Om os

Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer; derfor laver vi eventyrlige højskoleophold i udlandet.

Om os – HÖJSKOLENDK

HÖJSKOLENDK er en dansk højskole – stiftet i 2010 – for unge i alderen ca. 18-30 år.
Vi har specialiseret os i højskoleophold i udlandet og tilbyder dig en unik, spændende og fantastisk rejseoplevelse med ophold i fx ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, ‘Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka’, ‘Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands, ‘Costa Rica, Mexico & Colombia’, ‘Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands’ og ‘Brasilien, Bolivia, Colombia & Ecuador’.

Vores højskoleophold handler – udover det fantastiske rejseeventyr – bl.a. om dine drømme, mål og ønsker for livet. På dit ophold vil vi – på inspirerende og aktiv vis – arbejde på, at du flytter dine grænser og bliver en endnu stærkere udgave af dig selv gennem større bevidsthed om dine styrker.
Vi tror på, at du kommer hjem med endnu mere mod på alt hvad livet byder dig.

Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer; derfor laver vi eventyrlige højskoleophold i udlandet.

For at give dig de tryggeste rammer om dit højskoleophold, er HÖJSKOLENDK medlem af Rejsegarantifonden.
Vi har medlemsnummer 2885.

VORES WHY
Med eventyr, kulturmøder, nysgerrighed og et enestående fællesskab som stærkt fundament, brænder vi for at give vores elever et fantastisk rejseeventyr og inspirere dem til at skabe og leve meningsfulde liv. Derfor laver vi højskoleophold i udlandet.

VORES MISSION
Vi vil give unge deres livs rejseeventyr – og med et særligt fokus på at skabe mere bevidsthed, perspektiv, nysgerrighed, rummelighed, selvindsigt og kulturforståelse vil vi inspirere vores elever til at skabe et meningsfuldt, spændende og sjovt liv for dem.

I HÖJSKOLENDK tror vi på at en tryg rejse ud af komfortzonen aktiverer unges bevidsthed og med rejseeventyret, fællesskabet, dannelsesrejsen og inspirerende, inddragende, levende og aktiv undervisning vil vi:
… give vores elever et fantastisk og kæmpefedt rejseeventyr
… inspirere eleverne til at skabe et meningsfuldt og spændende liv for dem
… lære dem at det er deres ansvar at skabe sig det liv, de drømmer om at leve
… give dem en højere grad af selvaccept, et bedre selvværd og mere selvtillid – et stærkere fundament
… give dem solide lifeskills så de bedre kan navigere i deres liv
… skabe bevidsthed om bæredygtighed, øko-balance og at tage ansvar for vores klode – Leave No Trace
… vise at mangfoldighed er fedt – kulturforskelle er spændende og gør verden farverig
… vise dem at fællesskab gør verden til et bedre sted – Build a longer table, not at higher fence
… minde dem om at livet er en engangsfornøjelse – make it epic!

Verden skal være et bedre sted fordi HÖJSKOLENDK eksisterer.

FÆLLESSKAB, RESPEKT & SELVUDVIKLING
Vores undervisning tager udgangspunkt i fællesskab, det enkelte menneske og respekt for andre. På vores grupperejser underviser vi i forskellige spændende og inspirerende fag som fx Teambuilding, Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse, Sport & Adventure og Selvudvikling & Kommunikation.

Vores undervisere er nøje udvalgt og har et særdeles højt engagement og fagligt niveau.

Vi ved, at det kræver højt engagement, hvis vi skal give dig en højskoleoplevelse for livet og sætter derfor fokus på dine muligheder også når undervisningsdagen er slut. Du kan på opholdet deltage i spændende workshops med temaer som foto, fridykning, mindfulness, yoga, etc., derved har du også i fritiden masser af muligheder for oplevelser med dine nye venner.

HÖJSKOLENDK ER NOGET FOR DIG HVIS DU…
Er vild med højskolefællesskab, ønsker at lære om fremmede kulturer, kan lide eventyr, vil rejse med rygsæk, vil opleve et stærkt sammenhold, vil udfordres, ønsker meningsfyldt undervisning og ikke mindst en tryg rejseoplevelse.

De, der kender HÖJSKOLENDK, har beskrevet vores ophold som ”dannelsesrejser med noget på hjerte”. Du kan andetsteds læse mere om hvad andre siger om os i form af bl.a. rejsebreve fra tidligere elever samt gennem udtalelser fra vores samarbejdspartnere. Sidstnævnte tæller flere spændende danske virksomheder, som vi er stolte af at arbejde sammen med Gouda Rejseforsikring, Jysk Rejsebureau, Verdens Skove, World Animal Protection og Trees.org.
For en god ordens skyld skal det nævnes, at vi er uafhængige af religion ogabsolut intet har at gøre med Tvind.

Lad dig inspirere af vores hjemmeside og kontakt os, hvis du ønsker svar på spørgsmål eller et personligt møde.

Velkommen til HÖJSKOLENDK!