FAG & UNDERVISNING

Det er vigtigt for os, at din undervisning er spændende, inspirerende, relevant og at du lærer på en aktiv og sjov måde. Vi tror på,

at man meget nemmere kan engagere sig, når man er involveret og ikke sidder ned hele dagen og bare skal lytte.

Fag & Undervisning

Vi brænder for at inspirere vores elever. Du kan derfor glæde dig til en nyskabende undervisning, der er inddragende, tankevækkende og levende, og leveres af superengagerede, inspirerende og danske undervisere.

Med masser af praktiske øvelser, udfordringer og leg - og ikke så meget tavleundervisningen og tør teori - involverer vi dig, så du bliver en aktiv del af undervisningen. Gennem handling, refleksion og indsigt i reaktioner og handlemønstre lærer du dig selv og dine stærke sider endnu bedre at kende. Måske får du øje på sider du ønsker at udvikle - så arbejder vi med det.

Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til nogen af fagene. Der er ingen prøver eller eksaminer, men du får et kursusbevis efter højskoleopholdet, såfremt du har deltaget aktivt i undervisningen.
På vores højskoleophold møder du engagerede, inspirerende og kompetente undervisere i nøje udvalgte og relevante fag.

Det er vigtigt for os, at din undervisning er spændende, relevant og at du lærer på en aktiv og sjov måde. Vi tror på, at man nemmere kan engagere sig, når man er involveret og ikke sidder ned hele dagen og bare skal lytte. Derfor tager vi bl.a. afsæt i nedenstående teoretiske fundament.

---

Experiential Learning
Experiential Learning er et grundlæggende princip med masser af praktiske øvelser, udfordringer, træning, leg - og næsten ingen tavleundervisning.

Det er en metode, der skaber effektive læringsbilleder og gør, at man lettere husker sine erkendelser og læringspunkter. Ønsket er at involvere dig, så du bliver en aktiv del af undervisningen via handling, refleksion, erkendelse og indsigt i egne reaktioner og handlemønstre.

Processen foregår i et positivt og trygt miljø, der motiverer dig til at søge flere oplevelser og endnu mere udvikling og indlæring.

---

Udviklingszonen
Personlig udvikling kræver ofte, at vi skal bevæge os ud i nye områder og flytte grænser. For at udvikle os må vi derfor forlade vores tryghedszone. Det er hjernen bare ikke særligt vild med. Vi bør derfor hele tiden bestræbe os på at være bevidste individer, så vi ikke lever et mekanisk og gråt liv, hvor vi ikke tør forfølge vore drømme og sætte mål.

Hvis vi glemmer at udfordre os selv bliver tryghedszonen gradvist mindre og vi går i stå. En ofte uopdaget forvandling til firkantede og forudsigelige robotter følger med støvet på hjernen.
Bevæger vi os derimod ud i udviklingszonen, gør vi os stærkere og modigere – fyldt op med mere selvværd, selvtillid og en større tro på at vi kan nå de mål vi sætter os.

Glæd dig til undervisning og undervisere på en helt ny måde i HÖJSKOLENDK!

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere