Fællesskabet

Det stærke fællesskab er blandt de ting, der betyder allermest for vores glade elever – dét er vi stolte af i HÖJSKOLENDK.

Fællesskabet

På vores ophold i udlandet er fællesskabet blandt de ting, der betyder allermest for eleverne. Vi er stolte af, at netop fællesskabet er noget af det ved HÖJSKOLENDK, som de fleste af vores elever er imponerede over og begejstrede for.

Vores unikke kombination af højskoleophold, rejseeventyr og inspirerende undervisning skaber et stærkt fællesskab. Alle inviteres ind i fællesskabets magi og vi lægger stor vægt på familiære værdier når vi er ude.

I det følgende kan du læse mere om fællesskabet og de fordele, der er ved at rejse med HÖJSKOLENDK frem for eksempelvis at rejse alene.

Undervisningen
Med højskolefag som ‘Teambuilding’, ‘Selvudvikling & Kommunikation’, ‘Sport & Adventure’ og ‘Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse’ får du viden og kompetencer, som du også kan bruge når du kommer hjem, og som du ikke ville få ved at rejse på egen hånd. Undervisningen åbner op for, at du får nye venner på en anden og mere udviklende måde. Det samme gælder for dig selv; ved at indgå i undervisningen, udvikler du dig og lærer dig selv at kende på en ny måde.

Et eksempel:
I undervisningen ”Teambuilding” får opholdet en ny dimension, fordi vi bryder og flytter grænser sammen og får spændende udfordringer, der gør, at du på en tryg og ny måde finder ud af hvem du og de andre er.

Undervejs møder du en flok mennesker, der kommer til at lære dig så godt at kende, at det nærmest bliver din nye familie – ikke mindst fordi vi er så langt væk hjemmefra.

De er med til at udvikle dig og hjælpe dig med at få øjnene op for ting, du måske ikke selv ville opdage.

Fællesskab
Du får et fællesskab sammen med en flok spændende mennesker, som du ikke ville kunne opnå, hvis du rejser alene. I følger hinanden i tykt og i tyndt, i gode såvel som udfordrende stunder og situationer. I passer på hinanden, bakker hinanden op, hjælper hinanden og på den måde bliver venskaberne ofte så dybe at de vare hele livet.

Forpligtelsen overfor fællesskabet betyder, at du kan udvikle dig sammen med andre mennesker, og lære dig selv at kende i disse relationer. Også på den måde får du helt særlige venskaber, som du kan tage med hjem og som ofte vil vare ved.

Destination og netværk
Med HÖJSKOLENDK kommer du til at opleve en destination på en anden måde, fordi vi har gode kontakter og netværk, der kender lokalområdet og som glæder sig til at møde jer og gøre netop jeres tur til den bedste.

Vi får ofte lov at prøve ting og få oplevelser, som du – hvis du rejser selv – vil få svært ved at komme i nærheden af, netop fordi vi har skabt netværk og stærke relationer på forhånd; mennesker, der glæder sig til at møde en flok danske unge og vise deres land frem.

Og så er den særlige danske højskoleånd med os uanset hvor i verden vi rejser hen, hvilket sætter vores eget lille Danmark i et fantastisk perspektiv.