SPORT & ADVENTURE

Hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin

og kan lide at bruge din krop, så glæd dig til Sport & Adventure - og alle kan være med!

Sport & Adventure

Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, masser af Adventure og outdoor-aktiviteter som fx kajaksejlads i vildmarken i New Zealand og ski/snowboard i Whistler i Canada. Alt sammen aktiviteter der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter dine grænser og skaber stærkere relationer i vores fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at man lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv - og at det skal være trygt og sjovt når man lærer noget nyt.

Sport
I Sportsugen i New Zealand på 'Fiji, NZ & Australien' opholdet står den bl.a. på forskellige holdspil med og uden bold, hvor vi får lidt sved på panden og pulsen en smule op. Vi arbejder med teamwork og konkurrencer i en uge med masser af sjove udfordringer hvor der, udover fagets timer, også er mulighed for at dyrke andet sport som fx svømning, løb, mountainbike, kajak, dykning, faldskærmsudspring, paragliding, bungy-jump, træning i det lokale fitnesscenter og alt muligt andet.

I Canada på 'USA, Canada & Mexico' opholdet gør vi det lidt anderledes. Sportsdelen er fordelt ud på de 3 uger i stedet for én uge med intensiv sport. Her er der fokus på fysisk træning, og vi styrketræner i fitnesscenter, laver vandaktiviteter i svømmehallen og udfordrer jer med høj puls træning. Holdspil bliver du en stor del af, da vi i teams laver workshops for hinanden for også at øve det at være instruktør. Vi fokuserer bl.a. på præstationsoptimering og teamwork.
Udover faget og de obligatoriske timer, er der selvfølgelig fri mulighed for selv at udforske de mange aktiviteter som fx svømning, skøjteløb, ski/snowboard, mountainbike, bungy-jump, fitness træning, squash og meget andet.    

Adventure
I Adventuredelen handler det om oplevelser, personlige udfordringer, teamwork og alle får mulighed for at flytte deres grænser og komme lidt tættere "på kanten".

I New Zealand lever vi det simple liv i vildmarken i 3 dage og med alt hvad vi skal bruge i rygsækken vandrer vi, sejler i kajak, laver mad og overnatter i det fri under stjernerne.

I Canada tager vi bl.a. ski/snowboard på fødderne i et af de lækreste skiområder i verden. Her underviser lokale skiinstruktører i ski og snowboard teknikker, og vi får rig mulighed for at dygtiggøre os.

Alle kan være med
Hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, vil have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin og kan lide at bruge din krop så kan du glæde dig til Sport & Adventure.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere