Spansk

Oplev Mellemamerika og 3 fascinerende og meget forskellige lande, mens du lærer spansk. Hvad enten du er nybegynder eller øvet til sproget, får du masser ud af vores tre måneders rejseeventyr, hvor vi undervejs bor i Costa Rica, Mexico og Guatemala.

Spansk undervisning på højskole i udlandet - HÖJSKOLENDK3

Spansk
En sprogrejse er for mange den bedste måde at lære et nyt sprog på, eller opnå endnu større færdigheder i allerede eksisterende sprogkendskab. På opholdet i Mellemamerika kan du kombinere en eventyrlig oplevelsesrejse med undervisning i spansk.

En ny verden
At lære spansk er som at åbne døren til en helt ny verden og vil man lære et nyt sprog er det ofte bedst at bruge det aktivt i den lokale kultur. Med det i tankerne har vi skabt et levende og lærerigt sprogkursus for dig som elev på højskolen.
Vores spanskundervisning giver dig bl.a. mulighed for at få to-og-to undervisning, så du altid har en fra holdet at øve dig med. Med en personlig spanskunderviser får I et effektivt forløb og undervisningen tilrettelægges efter jeres behov og niveau.

Dagligdagen
Holdet samles om morgenen inden undervisning, så fællesskabet fortsat er en integreret del af hverdagen, og i løbet af ugen er der gruppeundervisning udover den personligt rettede. Du oplever undervisning i skolens omgivelser, på gåture i naturen og under madindkøb på det lokale minimarked. Det er en meget levende og lærerig måde at blive undervist på.
Dit spanske ordforråd udvikler sig hurtigt og du finder ud af hvor meget du faktisk kan udtrykke med få ord. Det giver dig selvtillid til at bruge sproget mere og praktisere det i det daglige liv i Nicaragua.

Visuel undervisning
Vi gør undervisningen levende og aktiv, så den fx foregår på grønttorvet, hvor du lærer at handle om prisen på mangoer og  tortillas. Underviserne tager jer ofte med på Parque Central, hvor I hører om byens spændende historie og en tur gennem byen er en naturlig anledning til at tale om byens liv, og ting I passerer.

Guatemala - Højskole i Udlandet - Grupperejser for unge i Guatemala - HÖJSKOLENDK6

Springbræt til oplevelser
Det tager tid at lære et nyt sprog, så du får ikke kun mulighed for at lære spansk i undervisningen, men også undervejs. Ved at integrere spansk i opholdets fantastiske oplevelser og gennem kontakten med lokale, kommer du hjem med en mere autentisk oplevelse af Mellemamerika.

Infomøder - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK