Fra tilmelding til afrejse

Her kan du blive klogere på forløbet, fra din tilmelding til den dag du står i lufthavnen, klar til dit livs eventyr. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så giv os et kald på telefon eller skriv en mail.

Fra tilmelding til afrejse

Når du har tilmeldt dig, sker der følgende fra tilmelding til afrejse med resten af holdet:

Infobrev 1 + Depositum
Lige efter din tilmelding modtager du en velkomsthilsen fra os, som vi kalder Infobrev 1. Heri bekræfter vi din tilmelding og medsender en faktura på 3.000 DKK for depositum. Når du har betalt depositum, er du sikret din plads på holdet.

Forsikring
Ca. 4 måneder før afrejse modtager du en mail, hvor du skal tage stilling til hvilken type forsikring du ønsker.
Det handler om rejse- og afbestillingsforsikring og vi gør det let for dig at træffe din beslutning.

Infobrev 2 + Slutfaktura
Ca. 3 måneder før afrejse modtager du Infobrev 2 og en slutfaktura på opholdet. Infobrev 2 indeholder grundlæggende info om opholdet, og her får du også invitationen til afrejsemødet, der ligger ca. 5 uger før afrejse. Det er på afrejsemødet, at du møder din nye venner for første gang + selvfølgelig destinationsleder/undervisere på opholdet.

Infobrev 3 + Facebook-gruppe
6-7 uger før afrejse modtager du Infobrev 3 med uddybende information om fx, ud- og hjemrejse, pakkeliste, adresser og indkvartering. Her bliver du også inviteret til Facebook-gruppen for dit hold.

Afrejsemødet
En søndag ca. 5 uger før afrejse holder vi afrejsemøde i Århus, Odense eller København for alle de tilmeldte på dit hold. Det er en hyggelig dag, der er social, legende og med det rette niveau af praktiske informationer.

Tilmelder du dig mindre end 3 måneder før afrejse, ser forløbet en smule anderledes ud:

Infobrev 1 + Forsikring
Umiddelbart efter din tilmelding modtager du en hilsen fra os, hvori vi bekræfter din tilmelding, og sender dig Infobrev 1. Du bliver bedt om at tage stilling til hvilken type forsikring du ønsker.

Infobrev 2 + Slutfaktura
Når du inden for cirka én uge har givet os besked om forsikring, modtager du en slutfaktura på opholdet og Infobrev 2.
Infobrev 2 indeholder grundlæggende info om opholdet, og her får du også invitationen til afrejsemødet, der ligger ca. 5 uger før afrejse. Det er på afrejsemødet, at du møder din nye venner for første gang + destinationsleder/undervisere.

Infobrev 3 + Facebook-gruppe
6-7 uger før afrejse modtager du Infobrev 3 med uddybende information om fx ud- og hjemrejse, pakkeliste, adresser og indkvartering. Her bliver du også inviteret til den Facebook-gruppen for dit hold.

Afrejsemødet
En søndag ca. 5 uger før afrejse holder vi afrejsemøde i Aarhus, Odense eller København for alle de tilmeldte på dit hold. Det er en hyggelig dag, der er social, legende og med det rette niveau af praktiske informationer.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på noget, så er du altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.