JOB HOS HÖJSKOLENDK

Vi har altid et øje åbent for dygtige og passionerede mennesker, der kan inspirere og berige vores elever og HÖJSKOLENDK.

Læs mere herunder hvis du tænker, at det lige er dig vi står og mangler.

Job hos HÖJSKOLENDK

Vi har altid et øje åbent for potentielle destinationsledere, dygtige undervisere eller mennesker, der på anden vis kan inspirere, berige og udvikle HÖJSKOLENDK. Send en ansøgning til os på e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du tænker, at det lige er dig vi står og mangler.

Da vi har et højt ambitionsniveau i HÖJSKOLENDK, er det vigtigt for os, at du er engageret, motiveret og passioneret for det du laver og gerne vil dele med os og vores elever.
Dine værdier skal matche vores, og du skal være klar på at lære og udvikle dig en masse i en højskole, der har rigtigt meget på hjerte og aldrig står stille.

Vi forventer at ...
> dit engagement er smittende og i særklasse
> du elsker at rejse og kan begå dig rigtigt fint under "fremmede" himmelstrøg
> du er meget ansvarsfuld og kan tage vare på unge mennesker og grupper
> du er glad og har et positivt sind
> du er vild med at lære nyt - både fagligt og personligt
> du er autentisk og har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel

---

Vores destinationsledere skal ...
> kunne rejse 1-2 gange om året i ca. 3 måneder af gangen
> kunne tage vare på større grupper og de processer der udvikler sig i og omkring gruppen
> have et godt overblik og gode projektleder og organisator færdigheder
> kunne varetage personlige samtaler/coaching med vores elever

Det er desuden et stort plus, hvis du kan undervise i et, eller flere, af følgende fag:
'Projektstyring & Teambuilding', 'Sport & Adventure' og/eller 'Selvudvikling & Kommunikation'.

---

Vores undervisere skal ...
> kunne rejse 1-4 gange om året i ca. 4 uger af gangen
> være fagligt kompetente og dygtige og inspirerende formidlere
> være passionerede og vidensbegærlige for deres fag
> kunne undervise i et af følgende fag: 'Projektstyring & Teambuilding', 'Sport & Adventure' eller 'Selvudvikling & Kommunikation'

---

Samtykke og persondatabehandling ifm. din ansøgning

Når du sender en uopfordret ansøgning, giver du automatisk samtykke til at vi gemmer dine indsendte oplysninger i 12 måneder. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre, medmindre du selv giver udtrykkeligt skriftligt samtykke til det. Du kan altid trække dine oplysninger tilbage igen ved at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så sletter vi dine data hurtigst muligt.

Ved at indsende en ansøgning accepterer du, at vi i HÖJSKOLENDK må behandle og gemme din ansøgning i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer.

Behandling af oplysninger sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningen artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder personfølsomme oplysninger.

Ved ansøgning om en stilling hos HÖJSKOLENDK, anmoder vi dig om at videregive personlige oplysninger, herunder navn, e-mail adresse, telefonnummer, dit CV og naturligvis selve din ansøgning.

Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at vurdere dine kvalifikationer i forhold til ledige stillinger hos os.

Dine data behandles fortroligt og behandling foretages kun af betroede medarbejdere i vores administration, samt de medarbejdere, der er en del af ansættelses proces.

Ved at indsende en ansøgning til os, samtykker du til, at vi må opbevare din ansøgning i op til 12 måneder fra modtagelsen. Du har altid ret til og mulighed for at få oplyst hvilke data, der behandles af os og du er på ethvert tidspunkt berettiget til at tilbagekalde dit samtykke og til at bede oplysninger ændret eller slettet. Du skal  da rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du bedes venligst anføre i din ansøgning at du har læst og accepteret ovenstående.

Læs mere i HÖJSKOLENDKs privatlivspolitik fra topmenuen på vores hjemmeside.

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere