SPANSK

At lære spansk er som at åbne døren til en helt ny verden og vil man lære et nyt sprog er det ofte bedst at bruge

det aktivt i den lokale kultur. Med det i tankerne har vi skabt et levende og lærerigt sprogkursus for dig.

Spansk

Oplev Mellemamerika og 3 fascinerende og meget forskellige lande, mens du lærer spansk. Hvad enten du er nybegynder eller øvet til sproget, får du masser ud af vores tre måneders rejseeventyr, hvor vi undervejs bor i Costa Rica, Nicaragua og Guatemala.

Spansk
En sprogrejse er for mange den bedste måde at lære et nyt sprog på, eller opnå endnu større færdigheder i allerede eksisterende sprogkendskab. På opholdet i Mellemamerika kan du kombinere en eventyrlig oplevelsesrejse med undervisning i spansk.

En ny verden
At lære spansk er som at åbne døren til en helt ny verden og vil man lære et nyt sprog er det ofte bedst at bruge det aktivt i den lokale kultur. Med det i tankerne har vi skabt et levende og lærerigt sprogkursus for dig som elev på højskolen.
Vores spanskundervisning giver dig bl.a. mulighed for at få to-og-to undervisning, så du altid har en fra holdet at øve dig med. Med en personlig spanskunderviser får I et effektivt forløb og undervisningen tilrettelægges efter jeres behov og niveau.

Dagligdagen
Holdet samles om morgenen inden undervisning, så fællesskabet fortsat er en integreret del af hverdagen, og i løbet af ugen er der gruppeundervisning udover den personligt rettede. Du oplever undervisning i skolens omgivelser, på gåture i naturen og under madindkøb på det lokale minimarked. Det er en meget levende og lærerig måde at blive undervist på.
Dit spanske ordforråd udvikler sig hurtigt og du finder ud af hvor meget du faktisk kan udtrykke med få ord. Det giver dig selvtillid til at bruge sproget mere og praktisere det i det daglige liv i Nicaragua.
 
Visuel undervisning
Vi levendegør undervisningen, så den fx foregår ude på grønttorvet, hvor du   lærer at handle om prisen på mangoer og  tortillas. Underviserne tager jer ofte med på Parque Central, hvor I hører om byens spændende historie og en tur gennem byen er en naturlig anledning til at tale om byens liv, og ting I passerer.

Springbræt til oplevelser
Det tager tid at lære et nyt sprog, så du får ikke kun mulighed for at lære spansk i undervisningen, men også undervejs. Ved at integrere spansk i opholdets fantastiske oplevelser og gennem kontakten med lokale, kommer du hjem med en autentisk oplevelse af Mellemamerika.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere