ELEVFORENINGEN

De fleste af vores elever nævner fællesskabet, som noget af det bedste fra deres højskoleophold. Derfor har vi en elevforening,

der bl.a. laver events, festival-camps, reunion weekends, skiferier og biograf-ture for tidligere elever.

Elevforeningen

Hvad er HÖJSKOLENDK's Elevforening?
Først og fremmest er det et tilbud til alle tidligere elever, der har lyst til at bevare kontakten til højskolen og det fællesskab de oplevede på deres højskoleophold. Elevforeningen giver tidligere elever og lærere muligheden for at mødes og bibeholde kontakten til HÖJSKOLENDK og desuden udvide fællesskabet på tværs af vores tidligere hold. Elevforeningen blev oprettet i efteråret 2011, og der er lige nu over 1.000 medlemmer fordelt over hele landet.

Hvad er Elevforeningens formål?
For vores Elevforening handler det om, i ordets klareste forstand, at forene højskolens elever - nye såvel som gamle. Vi har et ønske om at styrke sammenholdet mellem tidligere elever, lærere og højskolen, samt at medvirke til at fremme forståelse og kendskab til højskolen.

Hvad laver elevforeningen?
Den bedste måde at opretholde fællesskabsånden på er ved at mødes. Derfor er Elevforeningens primære opgave at arrangere sociale arrangementer/events for vores tidligere elever og Øst- og Vestkredsen planlægger, både uafhængigt og i samarbejde med hinanden, fx madklub, temafester, bowlingaften, strandture, live-musik og koncert "udflugter", etc.

Reunion Weekend
Én gang årligt - oftest i august - inviteres alle tidligere elever og undervisere til at deltage i Elevforeningens "Reunion Weekend". Weekenden byder på et skønt gensyn med (rejse)venner og undervisere og humøret er højt når der bliver krammet igennem og (gen)fortalt røverhistorier fra alle verdens hjørner. Fredag aften står på hygge og vi laver bl.a. mad sammen og selvfølgelig skumfiduser og snobrød over det store bål under stjernerne.

Lørdag eftermiddag kæmper de tidligere højskolehold mod hinanden i vores Höjskolympiske Lege og aftenen står på tema-fest med underholdende, sjove og vanvittige indslag fra tidligere hold og selvfølgelig høj musik, dans og lidt til den tørre hals.

Skitur for tidligere elever
Det er også Elevforeningen der står for den årlige skitur for tidligere elever. Her har vores tidligere elever endnu en mulighed for at gense og være sammen tidligere rejsevenner og desuden ha' en superfed og aktiv uge på ski et sted i Europa. Vi prioriterer højt at det ikke må være for dyrt at tage med og at vi flytter os hvert år.

Er du tidligere elev, kan du finde Elevforeningen på facebook, ved at følge dette link: HÖJSKOLENDKs Elevforening

Har du desuden spørgsmål til elevforeningen eller har lyst til at være en del repræsentantskabet, så smid endelig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller giv os et kald på 7027 9007.


 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere