INTROUGEN

Vi er stolte over, at vores elever altid bliver overraskede og oprigtigt imponerede over hvor stærkt

et fællesskab vi formår at skabe på under en uge - det slår simpelthen aldrig fejl.

Introugen

I starten af vores højskoleophold - og især i introugen - har vi et stærkt fokus på at ryste vores elever rigtigt godt sammen og skabe det superfede fællesskab, som vi er kendt for blandt vores tidligere elever.
Vi er stolte over at vores elever altid bliver overraskede og oprigtigt imponerede over hvor stærkt et fællesskab vi formår at skabe på under en uge. Det slår simpelthen aldrig fejl!

Medejer Thomas fortæller ...
"Når vi allesammen mødes for første gang på afrejsemødet, ca. 5-6 før afgang, er det lidt ligesom en første skoledag. Der er altid en smule tilbageholdenhed, når man ikke kender hinanden og desuden ved at man snart skal tilbringe en god bid tid sammen på et højskoleophold i udlandet. Her kommer vores store erfaring med teambuilding, nye relationer og gruppedynamikker os rigtigt meget tilgode. Jeg har selv en baggrund som projektchef i Danmarks største teambuildingfirma, og jeg tør godt påstå, at vi er en af de dygtigste højskoler når det handler om at skabe det stærke fællesskab - det er simpelthen noget af det vi brænder allermest for!

Introugen er således planlagt at vi allerede fra de første dage på opholdet, får masser af spændende, sjove og fede fællesoplevelser. Det kan være alt lige fra adventure race, city-tour, riverrafting, højskoleaften, introfest, sjove samarbejdsøvelser og alt muligt andet. Glæd dig til en virkelig fed og skøn start på dit ophold."

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere