Sport & Adventure

’Sport & Adventure’ er et fag med fuld fart på, hvor vi er aktive, dyrker teamsport og kaster os ud i fede adventure- og outdoor-aktiviteter. Vi udvikler os mentalt, flytter vores grænser og skaber endnu stærkere relationer i vores skønne fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på, at man lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt når man lærer noget nyt.

Program og indhold i ’Sport & Adventure’ afhænger af det land vi er i – og årstiden – men overordnet set er det en fed kombination af teamsport, adventure og outdoor/vildmark.
På vores forskellige højskoleophold tager vi bl.a. på hikes, river rafter, lærer at surfe, paraglider, zipliner, vulkan-vandrer, rappeller i vandfald, dyrker holdsport (fx beachvolley, Bubble Soccer, touch-rugby, Archery Tag, etc.), sejler kajak, har Robinson dyst og tager på en fed vildmarkstur i de smukkeste omgivelser og nyder fællesskabet med bålhygge og stjerner på himlen.

Hvis du vil flytte grænser, have mere selvtillid, har lyst til eventyr, adrenalin, lidt sved på panden og kan lide at være aktiv og bruge din krop, så skal du glæde dig til ‘Sport & Adventure’. Og no worries – alle kan være med!

Du kan læse mere om konkret indhold i fagene på vores opholdssider.