SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med Kilroy Travels, Gouda Rejseforsikring, Merkur Bank og Verdens Skove.

De er håndplukkede og et stærkt match med HÖJSKOLENDK på både værdier, kompetencer og visioner.

Samarbejdspartnere

KILROY Travels
KILROY er en virksomhed, der specialiserer sig i skræddersyede produkter og tjenester til unge og studerende. Vi bestræber os på at hjælpe unge og studerende til oplevelser for livet. Hvad enten det er rejser jorden rundt eller uddannelse i udlandet, er vores mål at opfylde dine drømme.

"HÖJSKOLENDK og KILROY lever og ånder for at sende unge og studerende på storslåede oplevelser i hele verden. Rejser er, for os, ikke blot en flybillet, men muligheden for et nyt perspektiv og personlig udvikling. Vi tilstræber at alle får unikke rejseoplevelser, skræddersyet til unge med deres behov i fokus. Vi ser derfor vores samarbejde som det perfekte match og glæder os over at kunne tilbyde de rejsende fleksible flybilletter til deres højskoleophold og efterfølgende rejse.”

Sarah Crone, KILROY Danmark


Gouda Rejseforsikring
Gouda Rejseforsikring er et af Danmarks største rejseforsikringsselskaber og har eksisteret i Danmark siden 1994. Gouda Rejseforsikring er en del af den hollandske forsikringskoncern De Goudse N.V., der blev grundlagt i Holland i 1924.

I Danmark beskæftiger Gouda Rejseforsikring 65 medarbejdere, som alle er specialister i rejse- og udstationeringsforsikring. Kontoret i København fungerer som hovedkontor for koncernens kontorer i de øvrige nordiske lande.

Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.


Rejsegarantifonden
For at give dig de tryggeste rammer om dit højskoleophold, er HÖJSKOLENDK medlem af Rejsegarantifonden. Vi har medlemsnummer 2885.

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der yder rejsekunder bistand ved en rejseudbyders eventuelle konkurs. Endvidere finansierer og betjener fonden et rejseankenævn.

Fonden blev oprettet i henhold til lov i 1979 og den nyeste lov er lovbekendtgørelse nr. 1101 af 3. september 2015.
Læs mere om Rejsegarantifonden her.


Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse er et pengeinstitut med holdning til det, der sker omkring dem.
Størstedelen af deres udlån går til projekter indenfor miljø, kultur eller sociale formål. Som kunde i Merkur er man med til at hjælpe med at fremme de gode initiativer og gøre en forskel – man er med til at tage et fælles ansvar. 

Merkur Andelskasse arbejder med tre hovedområder:
1. At det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner og dermed bringes i stand til at handle ud fra egen indsigt. Således finansierer vi frie skoler og børnehaver, undervisningsinstitutioner, forskning og kulturelle initiativer.

2. At alle mennesker behandles ligeværdigt. Således finansierer vi nye tidssvarende ejerformer og sociale fællesskaber indenfor bl.a. landbrug, produktion, handel og bosætning; projekter for socialt belastede børn og unge, eller projekter for udviklingshæmmede børn og voksne og andre særlige grupper.

3. At produktion og forbrug afspejler samfundets og den enkeltes reelle behov og foregår under hensyntagen til mennesker, natur og miljø. Således finansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, vedvarende energi og bæredygtig produktion og handel (fair trade).

Sammenfattende ønsker Merkur at arbejde hen imod en ideel situation, hvor den enkelte ud fra egen indsigt på værdig vis dækker andres behov. Denne sætning udtrykker i et koncentrat en differentieret tolkning af de klassiske idealer om frihed, lighed og broderskab eller solidaritet. Det drejer sig om kvaliteter, som den enkelte kan forstærke i sig selv, og som kan blive mere eller mindre konstituerende i samfundet.


Verdens Skove
Som værdidrevet højskole er vores værdier særdeles vigtige - og én af vores kerneværdier er respekt. Respekt er fundamentet i et højskolefællesskab, der bringer mennesker med forskellige baggrunde sammen både internt på enkelte elevhold samt i deres møde med fremmede kulturer. ”Leave No Trace” er ét eksempel og fortæller os vigtigheden af at besøge og efterlade et sted eller et land respektfuldt.

Det kan lyde kliché, at ”vi skal passe på vores planet”, men vi tror på at alle kan gøre en forskel – selv en højskole fra Danmark. Det ligger os meget på sinde at vi i HÖJSKOLENDK tager ansvar og gør det vi kan, for at passe på vores allesammens hjem. Vi har derfor etableret et spændende samarbejde med Verdens Skove; en organisation der arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove - både de danske skove og regnskoven.

Alle vores elever har, før og efter deres højskoleophold, mulighed for at købe en HÖJSKOLENDK t-shirt, og alle penge derfra, går ubeskåret til køb og fredning af skovområder, rundt omkring i verden. Vi er kun lige gået igang, men har allerede fredet over 75.000 m2 regnskov i Nicaragua. Dét er vi stolte af.

Om Verdens Skove
"Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, der arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove - både de danske skove og regnskoven.

Frivilligt arbejde er kernen i Verdens Skove. Vi skaber handlemuligheder for folk, der gerne vil bevare og fremme verdens skove - bl.a. via kampagner og lokale projekter i regnskoven og i den danske natur.
Verdens Skove startede som regnskovsgruppen Nepenthes i 1982. Siden har over 200.000 danskere købt regnskovscertifikater. Som resultat står store områder af regnskov i Costa Rica, Ecuador og Nicaragua tilbage den dag i dag.

Vores vision er, at den vilde skovnatur bliver bevaret og fremmet, og at skovenes ressourcer bliver forvaltet socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvarligt."

 

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere