MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 2 måneder
UGE 1: Introdage
UGE 2-3:
Maldiverne – Teambuilding
UGE 4-5: Sri Lanka – Rundrejse
UGE 6-7: Bali – Selvudvikling & Kommunikation
UGE 8-9: Gili Islands – Ø-hop + Friuge

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse 12. september 2024 FÅ PLADSER – SKYND DIG! 51.900 DKK
Afrejse 30. september 2024 51.900 DKK
Afrejse ca. 06. januar 2025  FÅ PLADSER – SKYND DIG!
52.500 DKK
Afrejse ca. 05. februar 2025   52.500 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk at du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
MALDIVERNE, SRI LANKA, BALI & GILI ISLANDS

Tag på højskole i udlandet på et 2 måneder langt og oplevelsesrigt ø-eventyr til nogle af de mest eksotiske tropeøer i Det Indiske Ocean, sammen med andre danske unge i et fantastisk højskolefælleskab. Vi starter opholdet med nogle spændende, oplevelsesrige og aktive introdage, hvor vi bliver rystet godt sammen og lærer hinanden at kende.

Maldiverne starter eventyret allerede ved indflyvningen, hvor du fra flyet, ser de kridhvide palmeøer som perler i det krystalklare vand. Det er måske verdens smukkeste ankomst og lever op til alt hvad man har set af postkort eller opslag på Instagram – glæd jer!
Maldiverne opleves bedst fra strandkanten med udsigt til det indbydende turkisblå vand, hvor du blandt andet kan spotte delfiner, havskildpadder, hvalhajer, djævlerokker og barracudaer samt snorkle og dykke mellem koraller og farvestrålende tropefisk. Se frem til aftener under stjernerne, beachvolley, bål på stranden og lækre middags-lure i hængekøjen under palmerne.

Sri Lanka fortsætter eventyret og her har vi 3 uger med masser af oplevelser, spændende kulturmøder og et fantastisk fællesskab. Med bus, tog og tuktuk går turen gennem det smukke land, med alle dine nye højskolevenner og forude venter frodige bjerge, nationalparker med vilde elefanter, besøg på te-plantager, surfing på kysten og brusende vandfald vi skal bade i – Sri Lanka har et væld af lækre oplevelser som venter på dig. Undervejs møder du vores lokale venner, der sørger for at vi får en autentisk oplevelse.

I det indonesiske ø-rige ligger Bali & Gili Islands med sin charme, frodighed og brusende bølger.
På Bali kan I se frem til at bo under trætoppene, hvor aber svinger sig fra gren til gren og hvor kysternes bølger har tiltrukket surfere fra nær og fjern i årtier. Midt inde på øen står Mount Batur højt med sine ikoniske 1.717 meter og inviterer på eventyr. Som sidste kapitel på rejsen sejler vi til Gili Islands hvor vi – i et rendyrket barfodsparadis – nyder det 30 grader varme turkisblå hav. Vi graver fødderne ned i det bløde sand, drikker af friskplukkede kokosnødder og nyder en af de mange farverige solnedgange der maler himlen rød.

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ INTRODAGE

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-3 ▸ MALDIVERNE

  Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4-5 ▸ SRI LANKA

  Rundrejse & Eventyr

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 6-7 ▸ BALI

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 8 ▸ GILI ISLANDS

  Ø-hop

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9 ▸ INDONESIEN

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE

Vi starter vores højskole-eventyr med fælleskabende introdage, hvor dagene er skræddersyet til vores nye fællesskab. Vi lærer hinanden bedre at kende og dagene går bl.a. med hyggelige fællesmiddage, sightseeing, oplevelser og vores helt eget ’HÖJSKOLENDK Adventurerace’, der bringer os vidt omkring i byen til en sjov og aktiv dag.
I forhold til destinationen for vores introdage, så afhænger det af vores flybilletter, sæson og vores ønskede datoer for opholdet. Oftest har vi afholdt introdagene i enten Dubai, Bangkok eller Doha og ligegyldigt hvilken by vi lander i, kan I glæde jer til nogle skønne og spændende dage.

Efter introdagene flyver vi til trope-paradiset Maldiverne. Glæd dig til sand mellem tæerne, sol på næsen og inspirerende undervisning der ryster holdet endnu mere sammen.

UGE 2-3
DHIFFUSHI, MALDIVERNE – TEAMBUILDING

Maldiverne er et natursmukt ø-rige, hvor vi bor på Dhiffushi – en ø med sandstrande så hvide, at de næsten blænder dig – og det mest indbydende turkisblåt vand så langt øjet rækker. Under havets overflade finder man et af verdens undersøiske vidundere, der inviterer på noget af det bedste snorkling og dykning i hele verden. Her er neon-farvede fisk, skildpadder, djævlerokker, (ufarlige) revhajer og farverige koraller der bare venter på at blive udforsket.
Glæd dig også til beachvolley på stranden med højskolevennerne, lækre frugtmarkeder, middags-lure i hængekøjen, bål på stranden og hyggelige stunder under stjernerne.

Fag – Teambuilding
Når vi kaster os ud i ’Teambuilding’, går vi for alvor i gang med at skabe vores fantastiske højskole-fællesskab. Vi lærer hinanden (meget) bedre at kende og bliver bl.a. klogere på gruppedynamik, relationer, teamudvikling, samarbejde, konflikter og fællesskab – og du kan glemme alt om kedelig klasselokale-teori. Undervisningen er aktivitetsbaseret og byder på en masse sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, lær-hinanden-bedre-at-kende-samtaler og spændende oplæg.

UGE 4-5
SRI LANKA – RUNDREJSE & EVENTYR

Efter hvide sandstrande og bounty-øer på Maldiverne flyver vi til Sri Lanka. Vi starter i Kandy, og skal ud og se et af UNESCOs verdensvidundere – Nemlig ’Sigiriya Rock’. Vi hopper derefter på toget og tager den smukke og berømte tur gennem bjerglandskaber, regnskov og landsbyer mod Ella. Her venter Gihan, en af vores lokale venner, der glæder sig til at tage imod os. Ture til Adams Peak, vandfald, besøg på the-plantager og hyggeaftener med bål, lokal mad og lækkert fællesskab venter.
Turen går videre østpå, hvor vi skal besøge nationalparker med bl.a. vilde elefanter, leoparder, krokodiller og aber. Inden vi flyver videre til Bali og Gili øerne venter Weligama på sydkysten, hvor den står på surfcamp, lækre strande, hvaler (hvis vi er heldige) og en lækker afslappet stemning.

Glæd dig til tre magiske uger på Sri Lanka!

UGE 6-7
BALI, INDONESIEN – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Midt på Bali, i kunstnerbyen Ubud, bor vi blandt junglens mange lyde, med vandfald i skjulte laguner og aber der hopper fra gren til gren mellem trætoppene.
Alt på Bali foregår i sit eget tempo og I kan se frem til at komme helt ned i ø-tempo, hvor folk spiser deres morgenmad i solen, dyrker yoga eller smider et surfbræt under fødderne og kaster sig ud i bølgerne. Hvis vi har lyst til eventyr og adrenalin, kan vi roadtrippe den på scootere eller bestige de aktive vulkaner i området.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke tør teori. Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 8
GILI ISLANDS, INDONESIEN – Ø-HOP

Glæd jer til en håndfuld dage på de smukke og tropiske Gili øer, der ligger et par timers sejlads fra Bali. Vi smider skoene, går i bare tæer i sandet og nyder de lækre strande, det krystalblå hav, de svajende palmer i vandkanten og det afslappede ø-liv. Vi bor på Gili Air – den mest autentiske af øerne – og det er oplagt at tage på ø-hop til både Gili Trawangan og Gili Meno. De lokale kalder øerne ‘Gili Indah’, der betyder “små smukke øer” – og det forstår vi godt.

UGE 9
FRIUGE – INDONESIEN

Efter tiden på Bali & Gili Islands har vi friuge, hvor Indonesiens ø-rige med mere end 17.000 øer ligger for vores fødder. Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores – og ellers kan tiden også bruges på at blive sej på et surfbræt eller på yoga i den hyggelige by ved stranden; Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så vi med sommerfugle i maven kan rejse på friuge.

Vi mødes igen i Denpasar lufthavn på Bali for at flyve mod Danmark, hvor gensynet med familie, venner, kærester og kæledyr venter.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

VORES HØJSKOLEOPHOLD INKLUDERER ALTID:
✔  Dansk rejseleder på hele højskoleopholdet
✔  Danske undervisere – dygtige, inspirerende og engagerende
✔  24 timers vagttelefon – 365 dage om året
✔  Infobreve med bl.a. vigtig viden, pakkeliste, destinations-info og meget andet
✔  Grundig vejledning vedr. visum og indrejseregler
✔  Afrejsemøde og ryste-sammen-dag i Danmark ca. 5 uger inden afrejsedagen
✔  Fælles afrejse fra Københavns Lufthavn
✔  Transfers fra lufthavne tur/retur
✔  Personligt højskolebevis (til fx Kvote 2 og/eller jobansøgning)
✔  Lukket Facebook-gruppe med dine nye højskolevenner, rejseleder og underviser(e)
✔  15% rabat på vaccinationer hos ’Danske Lægers Vaccinations Service’ – www.sikkerrejse.dk
✔  Indkvartering under hele opholdet (friuger undtaget, så I har frihed til selv at vælge)
✔  Entré og lokal transport ifm. alle inkluderede aktiviteter og udflugter ift. program
✔  Skønne, dygtige og særligt udvalgte lokale guider på vores inkluderede aktiviteter
✔  Højskoleaftener med fællesskab, good-times og hygge
✔  Temafester (festudvalget brillerer med fx Galla-, Bryllups-, Jungle-, 80’er-, Hula-fest, etc.)
✔  Medlemskab i HÖJSKOLENDKs Elevforening med +1.000 andre skønne unge
✔  Et stærkt fokus på fællesskab, adventure, selvindsigt, trivsel og et væld af fede oplevelser
✔  Bidrag til Rejsegarantifonden – medlemsnummer 2885
✔  Bidrag til ’World Animal Protection’
✔  Bidrag til fredning af regnskov i samarbejde med ’Verdens Skove’
✔  Vi planter 50 træer pr. elev i samarbejde med ’Trees for the Future’

GENERELT FOR OPHOLDET:
✔  Flybilletter tur/retur: DK > Maldiverne > Sri Lanka > Bali > DK
✔  Flyskatter, Afgifter & Bagage
✔  Introdage m/skræddersyet program, fællesskab & HÖJSKOLENDK Adventurerace
✔  Undervisning i faget ‘Teambuilding’
✔  Undervisning i faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔  Rundrejse i Sri Lanka

MALDIVERNE – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering på hyggelig lokal ø
✔  Velkomstmiddag
✔  Morgenmad alle dage
✔  Hurtigfærge tur/retur til Male
✔  Ø-rundtur og intro til maldivisk kultur og historie m/lokal
✔  Halvdags båd- og snorkeltur
✔  Solnedgangs cruise (m/mulighed for at spotte delfiner)
✔  Fodboldkamp med de skønne lokale børn & unge
✔  Fisketur og bådhygge
✔  Beachvolley på stranden
✔  Udendørs fitness & træningsfaciliteter
✔  Gratis lån af snorkeludstyr
✔  Øens smukkeste strand – kun et stenkast fra dit værelse

SRI LANKA – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering i Kandy, Ella og Weligama
✔  Udawalawe Nationalpark
✔  Heldags-tur til Sigiriya Rock
✔  Besøg ved Temple Tooth, Kandy
✔  Middag ved lokal landsby, Kandy
✔  Byvandring, Kandy
✔  Mudderhytte, Kandy
✔  En af verdens smukkeste togrejser (Fra Ella til Kandy)
✔  Zipline, Ella
✔  Sightseeing ved Nine Arch Bridge
✔  Besøg ved Rwawana Waterfall
✔  Hike til Little Adams Peak
✔  Hike til Diyaluma Falls
✔  Guidet tur i te-plantagerne
✔  Guidet tur ved Weherahena Templet
✔  2-dages surfcamp
✔  Fishermans Village Beach
✔  Parrot Rock
✔  Cocunut Tree Hill
✔  Mirissa Beach

BALI & GILI ISLANDS – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering på Bali og Gili Islands
✔  Morgenmad alle dage
✔  Sunrise hike til peak på Mount Batur, Bali (1.717 m/højde)
✔  Monkey Forest i Ubud, Bali
✔  De ikoniske risterasser – Tegalalang Rice Terraces, Bali
✔  Brusende vandfald i regnskoven, Ubud
✔  Besøg lokale markeder
✔  Oplev lokale kunstnere og deres unikke håndværk
✔  Smag noget af verdens dyreste kaffe
✔  Heldagstur til Uluwatu
✔  Solnedgang fra Uluwatu Tempel
✔  Surf-lektioner
✔  Dagsudflugt til Canggu/Seminyak
✔  Oplev smukke lokale templer
✔  Hurtigfærge til Gili Islands
✔  Privat snorkeltur på Gili Islands (vi ser bl.a. de kendte undervandsstatuer)
✔  Lokal beach clean-up, Gili Islands – vi gør en forskel!

NB: Ændringer af program, aktiviteter, undervisning, m.v. kan forekomme jf. vejrforhold, sygdom og andet uforudset.

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

• Lommepenge
• Mad & drikke
• Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
• Visum
• Vaccinationer
• Friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 15.000 DKK til 20.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

TEAMBUILDING

Efter nogle oplevelsesrige introdage, fortsætter vi med faget ’Teambuilding’, for vi skal rystes rigtigt godt sammen og ud og opleve en masse. Det vigtigste for os er fællesskabet, for alle skal have det godt og trives, når vi er langt væk hjemmefra på vores sydamerikanske højskole-eventyr. Og vores fællesskab bliver hurtigt stærkt, når vi bl.a. udfordrer jer med tankevækkende, inspirerende og sjove samarbejds- og dialogøvelser. Der bliver grinet, grublet, heppet og jublet, når I giver den gas med særligt udvalgte team-øvelser og opgaver. Udover sjove og lærerige teambuilding-øvelser, får I indsigt i bl.a. relationer, tillid, tryghed, værdier, overbevisninger, udviklingszone, følelsernes bankkonto, indflydelsessfære, kommunikation, konfliktløsning og undringsfællesskab – altsammen vigtig viden ift. at være menneske.

Undervisningen vil være på både stranden, på øen og i vores hyggelige undervisningslokale. Det er levende og kreativt og involverer både krop, hoved og hænder.
Dagene med teambuilding er skræddersyet til at vi får en bragende god start på vores rejse og ikke mindst får lagt fundamentet til et stærkt, lækkert og inkluderende fællesskab med plads til os alle.

Glæd dig til en fed, inspirerende, sjov og meningsfuld start på vores fantastiske højskole-eventyr.

Læs mere om ‘Teambuilding’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

På Bali og Gili Islands står den på ‘Selvudvikling & Kommunikation’ – her handler det om dig, dine drømme og dit udviklingspotentiale.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
MALDIVERNE
SRI LANKA
BALI
FRIUGE – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne og vores elever bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Lombok, Vulkaner - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surfcamp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Peter, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN

Hvis du læser dette har du sikkert eventyr i blodet, er nysgerrig på vores eventyrlige højskoleophold ‘Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands’, og har måske lidt spørgsmål du gerne vil have svar på eller brug for en snak ift. opholdet.
Jeg hedder Peter og er selv tidligere elev (fra 2011) i HÖJSKOLENDK. Efter mit eget fantastiske højskoleophold, blev jeg rejseleder og senere hen underviser i højskolen – og nu er jeg teamleder på kontoret.

Blandt mange af mine spændende opgaver i HÖJSKOLENDK, er Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands “mit” ophold, så det er mig der sidder bag skærmen og sørger for alt det praktiske omkring eventyret og knokler mit allerbedste, så I får en fantastisk rejse.

Har du spørgsmål, vil høre mere eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig og uformel snak om vores højskoleophold i udlandet, er du altid velkommen til at give mig et kald eller smide en mail.
Tlf.: 7027 9007 // Mail: pk@hojskolendk.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Peter – HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet deres rejseeventyr, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

TikTok - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ TIKTOK – HÖJSKOLENDK
Vores TikTok “kanal” er primært vores elevers. De tagger os i deres lækre videoer fra deres højskole-eventyr med HÖJSKOLENDK og vi deler de bedste der dukker op. Smut forbi og tjek dem ud.
Klik her og besøg os på TikTok!