DUBAI, MALDIVERNE & SRI LANKA

DUBAI, MALDIVERNE & SRI LANKA

HØJSKOLE I DUBAI, MALDIVERNE & SRI LANKA

VARIGHED: ca. 5 uger
UGE 1: Dubai, UAE
UGE 1-2: Maldiverne – Projektstyring & Teambuilding
UGE 3-4: Sri Lanka – Rundrejse & Eventyr
UGE 5: Friuge

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse ca. 06. juli 2023 34.900 DKK
Afrejse ca. 04. juli 2024 35.500 DKK
Afrejse ca. 03. juli 2025 35.900 DKK
Afrejse ca. 02. juli 2026 36.500 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
DUBAI, MALDIVERNE & SRI LANKA – HØJSKOLE I BARFORDSPARADIS

Tag på sommerhøjskole med både storby og vaskeægte barfodsparadis, hvor den varme sol, svajende palmer og dage med bare tæer i det varme sand byder på masser af adventure, oplevelser og højskolefælleskab. Du kan se frem til at få ”ø-livets” tilbagelænede rytme under huden i kulturrige omgivelser, hvor du aldrig er længere væk end et stenkast fra strandkanten og en tiltrængt dukkert – selvfølgelig sammen med alle dine nye og skønne højskolevenner.

Vi starter eventyret med fede og fællesskabende introdage i storbyen Dubai, hvor vi sørger for at ryste jer godt sammen, mens vi nyder godt af alle byens seværdigheder og den nærliggende ørken.

Maldiverne nyder vi nogle af verdens bedste strande, mens dagene går med at snorkle ved de farverige koralrev, dykkercertifikat i det krystalklare vand, surfcamp på brusende bølger, party-bådture, beachvolley, masser af ø-hop, bålaftener på stranden og ikke mindst spændende og inspirerende undervisning i faget ‘Projektstyring & Teambuilding’ – altsammen i det lækreste højskolefælleskab.

I Sri Lanka skifter vi bounty-strande ud med et fantastisk rundrejse-eventyr. Her står den på tropiske regnskove, smukke bugter, palmer på stranden, surfcamp og nationalparker med bl.a. elefanter, leoparder og krokodiller. Vi rejser rundt med både bus og tog, så vi får oplevet alt det bedste Sri Lanka byder på; postkort-strande, nationalparker, frodige bjerge, brusende vandfald, kulturmøder, det eksotiske dyreliv, surf, lokale markeder og masser adventure.

Dubai ∙ Maldiverne ∙ Sri Lanka – Sommereventyr og et fantastisk fællesskab venter!

Højskole i Dubai, Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i Udlandet
Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK - Højskole i Maldiverne, Sri Lanka og Dubai
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ DUBAI, UAE

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1-2 ▸ MALDIVERNE

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 3-4 ▸ SRI LANKA

  Rundrejse & Eventyr

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 5 ▸ SRI LANKA

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE – DUBAI, UAE

Vi starter eventyret med 3-4 spændende introdage i den spændende storby Dubai, hvor vi sørger for at ryste jer rigtig godt sammen og fylder dagene med oplevelser både downtown og i den nærliggende ørken. Vi kaster os ud i HÖJSKOLENDKs helt eget Adventurerace, og lover jer en sjov, udfordrende, unik og rigtig fed dag i Dubai.
Glæd dig derudover til at se de lokale bazarer med persiske tæpper, krydderier og guld, verdens højeste bygning Burj Khalifa, Dubai Aquarium med mere end 400 hajer og rokker i et 10 millioner liters akvarium og verdens største shopping-mall Dubai Mall. Dubai – der oprindeligt var en lille fiskerlandsby – er bare vildt at opleve og et must-see.

Efter introdagene flyver vi til Maldiverne – ørkenlandskab og skyskrabere skiftes ud med tropeparadis og ’island-time’, hvor livet går i sit eget, tilbagelænede tempo.

UGE 1-2
MALDIVERNE – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Oplevelserne starter allerede på flyet, ved ankomst til Maldiverne. Vi bliver mødt af en fantastisk udsigt over Atollerne, der ligger som perler i det turkisblå hav. Vi nyder tiden på Maldiverne med bare tæer i det varme sand og snorkler med skildpadder, surfer, ø-hopper, daser på stranden eller tager et dykkercertifikat. Glæd dig til at gøre vennerne derhjemme grønne af misundelse, når du viser dem billeder af nogle af verdens bedste strande.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der bl.a. handler om gruppedynamik, sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, teamudvikling, teamroller, dine styrker og dit udviklingspotentiale, projektledelse og lokale projekter.

UGE 3-4
SRI LANKA – RUNDREJSE & EVENTYR

Fra smukke bounty-strande til vilde nationalparker. Sri Lanka er kendt for alt fra spændende kultur til surfing, regnskove, bjerge, hvaler, te-plantager og lokale markeder – her venter os et fantastisk eventyr.

Vi starter i Kandy, hvor turen går til den berømte Sigiriya Rock og Kaudulla National park. Herefter tager vi på den berømte og enormt smukke tog-strækning gennem regnskov og bjerge til Ella. Her besøger vi de vidtstrækkende te-plantager, bader i store vandfald og hiker Little Adams Peak. Eventyret fortsætter i Weligama, på sydkysten, der er et ægte “surfers paradise”. Her står den på en fed surfcamp med lokale instruktører, inden den står på friuge og endnu mere eventyr.

UGE 5
FRIUGE

Efter vores rundrejse i Sri Lanka, har I nu tid og frihed til eventyr på egen hånd med højskolevennerne. Vi har masser af anbefalinger til hvad I kan kaste jer ud i – om det er mere surfcamp, live-aboard dykkertur, mere rundrejse og opdagelse, nationalparker eller bare et luksusophold med masser af forkælelse.
Indien er også tæt på og her kan man bl.a. opleve Keralas backwaters, Goas strande, smukke Taj Mahal i Agra, Varanasi ved Ganges floden eller en af de vilde storbyer Mumbai og Delhi. Anything goes.

Mulighederne er mange og valget er jeres – Nyd det!

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔  Fly tur/retur: DK > Dubai > Maldiverne > Sri Lanka > DK
✔  Lokaltransport
✔  Indkvartering i Dubai
✔  Indkvartering på Maldiverne
✔  Indkvartering i Sri Lanka
✔  Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔  Rundrejse i Sri Lanka
✔  15% rabat på vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔  Adventurerace – Dubai
✔  Escape Room – Dubai
✔  Ørkentur – Dubai
✔  Morgenmad – Maldiverne
✔  Party-cruise – Maldiverne
✔  Snorkeltur – Maldiverne
✔  Dagstur til Sigiriya Rock – Sri Lanka
✔  By-rundtur i Kandy – Sri Lanka
✔  Tog fra Kandy til Ella – Sri Lanka
✔  Hike til Little Adams Peak – Sri Lanka
✔  Besøg på te-plantage – Sri Lanka
✔  Dagstur til Nationalpark – Sri Lanka
✔  3-dages surfcamp – Sri Lanka

PRAKTISK
✔  Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔  Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (du møder dine rejsevenner og rejseleder)
✔  Dansk rejseleder på hele opholdet
✔  Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔  Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

• Lommepenge
• Mad & drikke
• Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
• Visum
• Vaccinationer
• Friugen (indkvartering, aktiviteter, m.v.)

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 14.000 DKK til 18.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet Dubai, Maldiverne & Sri Lanka, skal du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i det spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

På Maldiverne står den på faget Projektstyring & Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Dubai, Maldiverne & Sri Lanka’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
MALDIVERNE
SRI LANKA
FRIUGEN – ET VÆLD AF MULIGHEDER
Den sidste uge på opholdet er en friuge, hvor du og alle dine højskolevenner kan rejse rundt og opleve alt det i mangler på jeres bucketliste eller bare slår jer ned et sted sammen og nyder den sidste tid af højskoleopholdet inden vi mødes til en sidste outrodag inden hjemrejse. I kan rejse frit rundt på Sri Lanka eller – hvis I er mere eventyrlystne – hoppe på et fly og besøge et nærliggende land i en uges tid.
Højskole i Sri Lanka - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK

Liveaboard
Har du dykkercertifikat – eller gerne vil have – kan vi varmt anbefale at tage på liveaboard i Sri Lanka. På et liveaboard bor man på en båd – oftest 3-5 dage – og kan derfor sejle til fjerne og uforstyrrede divesites. Man dykker tit fire til fem dyk om dagen og mellem dyk, nydes den varme sol på soldækket, mens man spiser en velfortjent frokost. Aftenerne går med fælleshygge, kortspil og de vildeste stjernehimler.

Højskole i Sri Lanka - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK

Safari i nationalparkerne
Sri Lanka er flere gange kåret til bedste safari destination og det forstår vi godt. Med frodige regnskove, store nationalparker og det vilde dyreliv er det en kæmpe oplevelse. Udawalawe National Park tiltrækker hvert år rejsende fra nær og fjern, der kommer for en autentisk naturoplevelse. Vælg mellem dagsture eller flerdages-ture, hvor man bor i lækre telte i nationalparken og kommer helt tæt på dyrene.

Højskole i Sri Lanka - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK

Surfcamp
Kan du ikke få nok af bølgerne og gerne vil blive (endnu) bedre til at surfe, så er der masser af muligheder i Sri Lanka – for alle niveauer. Du kan starte helt fra bunden eller bygge videre på dine surf-skills fra vores 3-dages surfcamp, så du inden længe kan udforske bugter og fede surfspots på egen hånd. Der er et utal af surf-sites, så alt efter vind og vejr, kan du altid finde et unikt surfspot der passer dit niveau.

Højskole i Sri Lanka - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK

Udvid dine horisonter
Tag et smut til et af de spændende og nærliggende lande og få endnu mere eventyr på opholdet – og et stempel mere i passet. Indien ligger fx lige nord for Sri Lanka og det er nemt, hurtigt og ret billigt. Singapore, Bali & Malaysia ligger også inden for en rækkevidde med direkte fly, så du kan frit vælge om det skal være en storby-, kultur-, natur- eller adventure-tur.

ets - Højskole i Udlandet
EMIL T. SØRENSEN – MEDEJER OG REJSELEDER

Jeg hedder Emil og er 94’er. Oprindeligt er jeg født og opvokset i Ribe-området, men er nu bosat i Århus.

Jeg brænder for fællesskab, udvikling og kulturmøder. Jeg har i årene før min ansættelse hos HÖJSKOLENDK selv været elev og har derudover brugt min tid på at rejse så meget, som muligt. Jeg har backpacket gennem Mellemamerika, set smukke vulkaner i Nicaragua, besøgt lokale i Costa Rica og set det fantastiske liv under havets overflade i Panama. Dette var i forlængelse med mit eget højskoleophold, hvor jeg selv rejste videre med min egen destinationsleder. Dette satte skub i min interesse for selvudvikling, fællesskaber og rejser.
Efter Jeg vendte hjem fra min første lange rejse, kunne jeg mærke, at jeg længtes efter at komme afsted igen. Denne gang skulle destinationen være Asien. Jeg kørte over 1.000 km på motorcykel i Vietnam, bosatte mig på små øer syd for Cambodja og havde den smukkeste naturoplevelse i mit liv, da jeg boede hos en lokal kvinde i de vietnamesiske bjerge.

Jeg er et (stort) fællesskabsmenneske, og trives rigtigt godt i lidt større forsamlinger. Jeg elsker at være energien, der danner rammen om og nærer et dejligt fællesskab, hvor alle føler sig hjemme. Dette mærkede jeg allerede, da jeg gik på efterskole, hvor jeg virkelig holdt af vores fællesskab. Jeg har været en del af mange forskellige fællesskaber, f.eks. gennem skole, sport eller musik, men aldrig har jeg oplevet noget, som et højskolefællesskab. Det er det, jeg brænder for at give videre til alle jer, der kommer ud og rejser med mig.

På mine rejser har jeg også kastet mig ud i oplevelser, der fik adrenalinen til at pumpe. Jeg har skydivet, river raftet, ziplinet, rappellet og prøvet mange andre sjove adventure oplevelser. Dette og meget mere bliver du heller ikke snydt for. Jeg sørger for at finde den bedste blanding af adventure, fællesskab og kulturmøde til dig.

Eventyr er der nok af, men intet er bedre end når det bliver delt med 25-30 af dine bedste venner. 5 fantastiske uger venter og jeg glæder mig til, at vi skal på eventyr.
Emil, Rejseleder
HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores facebook-site og se nyheder, inspirerende billeder og praktiske informationer. Her finder du anmeldelser fra tidligere elever, rejse-fortællinger, fotoalbums og videoer om vores elever, destinationer og hold rundt omkring i verden.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!