OM OS

Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer;

derfor laver vi eventyrlige højskoleophold i udlandet.

Om os

HÖJSKOLENDK er en dansk højskole for unge i alderen ca. 18-30 år.
Vi har specialiseret os i højskoleophold i udlandet og tilbyder dig en unik rejseoplevelse med ophold i fx 'Caribien & Hawaii', 'Indien, Nepal & Thailand', 'Mellemamerika', 'USA, Canada & Mexico' og 'Fiji, New Zealand & Australien'.

Vores højskoleophold handler - udover det fantastiske rejseeventyr - bl.a. om dine drømme, mål og ønsker for livet. På dit ophold vil vi – på inspirerende og aktiv vis - arbejde på, at du flytter dine grænser og bliver en endnu stærkere udgave af dig selv gennem større bevidsthed om dine styrker.
Vi tror på, at du kommer hjem med endnu mere mod på alt hvad livet byder dig.

Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer; derfor laver vi eventyrlige højskoleophold i udlandet.

Fællesskab, respekt og selvudvikling...
Vores undervisning tager udgangspunkt i fællesskab, det enkelte menneske og respekt for andre. På vores ophold underviser vi i forskellige spændende og inspirerende fag som fx Projektstyring & Teambuilding, Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse, Sport & Adventure, Selvudvikling & Kommunikation, Spansk, etc.

Vores undervisere er nøje udvalgt og har et særdeles højt engagement og fagligt niveau.

Vi ved, at det kræver højt engagement, hvis vi skal give dig en højskoleoplevelse for livet og sætter derfor fokus på dine muligheder også når undervisningsdagen er slut. Du kan på opholdet deltage i spændende workshops med temaer som foto, fridykning, meditation, massage, skriv en god jobansøgning, kajak, etc., derved har du også i fritiden masser af muligheder for oplevelser med dine nye venner.

HÖJSKOLENDK er noget for dig hvis du...
Er vild med højskolefællesskab, ønsker at lære om fremmede kulturer, kan lide eventyr, vil rejse med rygsæk, vil opleve et stærkt sammenhold, vil udfordres, ønsker meningsfyldt undervisning og ikke mindst en tryg rejseoplevelse.

De, der kender HÖJSKOLENDK, har beskrevet vores ophold som ”dannelsesrejser med noget på hjerte”. Du kan andetsteds læse mere om hvad andre siger om os i form af bl.a. rejsebreve fra tidligere elever samt gennem udtalelser fra vores samarbejdspartnere. Sidstnævnte tæller flere spændende danske virksomheder, som vi er stolte af at arbejde sammen med Merkur Andelskasse, Gouda Rejseforsikring, KILROY Travels og Verdens Skove. For en god ordens skyld skal det nævnes, at vi er uafhængige af religion og intet har at gøre med Tvind.

Lad dig inspirere af vores hjemmeside og kontakt os, hvis du ønsker svar på spørgsmål eller et personligt møde.

Udforsk. Drøm. Opdag.
Velkommen til HÖJSKOLENDK!

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere