UDVALG

I starten af et ophold laver vi forskellige udvalg, der undervejs skaber endnu flere oplevelser, good-times og smil på læben blandt eleverne.

Det kunne være tema-fest på stranden, beachvolley-landskamp mod de lokale eller en hyggelig filmaften under stjernerne.

Udvalg

Et par dage inde i højskoleopholdet, laver vi forskellige elev-udvalg. Udvalgene laver aktiviteter for hinanden og sørger for der sker en masse spændende - også efter undervisning.

Vi har oftest 3-4 udvalg og herunder kan du læse lidt mere om hvad de laver.

Aktivitets- & Kulturudvalg
A&K udvalget laver alle mulige forskellige arrangementer og events for holdet. Det kan bl.a. være udflugter til spændende must-see's i nærområdet, debat-aften, film-aften, foredrag med lokale, besøg på skoler, museer, etc. Kun fantasien sætter grænser.

Sportsudvalg
Sportsudvalget står selvfølgelig for aktiviteter hvor vi skal røre os, få pulsen lidt op og nogle gange dyste og konkurrere. Det kan være beachvolley turneringer, fodboldlandskamp mellem de lokale og vores højskolehold, surf undervisning, mountainbike ture, de højskolympiske lege, etc.

Festudvalg
Festudvalget giver den gas med at arrangere (tema)fester, byture, barbeque på stranden med bål og høj musik, nytårsaften og andet der tit giver ondt i hovedet og masser at grine af dagen efter.

Juleudvalg
Udvalget knokler for at give holdet en skøn, hyggelig og lokal/dansk jul. Oftest med både juletræ/palme, brune kartofler, julemusik, guirlander, nissehuer, gaver, etc.

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere