NEW YORK CITY, HAWAII, AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

NEW YORK CITY, HAWAII, AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

HAWAII, AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 3 måneder
INTRODAGE: New York City, USA
1. MÅNED:
Big Island, Hawaii – Projektstyring & Teambuilding
2. MÅNED: Byron Bay, Australien – Sport & Adventure + Japan, Rundrejse
3. MÅNED: Bali – Selvudvikling & Kommunikation + Gili Islands, Ø-hop

KOMMENDE OPHOLD: PRIS
Afrejse ca. 25. januar 2023 UDSOLGT!
82.900 DKK
Afrejse ca. 24. januar 2024 FÅ PLADSER – SKYND DIG! 83.900 DKK
Afrejse ca. 23. januar 2025 84.500 DKK
Afrejse ca. 22. januar 2026 84.900 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
HAWAII, AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

Tag med på den vildeste once-in-a-lifetime jordomrejse og fyld rygsækken med oplevelser for livet, i nogle af klodens mest spændende og storslåede lande, sammen med andre danske unge i et fantastisk højskolefælleskab – og vores eventyr starter med spændende, oplevelsesrige og fællesskabende introdage i New York City.

Som eksotiske ø-perler på stribe, ligger Hawaii midt ude i Stillehavet.
Med det frodige vulkanlandskab og nogle af verdens bedste surf-bølger, rejser øerne sig i horisonten, som var det en eventyrers legeplads. Allerede ved ankomst til øen, vil du mærke den varme sol og kendte ”Aloha”-vibe, hvor tingene går i et afslappet tempo og dagene tilbringes ved stranden – måske med surfbræt under fødderne eller med et slag beachvolley.

I Australien træder du ind i en verden af frodige nationalparker, røde ørken-ødemarker, tropiske strande og skyskrabere i storbyerne. Her venter os et kontrastfyldt eventyr, hvor du kan se frem til at opleve noget af det mest unikke dyreliv på planeten med bl.a. kænguruer, koalaer, wallabys og utal af farverige papegøjer. Derudover ligger ’Great Barrier Reef’ lige i baghaven og venter på at blive udforsket med snorkel og maske eller måske med et dykkercertifikat.

I Japan laver vi et stort kultur-skifte, og omgivelserne byttes ud med pulserende storbyer, fyldt med farverige neonskilte og en rig kulturhistorie, der på mange måder er livlig og enormt anderledes end vores vestlige. Vi har håndplukket de fedeste oplevelser, så du kan se frem til at opleve Japan i øjenhøjde og fra sine smukkeste sider. Blandt andet Mount Fuji, sumo-wresling, Tokyo by-night og ultrahurtige “Bullet” toge, der tager os mellem Tokyo, Kyoto, Osaka & Hiroshima.

I det Indonesiske ø-rige, ligger Bali & Gili Islands som tropeøer, der længe har tiltrukket meget opmærksom for deres skønhed og afslappede stemning. På Bali bliver du tryllebundet af de smukkeste grønne landskaber, frodige regnskove, aber i trætoppene og de magiske solnedgange der lyser himlen op i alle nuancer af orange. Glæd dig til brusende surfbølger ved kysterne, fede beach-lounges, bestigning af Mount Batur og vores afsluttende dage i barfods-paradiset Gili Islands, hvor de svajende palmer og turkisblå vand venter os.

New York City ∙ Hawaii ∙ Australien ∙ Japan ∙ Bali ∙ Gili Islands – Dit livs eventyr venter!

Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands, HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
World Map - Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK
 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ NEW YORK CITY, USA

  Introdage

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 2-3 ▸ BIG ISLAND, HAWAII

  Projektstyring & Teambuilding

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 3-4 ▸ HAWAII

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4-6 ▸ MAGNETIC ISLAND, AUSTRALIEN

  Sport & Adventure

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 6-7 ▸ AUSTRALIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 7-9 ▸ TOKYO, KYOTO, HIROSHIMA & OSAKA, JAPAN

  Rundrejse

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 9-12 ▸ UBUD, BALI & GILI ISLANDS

  Selvudvikling & Kommunikation

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 12-13 ▸ INDONESIEN

  Friuge

UGE 1
INTRODAGE – NEW YORK CITY, USA

Glæd dig til fede og spændende introdage i “The Big Apple”, med et stærkt fokus på vores nye højskolefællesskab og en masse oplevelser i den pulserende storby. Vi ryster jer sammen med vores Adventurerace, ser alle must-see’s med vores skønne lokale dansk-amerikanske guide Remo Madsen og derudover er der fin tid til at få shoppet, hygget og lært hinanden at kende. Glæd dig til at opleve Central Park, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, SoHo, Bronx, Empire State Building, Times Square, Little Italy, Chinatown og Broadway.

Efter introdagene i ‘Big Apple’ hopper vi på en flyver til Hawaii. Vi bruger de første dage på at finde vej i de nye omgivelser, udforsker øen, nyder de fantastiske strande, lærer lokallivet at kende og vænner os til den særlige aloha-vibe, der præger det smukke ø-paradis i Stillehavet.

UGE 2-3
BIG ISLANDS, HAWAII – PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

Aloha-vibes, hibiscusblomster og farverig og frodig flora er det første du bemærker, når du ankommer til øen. Hawaii er en fantastisk kombination af postkort-strande, vilde vulkanlandskaber, adrenalinpumpende adventure og unik kultur.
Vi bor på Big Island – den største af øerne i Hawaii ø-gruppen. Her finder man en af verdens mest aktive vulkaner (Kilauea), der med sine 1.247 højdemeter kan ses hvor end man er på øen. Vi er indkvarteret på et hyggeligt resort i byen Kona, med lækker udsigt over Stillehavet.

Fag – Projektstyring & Teambuilding
Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der bl.a. handler om gruppedynamik, sjove samarbejdsøvelser, teamudvikling, teamroller, dine styrker og dit udviklingspotentiale foruden lokale projekter.

UGE 3/4
HAWAII – FRIUGE

Hawaii-øerne består af 8 hovedøer; Oahu, Hawai’i (Big Island), Maui, Kauai, L’nai, Niihau, Molokai og Kaho’olawe. Da øerne er meget forskellige, kan det umiddelbart være svært at vælge hvilke(n) man skal besøge. Det tager heldigvis kun ca. ½-1 time fra Honolulu til hver af øerne, så det er bestemt en mulighed at udforske flere af øerne under i friugen.
Vi tager selvfølgelig en god snak undervejs på opholdet omkring friugen her, dine muligheder og vores anbefalinger.

UGE 4-6
MAGNETIC ISLAND, AUSTRALIEN – SPORT & ADVENTURE

Ud fra Australiens østkyst, i nationalparken ’Great Barrier Reef’, ligger Magnetic Island ca. 20 minutter fra kystbyen Townsville. På Magnetic Island finder man masser af vilde koalabjørne og wallabys, der frit hopper rundt og giver dig en fed autentisk australsk følelse. Øen er fyldt med fede ”into-the-wild” hikes, masser af øde og lækre strande og en lokalbefolkning, der er enormt passionerede omkring øen, som de i daglig tale kalder ”Maggie”.
Vi bor ved Horseshoe Bay, der har sit eget dyreinternat og mini-zoo med tilhørende australske rangers, der ved alt om det australske dyreliv – og gerne viser det frem. Fra hytterne er der 5 minutter til stranden og hvis man vurderer det til at være for langt, kan man altid hoppe i poolen, der ligger et lille stenkast fra din hytte.

Fag – Sport & Adventure
Sport & Adventure er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport, adventure og outdoor, som fx vandreture. Alt sammen aktiviteter, der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter grænser og skaber stærkere relationer. Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe ad gangen, for vi tror på, at vi lærer bedst ved at spille, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt, når vi lærer.

UGE 6/7
AUSTRALIEN – FRIUGE

Efter tiden på “Maggie” har vi en ca. 10-dages eventyrlig friuge, hvor du med luft under vingerne frit kan rejse rundt med dine højskolevenner og opleve præcis det du ønsker af Australien. Vi hjælper glædeligt med anbefalinger og planlægning – om det er roadtrip i bil/autocamper, backpacke med bus eller flashpacking med fly. Det kunne være en fed surfcamp i Byron Bay eller Surfer’s Paradise på østkysten, krokodille-safari i Northern Territory, Big City lights i Melbourne eller Brisbane, den røde ørken i outbacken ved Ayers Rock/Uluru eller svømme med delfiner i Perth – mulighederne er uendelige i det kæmpestore land.

Efter en fed friuge mødes vi igen og flyver samlet til Japan – Konichiwa!

UGE 7-9
TOKYO, KYOTO, HIROSHIMA & OSAKA, JAPAN – RUNDREJSE & EVENTYR

Fra de australske ødemarker og surferstrande til de japanske topmoderne storbyer med neonskilte, hellige templer og lyserøde kirsebærtræer. Japan er intet mindre end en kæmpeoplevelse for sanserne.
Vi kaster os ud i et fantastisk 14-dages rundrejse-eventyr, og har håndplukket de fedeste, smukkeste, mest kulturrige og sjoveste oplevelser af Japan. Du kan se frem til en veksling mellem dagsture til bl.a. Mount Fuji, Miyajima, Nara og fritid til at udforske på egen hånd. Undervejs ser vi bl.a. Sumo wrestling, Tokyo by-night, synger hjertet ud til karaoke, oplever storbyer, besøger hellige templer og smukke bambus-skove.

UGE 9-12
BALI & GILI ISLANDS, INDONESIEN – SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

Bali er en af Asiens absolut smukkeste og mest fascinerende paradis-øer med en fantastisk frodig natur, spændende og hjertevarm kultur og med et ocean af aktiviteter. Øen er en oplevelse for både krop, sjæl og sanser.
Bølgerne skyller brusende ind over de lækre strande, hvor surfere fra hele verden skiftes til at jage den perfekte bølge og efterfølgende hænger ud på et chill-out spot på stranden.
Vender vi kikkerten indlands, ændrer atmosfæren sig; ris-terrasser, så langt øjet rækker, frodige dale med eksotiske dyr, store vulkaner, tropisk regnskov og hyggelige landsbyer med glade og nysgerrige lokale. Efter ca. to uger i Ubud, sejler vi den sidste uge ud til ø-perlerne Gili Islands, der med sine kridhvide sandstrande og turkisblå hav er et sandt barfods-paradis – her er der hverken biler eller scootere.

Fag – Selvudvikling & Kommunikation
I faget ‘Selvudvikling & Kommunikation’ handler det om dig. Undervisningen handler om det at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte øvelser, opgaver og spørgsmål. Vi inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og (slet) ikke kedelig klasselokale undervisning. Du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

UGE 12-13
BALI/GILI ISLANDS/INDONESIEN – FRIUGE

Efter tre uger på Bali & Gili Islands har vi ca. 9-10 dages friuge, hvor Indonesiens ø-rige med mere end 13.000 øer ligger foran vores fødder. Vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo & Flores – og ellers kan tiden også bruges på at blive sej med et surfbræt under fødderne eller på yoga i byen Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne igennem undervejs på opholdet, så du med tryghed og sommerfugle i maven kan rejse på friuge.

Vi mødes igen i lufthavnen på Bali og flyver til Danmark, hvor gensyn med familie, venner, kærester og kæledyr venter.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

OVERORDNET
✔ Fly tur/retur: DK > New York > Hawaii > Australien > Japan > Bali > DK
✔ Lokaltransport
✔ Indkvartering i New York City, Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands
✔ Undervisning i ‘Projektstyring & Teambuilding’
✔ Undervisning i ‘Sport & Adventure’
✔ Undervisning i ‘Selvudvikling & Kommunikation’
✔ Hurtigfærge fra Bali til Gili Islands
✔ Togpas i Japan
✔ 15% rabat på vaccinationer hos ‘Danske Lægers Vaccinations Service’

ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER
✔ Adventurerace i New York City
✔ Escaperoom i New York City
✔ Byvandring i New York City
✔ Surfing, Hawaii
✔ Cloud Forest Hike, Hawaii
✔ The Forts Hike, Magnetic Island
✔ Horseshoe Bay til Arcadia Hike, Magnetic Island
✔ Koala spotting, Magnetic Island
✔ Dagstur til Fujigoko med udsigt til Mount Fuji, Japan
✔ Dagstur til Miyajima, Japan
✔ Dagstur til Nara, Japan
✔ Sumo wrestling, Japan
✔ Sunrise-hike på Mount Batur, Bali (1.717 m)
✔ Monkey Forest i Ubud, Bali
✔ Snorkeltur, Gili Islands

PRAKTISK
✔ Infobreve om opholdet inden afrejse (med bl.a. pakkeliste, rejsetips, praktisk, etc.)
✔ Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse (du møder dine rejsevenner og rejseleder)
✔ Dansk rejseleder på hele opholdet
✔ Undervisning af engagerede, dygtige og danske undervisere
✔ Højskolebevis

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum
•  Vaccinationer
•  Friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 40.000 DKK til 50.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

UNDERVISNING & FAG
På højskoleopholdet ‘Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands’, skal du glæde dig til inspirerende, meningsfuld og aktiv undervisning i tre spændende fag:
– PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING
– SPORT & ADVENTURE
– SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION
Undervisningscitat - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PROJEKTSTYRING & TEAMBUILDING

På Hawaii står den på faget Projektstyring & Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag. Du får masser af praktisk erfaring med teambuilding, projektledelse, gruppedynamik, coaching, feedback, refleksion og teamroller og du får desuden et fint teoretisk indblik. Vi sørger for, at du får grundig indsigt i dine stærke sider som teamplayer og går tæt på dine udviklingsmuligheder, så du kan blive en endnu dygtigere og stærkere udgave af dig selv.

Vi arbejder desuden med de værktøjer, der bl.a. ligger til grund for den dygtige og kompetente projektleder. Fra kreativ idéfase og detaljeret planlægningsfase til afvikling af projektet og den gode afslutning, der kræver refleksion og evaluering. I får så vidt muligt plads til at gennemføre jeres helt eget projekt.

Projektstyring & Teambuilding byder på masser af udfordrende, lærerige og sjove samarbejdsøvelser og er en spændende og inspirerende start på højskoleopholdet. Glæd dig.

Læs mere om ‘Projektstyring & Teambuilding’ her!

SPORT & ADVENTURE

Sport & Adventure på Magnetic Island i Australien er et fag med fart på. Vi er aktive og arbejder med teamsport og outdoor, som fx hikes og o-løb. Alt sammen aktiviteter der udvikler dig fysisk og mentalt, flytter dine grænser og skaber stærkere relationer i vores fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at vi lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt.

Alle kan være med, så hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin og kan lide at bruge din krop, så kan du glæde dig til Sport & Adventure.

Læs mere om ‘Sport & Adventure’ her!

SELVUDVIKLING & KOMMUNIKATION

I en spændende hverdag på Bali underviser vi også i Selvudvikling & Kommunikation. Her handler det om dig.
Undervisningen i Selvudvikling & Kommunikation handler om at være tro mod sig selv og tager udgangspunkt i personlige erfaringer, åben dialog og velvalgte spørgsmål, øvelser og opgaver. Vores undervisere inviterer dig til at lære dig selv bedre at kende gennem praktiske øvelser og ikke tør teori. Nogle spørgsmål og øvelser klarer du alene, som fx det at sætte mål eller retning, mens du andre gange er sammen med dine venner fra holdet i små eller lidt større grupper.
Undervisningen sigter efter, at du får større indsigt i dig selv og dine stærke sider. Og vi er sikre på, at du undervejs opdager nye, spændende sider af dig selv.

Vi holder undervisningen levende og sjov og bruger redskaber som fx debat, refleksion, coaching, observation, mindfulness og feedback. Og en del andre spændende ting. Vi sørger for at så mange som muligt har nye redskaber med sig hjem i deres personlige rygsæk, når vi er færdige. Vi tilbyder endda individuelle samtaler mellem underviser og dig som elev i den udstrækning det er muligt.

Læs mere om ‘Selvudvikling & Kommunikation’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen. Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
HAWAII
AUSTRALIEN
JAPAN
BALI/GILI ISLANDS
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE PÅ HAWAII – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Oahu - friuge på hawaii - højskole i udlandet

Oahu – Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
Oahu er den mest befolkede af Hawaiis øer og er et regulært surfer’s paradise. Med bølger, der når helt op på 12-14 meters højde, er øen vært for nogle af verdens største surf-konkurrencer. Honolulu skal selvfølgelig besøges og den indbydende by byder bl.a. på shopping, lækre restauranter, barer/clubs, historiske bygninger, Waikiki Beach og det berømte hike på Diamond Head på Leahi vulkan-krateret. Øens højeste punkt er Ka’ala bjerget, og her kan man tage på masser af skønne vandreture og finde andre lækre strande. Man bør også slå et smut forbi Pearl Harbor – mindesmærket for japanernes angreb under 2. Verdenskrig – der er fyldt med historie og minder.

Big Island, Hawaii - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Big Island – Vulkaner, Roadtrip og Natur
Big Island er den største af Hawaii-øerne og øen er bl.a. kendt for sin lava-landskaber, og ‘Volcanoes National Park’, der er USAs eneste nationalpark med en aktiv vulkan. Foruden lavalandskabet er der også en fantastisk, tropisk og vild natur med sorte, grønne og røde sandstrande og de smukkeste bjerge. Også på og under vand er Big Island værd at opleve og er bl.a. kendt for fantastiske snorkelområder og et af verdens bedste dyk; The Manta Ray Night Dive. En ridetur i de historiske græsklædte sletter af Paniolo (hawaiiansk cowboyland i Waimea) er også at anbefale.

Maui - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Maui – Surf, Vandfald og Roadtrip
Maui er et fantastisk surfsted for både begyndere og øvede og vi anbefaler et smut på surfcamp, hvis du vælger øen som friuge-destination. Maui byder på fantastisk natur med hvide og røde sandstrande, fx Ka’anapali Beach ved Lahaina og vil I på mini-roadtrip, så er ‘The Road to Hana’ et kæmpe must-do, og en af de smukkeste strækninger i hele USA. Et hike gennem bambusskov til de små vandfald kaldet Pools of ‘Ohe’o (Seven Sacred Pools) er bestemt også anbefalingsværdigt. Haleakala National Park er (endnu) et absolut must. Haleakala betyder “house of the sun” på hawaiiansk og toppen af Haleakala Crater er et af de mest spektakulære steder i verden at opleve en solopgang.

Kauai - friuge på Hawaii - højskole i udlandet

Kauai – Et af de smukkeste steder i verden
Kauai er kendt som ‘The Garden Island’ og er øen Steven Spielberg valgte til filmen Jurassic Park.
Det er en spektakulær og utrolig smuk tropeø. Her bør man udforske bjerg-skråningerne på den majestætiske Na Pali Coast på en katamaran-tur. Det er simpelthen et must.
Tag med helikopter over Kauai, hvor du oplever Mana Waiapuna, også kendt som “Jurassic Park Falls”, og derefter henover Waimea Canyon, kendt som “Grand Canyon of the Pacific” – en helt igennem magisk oplevelse. Kauai er også kendt for dens røde støv/jord, der giver et unikt farvespil mod det grønne, tropiske landskab.

FRIUGE I AUSTRALIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Australien, Backpackers Highway - Højskole i Australien - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpackers Highway – East coast Roadtrip
Fra Cairns i nord til Sydney i syd ligger backpackers highway på østkysten i Australien med sine 2.400 eventyrlige kilometer. Strækningen er verdenskendt og backpackers fra nær og fjern rejser langvejs fra for at opleve denne rute, som er fyldt med fantastiske strande, storbyer og fed surfing. Du kan se frem til Cairns, Whitsundays, Fraser Island, Brisbane, Byron Bay, Gold Coast og Sydney. Om I vælger autocamper, bil eller Greyhound bus, så er det en oplevelse for livet at køre ned langs kysten i Australien og mærke den varme sol, fede surferkultur og det spændende dyreliv.

Australien, Great Ocean Road - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Great Ocean Road – Southern Roadtrip
Fra Melbourne til Adelaide i det sydlige Australien finder du en af verdens smukkeste roadtrips: Great Ocean Road. Du kører langs kysten og har udsigt over stejle klipper, regnskov og et uendeligt stort hav. Du kan bla. se frem til at se Twelve Apostels, Otway National Park og hvis I er heldige dukker der et par hvaler frem op havets overflade. Efter kystvejen venter Grampians National Park, hvor du kan kridte vandreskoene og gå til tops på klipperne for at nyde en absolut fantastisk udsigt over nationalparken. Har du stadig blod på tanden efter mere eventyr, så sæt kursen mod Kangaroo Island og slut af i Adelaide.

Australien, Friuge i Byron Bay - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Surfcamp i Byron Bay & shopping i Sydney
Tag til Byron Bay i staten New South Wales og oplev en fed og ungdommelig by, hvor surfere sidder ved vandkanten og klargør deres boards allerede fra solopgang, og tilbringer dagene med bare fødder i det varme sand indtil solen går ned. Om aftenen strømmer folk til strandene for at lave bål, spille musik og nyde den frie energi som byen er kendt for. Du kan tage på surf camp, flyve i luftballon, dykke eller tage på udforskning fra Byron Bay – uanset hvad er byen et must see. Rund din friuge med et par lækre dage i Sydney, med shopping, sightseeing og chill-time.

Australien, Friuge i Outbacken - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Outback, kænguruer & det vilde Australien
Oplev for alvor det vilde Australien og få en kulturoplevelse helt ind under huden, hvis du flyver ind i den glohede outback, hvor det røde sand rejser sig bag bilerne og hvor kænguruer hopper frit rundt i deres naturlige territorie. Du kan med fordel tilbringe et par dage her, hvor du oplever Ayers Rock, Kings Canyon og en lækker lokal australsk menu med bla. kænguru og krokodille, mens du sidder i ørkenen under en stjernefyldt himmel med levende lys omkring dig.
Slut friugen af med at flyve til Melbourne eller Sydney og træd nysgerrige skridt ind i byens atmosfære med en varm flat white i hånden.

FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i Bali, Lombok - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surf camp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Amadeus - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
AMADEUS NOAH JENSEN

Jeg er 90’er, opvokset i Odense og nu bosiddende på Amager i København.

De seneste 5-6 år har jeg været en del af HÖJSKOLENDK, som både tidligere elev i Caribien, rejseleder på ‘Caribien & Hawaii’ og ‘Fiji, New Zealand & Australien’ og nu rejseleder på det eventyrlige ‘Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands’ ophold.
Jeg har altid søgt hen hvor livet er sjovt, spændende og nærende. En klog mand har engang sagt ”At rejse, er at leve”, og det er med disse ord jeg lever, lærer og fylder min rygsæk med eventyr og berigende oplevelser fra hele verden.
Som et lille udklip af mine seneste års eventyr, har jeg bl.a. dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet mig ud fra et fly i Puerto Rico, vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet utallige gange på surfboardet i Australien og er undervejs blevet inspireret af mennesker fra hele verden. At opleve kulturer, der byder ind med åbne arme, der er rige på medmenneskelighed og nærvær, er for mig en stor gave og der giver mig lyst til at udforske og være en del af.

Som menneske elsker jeg at opleve og være aktiv, men er på samme tid også stor tilhænger af, at læne mig tilbage og bare “være” i mine omgivelser – det handler for mig om balance, så jeg kan opleve, grine og være nysgerrig, samtidig med at jeg har tid og plads til at være mig og til at reflektere over mine dage.
Om aktiviteterne udfolder sig i en omgang beachvolley, trekking et naturskønt sted, røverhistorier under stjernerne eller ved at udforske spændende dyrearter i eksotiske afkroge af koralrevet på 30 meters dybde er ikke så vigtigt – så længe jeg er aktiv, føler jeg mig allermest i live.

Jeg er et socialt væsen, der oftest er at finde med mennesker omkring mig, hvorpå det altid har været naturligt for mig at have efterskoler og højskoler tæt til hjertet, da de oftest er med til at udtrykke det jeg brænder for; stærke og nærende fællesskaber.

Jeg glæder mig til at komme ud og mærke livet hvor det er sjovest, vildest og mest spændende – sammen med Jer.
– Amadeus, HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Rejsebreve - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

REJSEBREVE – TIDLIGERE ELEVERS EGNE ORD
Hvis du er nysgerrig på hvordan vores tidligere elever, har oplevet rejseeventyret i ‘Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands’, så tjek rejsebrevene ud. Du finder dem længere nede på siden og der er masser af læsestof til de nysgerrige.
Er der noget særligt du er nysgerrig på omkring opholdet – stort som småt så smid os endelig en mail eller skriv på chatten.
Læs rejsebreve her!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

Rejsebreve – Australien, New Zealand, Bali & Gili

Henrik Spiegelhauer

Da jeg besluttede mig for at skrive et rejsebrev, tror jeg ikke helt jeg vidste,…

Louise Rømer

Jeg sidder i Proserpine lufthavn, nogle dage inde i vores friuge i Australien, og kan…

Mathias Viberg

Nu er der allerede gået lidt over 2 uger, siden at jeg kom hjem fra…

Anna R. Ipsen

Jeg sidder nu tilbage i Danmark efter 3 fantastiske måneder. Det er to uger siden…

Emilie F. Larsen

Jeg har altid gerne ville rejse efter gymnasiet, men har ikke kunne finde ud af,…
Højskole i Udlandet