Elevforeningen

De fleste af vores elever nævner fællesskabet, som noget af det bedste fra deres højskoleophold. Derfor har vi en elevforening, der bl.a. laver events, festival-camps, reunion weekends, skiferier og biograf-ture for tidligere elever.

Elevforeningen

Hvad er HÖJSKOLENDK’s Elevforening?
Først og fremmest er det et tilbud til alle tidligere elever, der har lyst til at bevare kontakten til højskolen og det fællesskab de oplevede på deres højskoleophold. Elevforeningen giver tidligere elever og lærere muligheden for at mødes og bibeholde kontakten til HÖJSKOLENDK og desuden udvide fællesskabet på tværs af vores tidligere hold. Elevforeningen blev oprettet i efteråret 2011, og der er lige nu over 1.000 medlemmer fordelt over hele landet.

Hvad er Elevforeningens formål?
For vores Elevforening handler det om, i ordets klareste forstand, at forene højskolens elever – nye såvel som gamle. Vi har et ønske om at styrke sammenholdet mellem tidligere elever, lærere og højskolen, samt at medvirke til at fremme forståelse og kendskab til højskolen.

Hvad laver elevforeningen?
Den bedste måde at opretholde fællesskabsånden på er ved at mødes. Derfor er Elevforeningens primære opgave at arrangere sociale arrangementer/events for vores tidligere elever og Øst- og Vestkredsen planlægger, både uafhængigt og i samarbejde med hinanden, fx madklub, temafester, bowlingaften, strandture, live-musik og koncert “udflugter”, etc.

Reunion Weekend
Én gang årligt – oftest i august – inviteres alle tidligere elever og undervisere til at deltage i Elevforeningens “Reunion Weekend”. Weekenden byder på et skønt gensyn med (rejse)venner og undervisere og humøret er højt når der bliver krammet igennem og (gen)fortalt røverhistorier fra alle verdens hjørner. Fredag aften står på hygge og vi laver bl.a. mad sammen og selvfølgelig skumfiduser og snobrød over det store bål under stjernerne.

Lørdag eftermiddag kæmper de tidligere højskolehold mod hinanden i vores Höjskolympiske Lege og aftenen står på tema-fest med underholdende, sjove og vanvittige indslag fra tidligere hold og selvfølgelig høj musik, dans og lidt til den tørre hals.

Skitur for tidligere elever
Det er også Elevforeningen der står for den årlige skitur for tidligere elever. Her har vores tidligere elever endnu en mulighed for at gense og være sammen tidligere rejsevenner og desuden ha’ en superfed og aktiv uge på ski et sted i Europa. Vi prioriterer højt at det ikke må være for dyrt at tage med og at vi flytter os hvert år.

Er du tidligere elev, kan du finde Elevforeningen på facebook, ved at følge dette link: HÖJSKOLENDKs Elevforening

Har du desuden spørgsmål til elevforeningen eller har lyst til at være en del repræsentantskabet, så smid endelig en mail på info@hojskolendk.dk eller giv os et kald på 7027 9007.