danmark og Skandinavien.

Min fritid bruger jeg på at fotografere, spille guitar og synge, køre nær og fjernt på min motorcykel, spille squash med min allerbedste squash-buddy, cykle på landevej i stramt nylontøj og (fri)dykke når jeg har mulighed for det. Jeg slapper den også tit til en god film, serie eller dokumentar, med bio-ture eller en god bog. Og så bruger jeg selvfølgelig en del tid på alle mine skønne og dejlige venner, jeg har mødt på min vej gennem livet.

Mit liv skal føles meningsfuldt for mig – det er hamrende vigtigt. Så jeg forsøger jævnligt at minde mig selv om, at vi kun har ét liv. Jeg ved godt det er kliché – men det er jo altså sandt. Så det er vigtigt for mig at min ”rejse” er sjov, eventyrlig, lærerig, udviklende og at jeg ikke fortryder noget, når jeg en dag sidder og savler ned af hagen og livet nærmer sig de sidste kapitler.

Hvilke uddannelser har jeg?
– Salgsassistent – Herretøj
– Brandmand & Røgdykker – Beredskabet i Hillerød
– Fotograf Grunduddannelse – Teknisk Skole
– PADI Dykkerinstruktør, Koh Tao i Thailand
– Friluftsvejleder & Instruktør/Teambuilder – Idrætshøjskolen i Sønderborg
– ID Lifecoach, ID Coach Academy – 2-årig coaching uddannelse
– Proceskonsulent, Systemisk Ledelse – Go’Proces i Århus
– Konfliktmægler v/Grib Konflikten
– Selvværdsvejleder v/Joan Ørting

Min faglige baggrund
Som 17-årig gik jeg i lære i en gammel og traditionsrig herretøjsforretning i Vanløse, i det nordlige København, og har siden da lavet et hav af forskellige ting – alle dog forbundet på den måde at det har handlet om mennesker, relationer og udvikling.

Af rimelig relevans kan jeg nævne at jeg har arbejdet to år som butikschef i en herretøjsforretning, har arbejdet med indlæringsvanskelige unge mennesker på et botræningshjem, har været projektleder i en aldersintegreret institution. Jeg har boet i Thailand i knap et år, hvor jeg uddannede mig til og arbejdede som dykkerinstruktør, har et år på idrætshøjskolen i Sønderborg i rygsækken, efterfulgt af et år som projektleder for Slagelse Kommune hvor jeg iværksatte Studenterhus Slagelse. Herefter flyttede jeg til Kolding for at arbejde for World of Adventure A/S som projektchef.

Jeg har de sidste 14-15 år arbejdet med projektledelse, og har via uddannelser, faglitteratur og vigtigst af alt – praktisk erfaring – lært hvor vigtigt det er at have de rette teoretiske værktøjer, menneskelige egenskaber og god portion nysgerrighed med sig.
Jeg har oplevet rigtigt gode resultater, både da jeg brugte et år på iværksættelse og daglig ledelse af studenterhuset i Slagelse, i min tid som teambuilder på Idrætshøjskolen Sønderborg, mit arbejde som projekt- og personalechef i World of Adventure og under iværksættelse og udvikling af HÖJSKOLENDK.

Jeg har rejst med og undervist over 30 højskolehold og glæder mig rigtigt meget til at lære jer at kende – jeg er sikker på vi får et fantastisk rejse-eventyr sammen!
Thomas – HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet deres rejseeventyr, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

Rejsebreve – Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka

Marie M. Langballe

Det er svært for mig at skrive alle de oplevelser jeg har haft, på de…

Jacob K. Lauridsen

Det var så fedt at rejse med HÖJSKOLENDK. Alle elever er klar på eventyr og…

Lærke Clausen

Da jeg kom hjem efter tre måneders højskole i Indien, Nepal og Thailand, var min…

Michelle M. Dyrskjøt

Min far har altid sagt, at ”tager man et valg, vælger man samtidig noget andet…

Anders B. Petersen

Efter en alt for lang flyvetur ankom vi i det mest kaotiske virvar, jeg nogensinde…
Højskole i Udlandet