Projektstyring & Teambuilding

Projektstyring & Teambuilding er et spændende, inspirerende og sjovt fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og desuden et grundlæggende teoretisk indblik. Du får indsigt i dine stærke sider som teamplayer og vi stiller skarpt på dit udviklingspotentiale, så du kan blive en endnu stærkere udgave af dig.

Inspirerende undervisning - Højskole i Udlandet - Grupperejser for unge

Vi udfordrer både gruppen, teams og dig med tankevækkende, inspirerende og sjove samarbejdsøvelser. Vi garanterer at der bliver masser af grin, jubel og heppet en masse og at du bliver klogere på hvad der skal til, for at et team udvikler sig og får succes. Undervejs kigger vi også på personlige profilværktøjer, og du får dermed indsigt i alt det unikke du kan bidrage med i teams, projekter og på dit kommende studie eller arbejdsplads.

Glæd dig desuden til at få “fyldt rygsækken” med en masse spændende samarbejdsøvelser og sjove icebreakers, som du kan bruge i et væld af forskellige sammenhænge i fremtiden.

Vi arbejder desuden med de “værktøjer”, der skaber en dygtig projektleder. Fra kreativ idéfase til grundig planlægningsfase, afvikling af projektet og slutteligt den gode afslutning der kræver refleksion og evaluering. I de forskellige faser har alle noget at byde ind med og her sætter vi også fokus på lige nøjagtigt dine styrker.
Vi afrunder faget med at lave vores egne projekter, forankret i lokalsamfundet omkring os. Dét giver mening.

Projektstyring & Teambuilding er en rigtig spændende og inspirerende start på højskoleopholdet – glæd dig!

Er det mest teori eller praktisk?
Vi bruger en smule tid på at arbejde med de grundlæggende ”værktøjer” i både projektstyring og teambuilding, og der hører lidt grundlæggende teori til begge. Dog er al vores undervisning baseret på ”Experiential learning”, der frit oversat betyder ”aktiv og oplevelsesbaseret læring”. Derfor fylder det praktiske mere end 90% af undervisningen og læring og udvikling kommer hovedsageligt fra det praktiske. Engagementet er altid højt og der er masser af udfordrende, komplekse og sjove teambuildingøvelser, der både skaber grin, jubel og fede fællesoplevelser.

Hvad kan jeg bruge det til?
Alle mennesker har relationer de på en eller anden måde samarbejder med – oftest for at opnå nogle gode og brugbare resultater. Når vi indgår i en sådan relation er det en stor fordel at vi har forståelse for de dynamikker og mekanismer der har stor indflydelse på både proces og resultat.

Jo dygtigere vi er til at indgå i teams og fællesskaber jo nemmere er vi at arbejde sammen med.
Jo større forståelse vi har for os selv som individer og teammedlemmer, jo nemmere har vi ved at bidrage med lige nøjagtigt det vi er allerbedst til.

Hvad tænker tidligere elever om faget?
“Projektstyring & Teambuilding gav mig rigtigt meget fagligt såvel som menneskeligt og jeg lærte meget om mig selv og mine styrker og udfordringer i sociale sammenhænge. Det gav mig nogle kompetencer, som jeg faktisk benytter i min hverdag og som flere arbejdspladser har sat pris på. Ydermere er faget et kæmpe plus på CV’et.

Det var et skide sjovt forløb, hvor vi fik brudt nogle grænser og kom, som gruppe, tættere på hinanden. Vi var bla. ude at riverrafte som en del af faget, hvilket kræver rimeligt gode samarbejdsevner.

Underviseren var helt fantastisk. Hans måde at formidle på var genial og fyldt med humor og godt humør og aldrig lange foredrag. Med masser af sjove øvelser hvor vi som gruppe kom hinanden mere ved, refleksion over begreberne og vores oplevelser og derved lærte vi virkelig meget – uden at det egentlig føltes som rigtig undervisning.”
Nanna Benedictus, 19 år

“Det var 3 ugers spændende og  intens undervisning i Projektstyring & Teambuilding, hvor jeg blev klædt utroligt godt på indenfor faget – samtidigt har det haft stor relevans for mig, til hverdagslivet på arbejdsmarkedet.
Undervisningen var meget varieret med både praktiske øvelser, teori og gruppearbejde. Den bedste og fedeste måde at lære på efter min mening!

”Undervisningen i faget ”Projektstyring & Teambuilding”, var noget af det mest spændende jeg har deltaget i!
Det skyldtes ikke mindst en utrolig inspirerende og engageret underviser, der udviste meget stor professionalisme og jeg var aldrig i tvivl om at han selv brændte inderligt for faget. Han formåede virkeligt at gøre undervisningen interessant gennem tankevækkende og sjove teambuilding øvelser, hvor man fik lov til både at grine og tænke sig om en ekstra gang, for virkeligt at forstå øvelsens budskab.

Jeg fandt ud af hvor vigtigt det er, at jeg reflekterer over mine handlinger og tanker. For på den måde at kunne udvikle mig og opdage hvor vigtigt det er, at jeg udfordrer mig selv, og mærker livet på min egen krop. Jeg lærte vigtigheden af at man fungerer godt sammen i en gruppe, og at alle typer er vigtigere, for at man kan udføre et effektivt stykke arbejde sammen.”
– Jonas Simonsen, 20 år