BALI, LOMBOK & GILI ISLANDS

BALI, LOMBOK & GILI ISLANDS

HØJSKOLE PÅ BALI, LOMBOK & GILI ISLANDS

VARIGHED: 5 uger
INTRODAGE: Dubai, UAE
UGE 1-3:
Ubud, Bali – Projektstyring & Teambuilding
UGE 3-4: Gili Air + Lombok – Selvudvikling & Kommunikation
UGE 4-5: Friuge

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse ca. 05. juli 2023  FÅ PLADSER – SKYND DIG!
31.900 DKK
Afrejse ca. 02. juli 2024 32.500 DKK
Afrejse ca. 01. juli 2025 32.900 DKK
Afrejse ca. 07. juli 2026 33.500 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
BALI, LOMBOK & GILI ISLANDS – PÅ EVENTYR I TROPEPARADIS

Kast dig ud i et kontrastfyldt ø-eventyr i Sydøstasien, hvor du på 5 oplevelsesrige uger fylder rygsækken med enestående naturoplevelser og adventure, der bringer dig fra toppen af vulkaner til farverige solopgange på smukke bountystrande og ind i mellem også højskole high-fives under havoverfladen blandt nemo-fisk.

Bali venter os det fedeste højskolefælleskab. Vi dykker ned i øens farverige natur med frodige regnskove, aktive vulkaner, brusende floder og spændende dyreliv – alt sammen indtryk, der kan tage pusten fra enhver med sine mange fede muligheder. Du kan se frem til dage ved kysternes brusende bølger, hvor det hjertevarme folkefærd fra hele øen mødes til solnedgang for at sende solen taknemmeligt videre på en af de charmerende beach lounges.

På barfods-paradiset Gili Islands hænger kokosnødderne i de svajende palmer, vandet er indbydende i alverdens nuancer af blå, og hvor end du vender blikket er der postkort-værdige udsigter med farverig fauna, som du nyder bedst fra den tropiske trone: Hængekøjen.
Øerne opleves måske bedst til vands, hvor vi bl.a. tager på snorkeltur i det farverige koralrev blandt nysgerrige rokker, farverige fisk og legesyge delfiner.

Lombok tager vi vandreskoene på og går opdagelse i den uspolerede natur, hvor vi bl.a. skal på et heldags-hike gennem regnskove og besøge små, lokale landsbyer for at få et indblik i deres hverdag. De sidste dage inden friugen går ved kysten på Lombok med surfing, sol, sommer, snorkling og højskolefælleskab. Glæd dig!

Overblik Bali, Lombok & Gili - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Højskole på Bali, Lombok & Gili - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK - Overblik
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ DUBAI, UAE

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1-3 ▸ UBUD, BALI

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 3-4 ▸ GILI ISLANDS & LOMBOK

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4-5 ▸ INDONESIEN

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE – DUBAI, UAE

Den fascinerende storby Dubai danner rammerne for vores ophold de første 3-4 dage, hvor vi rystes godt sammen med aktive, sjove og spændende introdage blandt ekstravagante og futuristiske bygninger midt ude i ørkenen.
Glæd dig til at opleve vores helt eget HÖJSKOLENDK Adventurerace, hvor du og holdet får en dag med masser af grin og uforglemmelige øjeblikke.

Efter introdagene flyver vi til Bali, og ørkenlandskab og skyskrabere skiftes ud med tropeparadis og frodige regnskove, hvor aber lever frit og hvor ’island-time’ betyder, at tingene går i sit eget, tilbagelænede tempo.

UGE 1-3
UBUD, BALI – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Bali har længe tryllebundet rejsende fra nær og fjern – og ikke uden grund.
Så langt øjet rækker finder du noget af Asiens smukkeste natur, fx aktive vulkaner, frodige jungler og svajende palmer, der læner sig dovent ind over tropestrandene og de brusende surferbølger. Der er rigeligt at opleve, masser at nyde og endnu mere at værdsætte. Undervejs kan du bl.a. se frem til at bestige vulkanen Mount Batur og sammen med dine højskolevenner opleve den absolut fantastiske solopgang lyse himlen op i varme nuancer fra 1.717 meters højde.

Vi bor i den spændende kulturby Ubud, hvor naturen er umådelig frodig, og du på hver bjergside ser de genkendelige grønne ris-terrasser og aber, der svinger sig fra gren til gren i træerne. Bali er blandt Asiens ukronede perler, så glæd dig til at bo med udsigt til dette i din baghave.

Efter to uger på Bali sejler vi til barfods-paradiset Gili Islands med kridhvide tropestrande, farverige koraler og de smukkeste strande.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der bla. handler om gruppedynamik, sjove samarbejdsøvelser, teamudvikling, teamroller, dine styrker og dit udviklingspotentiale foruden lokale projekter.

UGE 3-4
GILI ISLANDS – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Som perler på en snor ligger de 3 Gili-øer et stenkast fra hinanden, med udsigt til mægtige Lombok, der rejser sig bag dem. Forude venter en uge med bare tæer i det varme sand, mens du går fra den ene superlækre strand til anden og udforsker øerne i dit eget tempo. Øerne her er omkranset af smukke koralrev, hvor du på tæt hold kan se havskildpadder, rokker og hele Nemo-fiskefamilien i et utal af farver og former. Har du et dykkercertifikat i tankerne, så er det et oplagt paradis at udforske under havets overflade.

Vi bor i hyggelige bungalows tæt på stranden på øen Gili Air, hvor de lokale tager imod os med åbne arme og aftenerne tilbringes med livemusik på en af de hyggelige beach lounges.

Efter en uge på Gili sejler vi til Lombok, hvor vi har nogle spændende og aktive dage på denne ø, der nærmest ikke er blevet berørt af tidens tand og hvor tingene går i et afslappet tempo.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
Undervisning handler generelt ofte om faglighed og viden om den ydre verden, hvor vi bliver målt på karakterer, indtjening, statussymboler og viden om noget udenfor os selv. I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ mødes du og resten af holdet med oprigtig nysgerrighed på det hele menneske og de udviklingspotentialer, vi alle rummer.

UGE 4
LOMBOK – Ø-EVENTYR & KULTUR

Som en introscene i Jurassic Park ligner øen Lombok til forveksling noget fra en berømt film med sine grønne, frodige natur, der kun afbrydes af den 3.726 meter høje vulkan Gunung Rinjani. Det siges om Lombok at øen minder om Bali for 20 år siden, og med sin fredfyldte, naturskønne og uspolerede charme, mærker du den helt særlige atmosfære fra Indonesiens ø-rige. Glæd dig bl.a. til en spændende dag med trekking, hvor vi vandrer gennem regnskoven, mens aberne kravler i trætoppene på de tårnhøje maghonitræer, og hvor vi stopper ved små landsbyer for at få et indblik i lokalt liv og hverdag.

UGE 4-5
FRIUGE – INDONESIEN

Efter ca. 3½ uge på Bali, Gili & Lombok har vi en friuge på 7 dage, hvor Indonesiens ø-rige ligger for jeres fødder med sine ca. 13.000 øer. Der er mange muligheder og uanset om du vil udforske til lands eller til vands, så venter der dig og dine højskolevenner en oplevelsesrig uge, hvor I får sol på næsen og rygsækken fyldt med oplevelser.
Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores og tiden kan du også bruge på at blive sej på et surfbræt eller til yoga i byen Canggu. Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så du med sommerfugle og glæde i maven kan rejse på friuge med dine nye venner.

Efter friugen mødes vi i Denpasar lufthavn på Bali for at flyve mod Danmark og gensynet med familie, venner, kærester og kæledyr.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔  Fly tur/retur: DK > Bali > DK
✔  Transport og hurtigfærge fra Bali til Gili
✔  Transport og båd fra Gili til Lombok
✔  Indkvartering i Dubai (introdage)
✔  Indkvartering på Bali, Lombok og Gili Islands
✔  Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔  Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔  15% rabat på Vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔  Adventurerace i Dubai
✔  Trekking på Lombok
✔  Snorkeltur på Gili Islands
✔  Sunrise hike på Mount Batur, Bali (1.717m)
✔  Monkey Forest i Ubud, Bali

PRAKTISK
✔  Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔  Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (du møder dine rejsevenner og rejseleder)
✔  Dansk rejseleder på hele opholdet
✔  Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔  Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum, Indonesien (35 USD)
•  Vaccinationer
•  Friugen

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 10.000 DKK til 15.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet på Bali, Lombok og Gili Islands, skal du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i to spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
– SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

På Bali står den på faget Projektstyring & Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation på Gili Islands, handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Bali, Lombok & Gili’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen.
Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
BALI, LOMBOK & GILI
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surfcamp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Friuge i Bali, Singapore - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Singapore – Skyskrabere, shopping & Sightseeing
Savner du storby, skyskrabere og shopping, så kan du flyve billigt direkte til Singapore og få stillet lysten i den fascinerende storby, der er designet ned til mindste detalje. Om du tilbringer en hel uge eller noget af tiden i Singapore, så vil du elske byens charme og mange muligheder.

Amadeus - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
AMADEUS NOAH JENSEN

Jeg er 90’er, opvokset i Odense og nu bosiddende på Amager i København.

De seneste 5-6 år har jeg været en del af HÖJSKOLENDK, som både tidligere elev i Caribien, destinationsleder på ‘Caribien & Hawaii’ og ‘Fiji, NZ & Australien’ og nu destinationsleder på det eventyrlige ‘Bali, Lombok & Gili’ sommerophold.
Jeg har altid søgt hen hvor livet er sjovt, spændende og nærende. En klog mand har engang sagt ”At rejse, er at leve”, og det er med disse ord jeg lever, lærer og fylder min rygsæk med eventyr og berigende oplevelser fra hele verden.
Som et lille udklip af mine seneste års eventyr, har jeg bl.a. dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet mig ud fra et fly i Puerto Rico, vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet utallige gange på surfboardet i Australien og er undervejs blevet inspireret af mennesker fra hele verden. At opleve kulturer, der byder ind med åbne arme, der er rige på medmenneskelighed og nærvær, er for mig en stor gave og der giver mig lyst til at udforske og være en del af.

Som person elsker jeg at opleve og være aktiv, men er på samme tid også stor tilhænger af, at læne mig tilbage og bare “være” i mine omgivelser – det handler for mig om balance, så jeg kan opleve, grine og være nysgerrig, samtidig med at jeg har tid og plads til at være mig og til at reflektere over mine dage.
Om aktiviteterne udfolder sig i en omgang beachvolley, trekking et naturskønt sted, røverhistorier under stjernerne eller ved at udforske spændende dyrearter i eksotiske afkroge af koralrevet på 30 meters dybde er ikke så vigtigt – så længe jeg er aktiv, føler jeg mig allermest i live.

Jeg er et socialt væsen, der oftest er at finde med mennesker omkring mig, hvorpå det altid har været naturligt for mig at have efterskoler og højskoler tæt til hjertet, da de oftest er med til at udtrykke det jeg brænder for; stærke og nærende fællesskaber.

Jeg glæder mig til at komme ud og mærke livet hvor det er sjovest, vildest og mest spændende – sammen med Jer.
– Amadeus, HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret på ‘Bali, Lombok & Gili’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!