En typisk dag

“En typisk hverdag på højskole i udlandet med HÖJSKOLENDK, starter som regel mellem kl. 07 og 08. Her står de fleste elever op og begynder så småt dagen. Nogle med en løbetur, andre med et bad og der er sikkert også nogle der piller næse.”

En typisk dag

En typisk hverdag på højskole i udlandet med HÖJSKOLENDK, starter som regel mellem 07 og 08. Her står de fleste elever op og begynder så småt dagen. Nogle med en løbetur, andre med et bad og der er sikkert også nogle der piller næse. Herefter står den på morgenmad i hytten eller i fællesområdet og med en smule søvn i øjnene falder snakken ofte på gårsdagens oplevelser eller hvad dagens undervisning mon byder på.

Undervisning starter oftest mellem kl. 08-09, og fortsætter til ud på eftermiddagen med indlagte pauser, bl.a. en lidt længere frokostpause.

Undervisningen er noget helt andet end traditionel tavleundervisning og du kan glæde dig til at blive involveret og inspireret i en fed blanding af praktiske øvelser, leg, teori, refleksion, udfordringer og træning.

Efter en aktiv dag med spændende undervisning, er det meget forskelligt hvad dagen herefter byder på. Nogle dage er der mulighed for at deltage i en workshop (fx. fotografi, fridykning, selvudvikling, massage, meditation, etc.) om eftermiddagen, og ellers kan det være alt lige fra sport (beachvolley, kajak, dykning, løb, fodbold, mountainbike, svømning, etc.), hygge på stranden, sightseeing, shopping, hike i naturen, jeepsafari eller hvad end eleverne finder på. Det kan også være at et af udvalgene har fundet på noget spændende, som de fleste plejer at deltage i.

Aftensmaden står man selv for, og oftest laver man mad sammen, med dem man bor i hytte med. Der bliver dog hurtigt lavet madgrupper på kryds og tværs af hytterne og det er altid hyggeligt og sjovt at se hvad de finder på.

Vi har højskoleaften én gang om ugen, så der spiser vi alle mad sammen. Efter aftensmad er der underholdning i form af fx. quiz, filmaften, spilaften, debataften, etc. og det står en af de andre hytter for.
Andre hverdags-aftener går med alt muligt forskelligt og det er kun kreativitet og fantasi der sætter grænserne. Tit hygges der med film, sport, kort- og brætspil, fest, aftenbadning, etc.

Weekender går tit med lidt større aktiviteter som fx dykkercertifikat, sportsturneringer, weekendture i nærområdet, (tema)fester, etc.