PERSONLIGT MØDE

Vi er altid klar på en kop kaffe og en snak om vores højskole og eventyrlige højskoleophold, hvis du gerne vil møde os.

Smid os en mail eller giv os et kald på telefonen, så finder vi en dag, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Personligt møde

Den mest omfattende præsentation og det bedste indtryk af vores højskole, får du på de åbne infomøder rundt i landet. De foregår i København, Aarhus, Odense og Aalborg, og her møder du ofte både undervisere, destinationsledere og tidligere elever, der sammen med de mange fremmødte, skaber en særlig stemning omkring infomøderne.

Er du forhindret i at komme til de åbne infomøder, kan du skrive  til os og bede om et personligt møde. Mødet kan foregå på en hyggelig café i København eller i Aarhus, og har mere privat karakter end vores åbne infomøder. Book et personligt møde ved at maile til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

"Før vores personlige møde med HÖJSKOLENDK var vi ret sikre på, hvilken "udbyder" der skulle stå for vores livs eventyr. Vi valgte dog på trods af det, at tage kontakt til de forskellige udbydere af grupperejser og højskoler i udlandet, for at blive bekræftet i vores valg. Men efter flere personlige møder med forskellige udbydere og blot en time med Claus, var vi slet ikke i tvivl om hvilken højskole vi skulle på.
Vi oplevede begge to mødet med Claus som dejligt afslappende - og enormt inspirerende. Samtaleemnerne gik lige fra højskolen til drømme i livet, og Claus var rigtig god til at skabe et behageligt forum, hvor der ikke var noget der var forkert at spørge eller snakke om. Især det med, at der ikke er noget eller nogen der er forkerte er noget HÖJSKOLENDK kan stå inde for, hvilket tydeligt ses og mærkes i undervisningen. Vi har bestemt ikke fortrudt vores valg om at rejse med HÖJSKOLENDK og har kun en ting at sige: just do it!"

- Kamilla Nielsen og Line Myrup

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere