FRA TILMELDING TIL AFREJSE

Her kan du blive klogere på forløbet, fra din tilmelding til den dag du står i lufthavnen, klar til dit livs eventyr.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så giv os et kald på telefon eller skriv en mail.

Fra tilmelding til afrejse

Når du har tilmeldt dig, sker der følgende frem til din afrejse med resten af holdet:

Infobrev 1 + Depositum
Lige efter din tilmelding modtager du en velkomsthilsen fra os, som vi kalder Infobrev 1. Heri bekræfter vi din tilmelding og medsender en faktura på 3.000 DKK for depositum. Når du har betalt depositum, er du sikret din plads på holdet.
 
Forsikring
Ca. 4 måneder før afrejse modtager du en mail, hvor du skal tage stilling til hvilken type forsikring du ønsker.
Det handler om rejse- og afbestillingsforsikring og vi gør det let for dig at træffe din beslutning.
 
Infobrev 2 + Slutfaktura
Ca. 3 måneder før afrejse modtager du Infobrev 2 og en slutfaktura på opholdet. Infobrev 2 indeholder grundlæggende info om opholdet, og her får du også invitationen til afrejsemødet, der ligger ca. 5 uger før afrejse. Det er på afrejsemødet, at du møder din nye venner for første gang + selvfølgelig destinationsleder/undervisere på opholdet.
 
Infobrev 3 + Facebook-gruppe
6-7 uger før afrejse modtager du Infobrev 3 med uddybende information om fx, ud- og hjemrejse, pakkeliste, adresser og indkvartering. Her bliver du også inviteret til Facebook-gruppen for dit hold.

Afrejsemødet
En søndag ca. 5 uger før afrejse holder vi afrejsemøde i Århus, Odense eller København for alle de tilmeldte på dit hold. Det er en hyggelig dag, der er social, legende og med det rette niveau af praktiske informationer.

--- --- ---

Tilmelder du dig mindre end 3 måneder før afrejse, ser forløbet en smule anderledes ud:

Infobrev 1 + Forsikring
Umiddelbart efter din tilmelding modtager du en hilsen fra os, hvori vi bekræfter din tilmelding, og sender dig Infobrev 1. Du bliver bedt om at tage stilling til hvilken type forsikring du ønsker.
 
Infobrev 2 + Slutfaktura
Når du inden for cirka én uge har givet os besked om forsikring, modtager du en slutfaktura på opholdet og Infobrev 2.
Infobrev 2 indeholder grundlæggende info om opholdet, og her får du også invitationen til afrejsemødet, der ligger ca. 5 uger før afrejse. Det er på afrejsemødet, at du møder din nye venner for første gang + destinationsleder/undervisere.

Infobrev 3 + Facebook-gruppe
6-7 uger før afrejse modtager du Infobrev 3 med uddybende information om fx ud- og hjemrejse, pakkeliste, adresser og indkvartering. Her bliver du også inviteret til den Facebook-gruppen for dit hold.  

Afrejsemødet
En søndag ca. 5 uger før afrejse holder vi afrejsemøde i Aarhus, Odense eller København for alle de tilmeldte på dit hold. Det er en hyggelig dag, der er social, legende og med det rette niveau af praktiske informationer.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på noget, så er du altid velkommen til at smide os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.

 

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

Hvis du er afklaret og klar på højskoleeventyr, er det bare med at tilmelde dig.
Der bliver nemlig udsolgt på langt de fleste af vores ophold.

Infomøder

Hvis du overvejer at rejse på et af vores eventyrlige højskoleophold i udlandet, har du sikkert spørgsmål til os. Vi vil meget gerne svare på dem alle, så du har ro i maven og føler dig helt tryg, når du tilmelder dig.

På vores infomøder møder du oftest Claus eller Thomas (ejerne af HÖJSKOLENDK), Peter vores daglige leder, tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede destinationsledere. Til infomødet deltager også andre nysgerrige og kommende elever, som du kan sludre med om eventyret, der venter.

Glæd dig til at høre mere om; HÖJSKOLENDK, vores højskoleophold, adventure og aktivitetsmuligheder, oplevelser, workshops og vores aktive måde at undervise på. Og så svarer vi selvfølgelig på alle de spørgsmål du har.

TILMELD DIG INFOMØDE

Slider

BROCHURE

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Mød vores inspirerende team der glæder sig til at tage på eventyr med dig.

Blog

Frivilligt arbejde i udlandet med HÖJSKO...

6. jul - 2018

HÖJSKOLENDKs Indien, Nepal & Thailand elever er gået viralt - eller også er det Dalai Lama?Ca. 2,5 mio. mennesker har indtil videre set videoen, h...

Er HÖJSKOLENDK en højskole?

17. mar - 2018

Vi bliver engang imellem spurgt om vi er en ”rigtig” højskole. Og det spørgsmål giver selvfølgelig stof til eftertanke. Indrømmet, det er svært for mi...

Ny hjemmeside - vi er spændte!

23. feb - 2018

I skrivende stund er der kun ganske få minutter til launch af vores nye hjemmeside – et projekt jeg har arbejdet på i 5 måneder. Jeg er kæmpespændt, h...

Reservér en plads på det eventyr du drømmer om - det er gratis og helt uforpligtende og sikrer dig besked inden der bliver udsolgt.

#hojskolendk

VI GØR EN FORSKEL

Vi tror på at alle kan gøre en forskel - selv en højskole fra Danmark.
Vi støtter derfor Verdens Skoves arbejde med bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove.
Vi har allerede fredet over 75.000 m2. Dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.HÖJSKOLENDK

Bildsøvej 9 C
4200 Slagelse
Danmark

Præstebakken 3
8680 Ry
Danmark

Kontakt

Tlf. Nr.: 7027 9007

Mail: info@hojskolendk.dk

Skype: hojskolendk

Instagram: #hojskolendk

Google +     LinkedIn 

Samarbejdspartnere