EN TYPISK DAG

"En typisk hverdag på højskole i udlandet med HÖJSKOLENDK, starter som regel mellem kl. 07 og 08. Her står de fleste elever

op og begynder så småt dagen. Nogle med en løbetur, andre med et bad og der er sikkert også nogle der piller næse."

En typisk dag

En typisk hverdag på højskole i udlandet med HÖJSKOLENDK, starter som regel mellem 07 og 08. Her står de fleste elever op og begynder så småt dagen. Nogle med en løbetur, andre med et bad og der er sikkert også nogle der piller næse. Herefter står den på morgenmad i hytten eller i fællesområdet og med en smule søvn i øjnene falder snakken ofte på gårsdagens oplevelser eller hvad dagens undervisning mon byder på.

Undervisning starter oftest mellem kl. 08-09, og fortsætter til ud på eftermiddagen med indlagte pauser, bl.a. en lidt længere frokostpause.

Undervisningen er noget helt andet end traditionel tavleundervisning og du kan glæde dig til at blive involveret og inspireret i en fed blanding af praktiske øvelser, leg, teori, refleksion, udfordringer og træning.

Efter en aktiv dag med spændende undervisning, er det meget forskelligt hvad dagen herefter byder på. Nogle dage er der mulighed for at deltage i en workshop (fx. fotografi, fridykning, selvudvikling, massage, meditation, etc.) om eftermiddagen, og ellers kan det være alt lige fra sport (beachvolley, kajak, dykning, løb, fodbold, mountainbike, svømning, etc.), hygge på stranden, sightseeing, shopping, hike i naturen, jeepsafari eller hvad end eleverne finder på. Det kan også være at et af udvalgene har fundet på noget spændende, som de fleste plejer at deltage i.

Aftensmaden står man selv for, og oftest laver man mad sammen, med dem man bor i hytte med. Der bliver dog hurtigt lavet madgrupper på kryds og tværs af hytterne og det er altid hyggeligt og sjovt at se hvad de finder på.

Vi har højskoleaften én gang om ugen, så der spiser vi alle mad sammen. Efter aftensmad er der underholdning i form af fx. quiz, filmaften, spilaften, debataften, etc. og det står en af de andre hytter for.
Andre hverdags-aftener går med alt muligt forskelligt og det er kun kreativitet og fantasi der sætter grænserne. Tit hygges der med film, sport, brætspil, mails og facebook, fest, aftenbadning, etc.

Weekender går tit med lidt større aktiviteter som fx dykkercertifikat, sportsturneringer, weekendture i nærområdet, (tema)fester, etc.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere