LÆR OS BEDRE AT KENDE

Her kan du lære vores skønne og dygtige team lidt bedre at kende. Vi har meget tilfælles - bl.a. at vi brænder for fællesskab, rejseeventyr, kulturmøder, selvudvikling og at give vores elever et eventyr for livet.

Lær os bedre at kende

Claus Marquart / Adm. direktør, Medejer & Destinationsleder

Claus er adm. direktør og medejer af højskolen. Han sørger for at vi leverer det vi lover vores elever og samarbejdspartnere og hans ansvarsområder inkluderer bl.a. vores dygtige destinationsledere og undervisere, den røde tråd i undervisningen og vores samarbejde med KILROY Travels og Gouda Rejseforsikring. Før han iværksatte HÖJSKOLENDK med Thomas, rejste han vidt omkring som kulturrejseleder - bl.a. til Sydafrika, Dansk Vestindien, de Britiske øer, Østeuropa og USA.
“You give but little when you give of your possessions. It is when you give of yourself that you truly give.” – Khalil Gibran.

Thomas F. Carlsen / Medejer, Destinationsleder & Underviser

Thomas er medejer af højskolen og underviser. Han varetager til dagligt bl.a. vores hjemmeside, markedsføring, økonomi, men vores elever møder ham oftest ude på et af vores ophold, hvor han underviser i 'Projektstyring & Teambuilding' og 'Selvudvikling & Kommunikaton'. Han er bl.a. uddannet Proceskonsulent, Konfliktmægler, Selvværdsvejleder, ID Lifecoach, dykkerinstruktør, brandmand og røgdykker og sad 4 år som Projektchef i et stort teambuildingfirma, før han iværksatte HÖJSKOLENDK med Claus.
"Mest af alt brænder jeg for fællesskab, eventyr og at inspirere vores elever til at turde forfølge deres drømme."

Peter Kristensen / Daglig leder & Underviser

Peter har i mange år været en del af HÖJSKOLENDK, hvor han har rejst verden rundt på forskellige ophold som destinationsleder og underviser. Han underviser i faget 'Projektstyring & Teambuilding’ og elsker at inspirere vores elever til at lære sig selv bedre at kende og give dem oplevelser for livet gennem det unikke højskolefællesskab. Peter sidder også på det administrative kontor og besvarer med glæde og højt humør jeres mails og opkald.  
"Jeg brænder for at give vores elever et fantastisk eventyr, hvor de gennem et stærkt fællesskab, får venner for livet.”

Amadeus Noah Jensen / Salg- & Udviklingschef og Destinationsleder

Amadeus sidder til dagligt med et udviklende øje i HÖJSKOLENDK, med et særligt fokus på vores højskoleophold og vejledning omkring vores højskolerejser i udlandet. Vores elever møder ham oftest ude i verden som destinationsleder på vores ’Australien, New Zealand & Bali’ ophold, hvor han brænder for at skabe nærende og opløftende fællesskaber sammen med vores elever. Vi kender ham som en ildsjæl med højt humør og er meget glade for at han er en del af vores højskole-familie.
"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together."

Rasmus Carlo Fabricius / Destinationsleder & Underviser

Carlo er en fyr med mange bolde i luften. Med erfaring indenfor teambuilding, coaching, selvudvikling og pædagogik udfordrer han vores elevers kulturelle forståelser og indlærte manuskripter med undervisning der opfordrer til bevægelse, samtale og refleksion. Eleverne fortæller, at han er altomfavnende, hjertevarm og passioneret. Carlo er skinørd og sideløbende 5 sæsoner i Alperne har han uddannet sig friluftsvejleder, arbejdet som frivillig i Tanzania og skydivet i New Zealand.

"It's really easy to get comparative. But everyone has their own path. There is only one you."

Emil Tøttrup Sørensen / Destinationsleder

Emil er tidligere Caribien & Hawaii elev i HÖJSKOLENDK. Siden højskoleopholdet har han rejst en masse, og destinationerne har bl.a. været Mellemamerika og Asien. Emil er et vaskeægte fællesskabs-menneske, han har et stort hjerte og er altid opmærksom på om alle er med. Der gemmer sig også en lille adrenalin-jæger i Emil, og han kaster sig gerne ud i skydive, riverrafting, tarzan-swings, rapelling, zipline og keramik. Glæd dig til at møde Emil på vores Caribien & Hawaii ophold.
”Jeg brænder for at vores elever udvikler sig gennem fællesskab, personligt ansvar og mødet med andre kulturer.”

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere