Anders B. Petersen

Efter en alt for lang flyvetur ankom vi i det mest kaotiske virvar, jeg nogensinde har været i, og jeg følte næsten, at jeg ikke turde gå på gaden i Kathmandu. Dog efter et par dage, med biler og motorcykler susende forbi en med få centimeters afstand, begyndte man at kunne se systemet i kaosset.

Efter 5 stærke dage med sløj appetit og ufatteligt mange indtryk, rykkede vi til den langt mere afslappede, og en smule mere turistede, stemning i Pokhara, hvor vi startede på faget Projektstyring & Teambuilding. Undervisningen var med til at skabe et voldsomt stærkt fællesskab på ingen tid, samtidig med at jeg lærte mere om mig selv og andre, end jeg kunne have forestillet mig på tre uger. Viden som jeg mener, ville være sund for alle. Det var læring på en helt ny og sjov måde, jeg på ingen måde havde regnet med.

Efter ugerne i Pokhara med virkelig meget gang i den kom friugen. Her havde jeg, sammen med 10 andre elever, valgt at tage på 7-dages trek til 4500 meters højde. Det blev en stor fysisk og psykisk udfordring, da vi undervejs stødte på ankelproblemer, øreproblemer, knæproblemer, en smule højdesyge samt andre skavanker, der var med til at tilbyde en uges ekstra teambuilding.
Men hver aften var humøret højt med varm kakao og lækker mad, samtidig med at hyggen var i top i Himalayas bjerge. Udsigten var helt igennem fantastisk, og vejret var det bedste det havde været gennem hele måneden. Fuldstændig fantastisk tur som jeg aldrig kommer til at glemme!
– Anders B. Petersen

Menu