FÆLLESSKABET

Det stærke fællesskab er blandt de ting, der betyder allermest for vores glade elever - dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.

Fællesskabet

På vores ophold i udlandet er fællesskabet blandt de ting, der betyder allermest for eleverne. Vi er stolte af, at netop fællesskabet er noget af det ved HÖJSKOLENDK, som de fleste af vores elever er imponerede over og begejstrede for.

Vores unikke kombination af højskoleophold, rejseeventyr og inspirerende undervisning skaber et stærkt fællesskab. Alle inviteres ind i fællesskabets magi og vi lægger stor vægt på familiære værdier når vi er ude.

I det følgende kan du læse mere om fællesskabet og de fordele, der er ved at rejse med HÖJSKOLENDK frem for eksempelvis at rejse alene.

Undervisningen
Med højskolefag som 'Projektstyring & Teambuilding', 'Selvudvikling & Kommunikation', 'Sport & Adventure', 'Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse' og 'Spansk' får du viden og kompetencer, som du også kan bruge når du kommer hjem, og som du ikke ville få ved at rejse på egen hånd. Undervisningen åbner op for, at du får nye venner på en anden og mere udviklende måde. Det samme gælder for dig selv; ved at indgå i undervisningen, udvikler du dig og lærer dig selv at kende på en ny måde.

Et eksempel:
I undervisningen ”Projektstyring & Teambuilding” får opholdet en ny dimension, fordi vi bryder og flytter grænser sammen og får spændende udfordringer, der gør, at du på en tryg og ny måde finder ud af hvem du og de andre er.

Undervejs møder du en flok mennesker, der kommer til at lære dig så godt at kende, at det nærmest bliver din nye familie - ikke mindst fordi vi er så langt væk hjemmefra.

De er med til at udvikle dig og hjælpe dig med at få øjnene op for ting, du måske ikke selv ville opdage.

Fællesskab
Du får et fællesskab sammen med en flok spændende mennesker, som du ikke ville kunne opnå, hvis du rejser alene. I følger hinanden i tykt og i tyndt, i gode såvel som udfordrende stunder og situationer. I passer på hinanden, bakker hinanden op, hjælper hinanden og på den måde bliver venskaberne ofte så dybe at de vare hele livet.

Forpligtelsen overfor fællesskabet betyder, at du kan udvikle dig sammen med andre mennesker, og lære dig selv at kende i disse relationer. Også på den måde får du helt særlige venskaber, som du kan tage med hjem og som ofte vil vare ved.

Destination og netværk
Med HÖJSKOLENDK kommer du til at opleve en destination på en anden måde, fordi vi har gode kontakter og netværk, der kender lokalområdet og som glæder sig til at møde jer og gøre netop jeres tur til den bedste.

Vi får ofte lov at prøve ting og få oplevelser, som du - hvis du rejser selv - vil få svært ved at komme i nærheden af, netop fordi vi har skabt netværk og stærke relationer på forhånd; mennesker, der glæder sig til at møde en flok danske unge og vise deres land frem.

Vi skal ofte bo hos mennesker, som du vil komme tættere på end hvis du rejser alene, atter fordi vi har forberedt opholdet sammen med dem. Vi skal bo længere tid det samme sted, og det betyder, at du får et godt kendskab til lokalområdet.

Og så er den særlige danske højskoleånd med os uanset hvor i verden vi rejser hen, hvilket sætter vores eget lille Danmark i et fantastisk perspektiv.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere