WORKSHOPS

Vi tør godt påstå, at vi har mere på hjerte og ved, at det kræver noget særligt, når vi skal give dig en højskoleoplevelse for livet.

Med spændende workshops sætter vi fokus på, at der sker noget mere når undervisningen er slut.

Workshops

Vi tør godt påstå at vi har mere på hjerte og vi ved at det kræver højt engagement hvis vi skal give dig en højskoleoplevelse for livet.

Derfor sætter vi også fokus på at der sker noget mere når undervisningsdagen er slut. Du kan på de forskellige destinationer deltage i spændende workshops med temaer som fx foto, fridykning, meditation, massage, skriv en god jobansøgning, etc.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige workshops vi afvikler rundt omkring på de forskellige destinationer.

---

Fotografi
På foto workshoppen dykker vi ned i både de kreative og tekniske muligheder der ligger i et spejlrefleks og i enkelte af de små digitale kameraer. Du får en fin introduktion til de grundlæggende begreber, der gør dig til en endnu dygtigere fotograf og undervejs arbejder vi bl.a. med det gyldne snit, portræt, landskab, natur, makro og sort/hvid billeder. Undervejs får I spændende fotoopgaver og vi afrunder med, at fremvise de bedste billeder fra dagen, til de andre elever.

---

Fridykning
Drømmer du om at dykke ned i det store blå hav? Denne workshop tager dig med ned i dybet og vi arbejder på dine evner som fridykker og giver dig en god introduktion til det at bevæge sig ned i ”le grand bleu”. Det betyder ikke så meget om du kan dykke til 5 meter eller 25 meter, for vi skal arbejde med at flytte dine grænser så du får en spændende og udfordrende oplevelse. Udgangspunktet bliver dit niveau og derfor kan alle være med. Det er ikke workshoppens formål at slå verdensrekorder i dybdedyk, men de fleste får muligheden for at dykke længere og dybere end de nogensinde har prøvet før.
 
---

Massage
Vi kender det alle: Masser af indtryk, oplevelser, for lidt søvn og dårlige siddestillinger; at rejse kan være en stor udfordring for kroppen! Hvem kan ikke lide en god omgang nakke-ryg massage for slet ikke at nævne fuldkrops-oliemassage? Indbygget i dagligdagens små åndehuller, såvel som ledige aftenstunder og deciderede workshops, lader HÖJSKOLENDK eleverne opleve og lære nærmere om enkle teknikker og dyberegående procesarbejde gennem fokus på krop og åndedræt.
 
---

Meditation
I en travl verden, hvor der konstant er fart på med lektier, kæreste, vennebesøg, møder, arbejde, indkøb, TV, fritidsaktiviteter, rejser og meget andet at forholde sig til, kan livet af og til føles hektisk, forjaget og ligefrem stressende. ”Life was never meant to be a struggle”, har den amerikanske forfatter Stuart Wilde udtalt, og i workshops om meditation lærer vi om kunsten at geare ned og for en stund at fokusere på ro, stilhed og nuet. Tidlige morgentimer kan være gode stunder at meditere på, men også efter en lang undervisningsdag eller ved solnedgang er tidspunkter man kan få meget ud af. Der vil være mulighed for at meditere alene såvel som i grupper.

---

Jobansøgning
En god jobansøgning kan være starten på et nyt job og derved også et nyt liv med nye udfordringer, indsigt og engagement. Opskriften på den perfekte jobansøgning findes selvfølgelig ikke, men der er ingen tvivl om at du kan skrive en ansøgning der har væsentligt større chance for at blive opdaget i den formentligt ret store bunke af ansøgninger der ligger på modtagerens skrivebord. Vi arbejder desuden med næste skridt – den gode jobsamtale. Vi øver på hvordan vi kan præsentere og ”sælge” os selv på bedst mulig vis. Herigennem bla. kropssprog og det nonverbale der har stor betydning for hvilket indtryk vi efterlader.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere