Lær os bedre at kende

Her kan du lære vores skønne og dygtige team lidt bedre at kende. Vi har meget tilfælles – bl.a. at vi brænder for fællesskab, rejseeventyr, kulturmøder, selvudvikling og at give vores elever et eventyr for livet.

  1. Forside
  2. Om os
  3. Lær os bedre at kende

Lær os bedre at kende

Frese, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Thomas F. Carlsen // Direktør, Medejer og Underviser

Thomas er vores direktør og sørger for at vi leverer det vi lover vores elever, men de møder ham oftest ude på et af vores ophold, hvor han underviser i ‘Projektstyring & Teambuilding’ og ‘Selvudvikling & Kommunikation’.

Han har rejst i over 60 lande, været rejseleder og underviser på mere end 30 højskoleophold og er uddannet Proceskonsulent, Konfliktmægler, Selvværdsvejleder, ID Lifecoach, PADI dykkerinstruktør og brandmand/røgdykker. Han brænder for at give vores elever et rejseeventyr for livet, skabe stærke fællesskaber og ikke mindst at inspirere dem til at skabe meningsfulde liv.

“The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.”
– Soichiro Honda

Amadeus, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Amadeus Noah Jensen // Medejer og Rejseleder

Amadeus sidder til dagligt med et udviklende øje i HÖJSKOLENDK med et særligt fokus på vores eventyrlige højskoleophold. Vores elever møder ham oftest ude i verden som rejseleder, hvor han brænder for at skabe stærke fællesskaber og give dem et rejseeventyr for livet.

Livet skal være sjovt, spændende og nærende og med en baggrund i rejsebranchen har han dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet sig ud fra et fly i Puerto Rico (med faldskærm), vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet på surfboards i Australien og boet på Bali.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Emil, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Emil Tøttrup Sørensen // Medejer og Rejseleder

Emil er medejer af HÖJSKOLENDK og selv tidligere ‘Caribien & Hawaii’ elev i HÖJSKOLENDK. Siden højskoleopholdet har han rejst en masse, og hans pas er bl.a. stemplet i både Mellemamerika, Nepal, Indien, Sri Lanka, Thailand og Hawaii.

Emil brænder for at give vores elever et fantastisk rejseeventyr og er et vaskeægte fællesskabs-menneske, har et stort hjerte og er altid opmærksom på om alle er med. Der gemmer sig også en lille adrenalin-jæger i Emil, og han kaster sig gerne ud i skydive, river rafting, dykning, rapelling, zipline og keramik.

”Jeg brænder for at vores elever udvikler sig gennem fællesskab, personligt ansvar og mødet med andre kulturer.”

Nanna, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Nanna Spandet Poulsen // Rejseleder og Underviser

Lige siden Nanna for første gang pakkede rygsækken som 19-årig og alene rejste ud i verden, har hun haft svært ved at stoppe. Eventyr, frihed, storslået natur og menneskemøder er noget der sætter hendes hjerte i brand.

Hendes drivkraft i arbejdet hos HÖJSKOLENDK er, at få unge mennesker til at undre sig og være nysgerrige – findes der en bedre måde, end at tage dem med på en dannelsesrejse under fremmede himmelstrøg? Nå ja, og så er hun uddannet filosof.

“Jeg tror på, at de bedste historier findes mellem siderne i et pas – ikke i et CV.”

Anton, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Anton B. Levesen // Rejseleder

Anton er en kærlig, humoristisk, rummelig og nysgerrig fyr, der elsker fællesskaber og eventyr. Han brænder for at skabe rummelige og åbne fællesskaber, hvor fokus er på at løfte og lære af hinanden, uden at dømme og sammenligne.

Han har tomlet den til Sydspanien, vandret Island tynd og føler sig allermest hjemme med rygsækken over skulderen, sit pas i lommen og et nysgerrigt sind. Vi er så glade for at Anton er en del af vores højskolefamilie og I kan glæde jer til at lære ham at kende på et af vores eventyrlige ophold.

”Jeg brænder for at forfølge drømme og at vi hver især får levet det liv, der gør os glad.”

Sol, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Solveig Marie Johansen // Rejseleder og Underviser

Med sin nysgerrighed for verden og andre mennesker har Solveig, fra første rygsæk-rejse og senere uddannelse som Kaospilot, brændt for at dele glæden ved udveksling, eventyr, personlige aha-oplevelser, kreativitet, sammenhold, nærvær og meget mere.

Solveig er livsglad, imødekommende og smittende i sin energi, og hun glæder sig til at dele sin både rejseglæde og store entusiasme for undervisningen med dig og resten af det skønne højskolefællesskab. Hun elsker at drømme stort, og at hjælpe andre med at nå dét de drømmer om.

“It’s the possibility of having a dream come true, that makes life interesting.” – Paulo Coelho

Anne, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Anne Nørkjær // Rejseleder og Underviser

Anne er en rejseglad nordjyde, der griber enhver chance for at rejse og elsker de store og små eventyr. Hun har et smittende humør og er et rigtigt “højskole-menneske”, der elsker at møde nye mennesker og dyrke fællesskabet.

Annes motivation er at få mennesker til at vokse og få tillid til sig selv, hinanden og verden gennem fælles oplevelser, og hun nyder at dele ud af sin rejseglæde og inspirere andre til at komme afsted.

“In the end, we only regret the chances we didn’t take”
– Lewis Carroll

Sarah, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Sarah Grønager // Rejseleder og Underviser

Sarah er et skønt, positivt og hjertevarmt menneske, der møder alle på sin vej med et smil – et enkelt smil spreder sig nemlig hurtigt mellem mennesker. Sarah rejser altid med rygsæk, for her finder hun de bedste og mest autentiske rejseoplevelser.

Hun tror på at vi lærer bedst med og gennem kroppen, og er vild med at få sved på panden. Det er nok også derfor hun har en bachelor i ’Idræt og Fysisk Aktivitet’. Og så elsker hun alt ved at være en del af et fællesskab og højskole-livet.

“Jeg tror på at man kommer længst med et positivt sind.”

Christian, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Christian Frydkjær-Olsen // Rejseleder og Underviser

Christian er Globetrotter med stort G og han har rejst i mange fjerne hjørner af verden, både igennem arbejde, uddannelser og i fritiden. Igennem sin erfaring kan han undervise i flere fag og du møder og oplever et humoristisk, autentisk og nærværende læringsrum, hvor aktive og sjove udfordringer er i centrum.

Med et fantastisk engagement skaber Christian en uforglemmelig dannelsesrejse for alle i fællesskabet.

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”
– Albert Einstein

Louise, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Louise S. Bruun // Rejseleder

Louise er farverig, højtgrinende og livsglad, og hendes hjerte banker for eventyr og fællesskab. Det er nok også derfor, at hun, siden hun selv, var elev i HÖJSKOLENDK, ikke har kunne slippe os af syne; om det så har været som elevforeningsforkvinde, rejseleder på ophold eller kontor-blæksprutte hjemme i DK.

Hun er vild med menneskemøder og elsker at skabe fællesskab gennem leg, smil, musik og kulturelle møder. Når det går op for unge mennesker, hvad fællesskab kan bringe med sig, er det der, Louise mærker livet bedst. Og så er hun Thybo – og meget stolt af det.

“Livet er det dejligste eventyr.” – H.C. Andersen

Thea, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Thea Sydradal Lund // Rejseleder

Thea er energisk, festlig og ser altid glasset som halv fyldt. Hun nyder de små magiske øjeblikke i hverdagen, og er ikke bleg for at smide en lille glædesdans ind. Hun elsker fællesskab og at møde nye mennesker og værdsætter altid en god far-joke.

Thea var selv elev på Mellemamerika-opholdet i 2017, og har sidenhen bl.a. været forkvinde for Elevforeningen i HÖJSKOLENDK, og tropper glædeligt op til diverse arrangementer i bedste højskole-ånd. Hun har de seneste år rejst rundt i bl.a. Asien, Oceanien og Europa.

”A journey is best measured in friends rather than miles.”
– Tim Cahill

Henrik, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Henrik Hjørnevik // Underviser

Henrik er et tålmodigt, nærværende og interesseret menneske, der brænder for at hjælpe og udvikle mennesker. Han har arbejdet mange steder i verden, og brugt de seneste 10 år med at udvikle mennesker og teams i danske og internationale virksomheder.

Med en reflekterende og personlig tilgang belyser han hvor givende og udfordrende vores forskelligheder er, og hjælper med at du bliver klogere på dig selv. Det hjælper dig til, at du fremadrettet bedre kan tage de rigtige beslutninger for dig – og blive en endnu stærkere udgave af dig.

“Nysgerrighed er nøglen til udvikling.”

Steffen, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Steffen T. Andersen / Rejseleder og Underviser

Steffen er et nysgerrigt, interesseret og nærværende menneske der brænder for fællesskab og fælles oplevelser. Der må gerne være fart over feltet, men også plads til refleksion, nærvær og samtaler med noget på hjerte. Han er rummelig, møder mennesker der hvor de er og er enormt opmærksom på at alle har det godt i fællesskaber.

”Jeg tror på at alle har noget fantastisk at byde ind med.”

Maya, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Maya Nielsen // Rejseleder og Underviser

Maya er reflekterende, lyttende og nysgerrig og vil allerhelst have det næste projekt eller rejse planlagt. Gennem sin uddannelse i psykologi og hendes arbejde med unge mennesker, er hun en rigtig dygtig formidler af sin viden og værktøjer.

Maya deler også gerne ud af personlige erfaringer ift. at blive klogere på sig selv og passe godt på sig selv. Hun tror på, at det at lære sig selv at kende er et projekt der varer ved hele livet og at rejser og fællesskaber er en fantastisk mulighed for lige nøjagtig dét.

“Stop worrying about the potholes in the road and enjoy the journey.” – B. Hoffmann

Frost, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Nikolaj Frost // Rejseleder og Underviser

Frost er ærlig, åben og kommunikativ – og hamrende nysgerrig på verden og ikke mindst mennesker. Hans store drive ligger primært på at få refleksioner, relationer og kommunikation til at blomstre.

Frost er altid klar på fysisk aktivitet, de filosofiske snakke og alt derimellem. Desuden er han særligt glad for cirkuskunstens mange-gøglede genre, og en god hævning efterfulgt at en smash til volley i sandet.

“En har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at holde et stykke af dets hjerte i sine hænder.”

Asger, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Asger Andersen // Rejseleder og Underviser

Asger har hele sit liv fulgt længslen efter at opleve verden. Bare tanken om muligheden for at se Himalaya bjergene, Amazonas eller sågar det Sydfynske ø-hav, har drevet ham ud på rejser i Danmark og vidt omkring i verden. Når man nu har chancen – skal man så ikke gøre det?

Med Asger møder du et hjertevarmt, engageret og imødekommende menneske, der vægter nærvær, humor og fællesskab enormt højt. Han kommer med et afsæt i den danske højskolebevægelse, men har rejst i flere omgange i Sydøstasien, Afrika, Europa og Sydamerika.

“Al forståelse beror på indsigt.”

Alberte, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Alberte Hoffmann // Rejseleder og Underviser

Gennem hele sit liv har Alberte bevæget sig nærmere fremmede kulturer, og den dag i dag står rygsækken altid klar til næste tur. Med et stort smil, hjertevarme, nysgerrighed og et åbent sind bliver distancen mellem mennesker kortere, og dét er Albertes tilgang til alle rejser – store som små.

Hun føler sig allermest hjemme på latinamerikanske dansegulve, i gebrokne samtaler med lokalbefolkningen og i madmarkedernes indbydende sansemekka.

“Nogle gange tænker jeg at Jorden er paradiset. Vi mennesker har bare ikke opdaget det endnu.” – Troels Kløvedal

Asta, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
Asta Nørby Dahl // SoMe Studentermedhjælper

Asta er tidligere HÖJSKOLENDK elev og hjælper os med at dele alle de fantastiske historier, der gemmer sig på vores eventyrlige højskoleophold i udlandet. Hun er glad, smilende, nysgerrig og et frisk pust på kontoret. Hun brænder for at inspirerende andre unge til at forfølge deres rejse- og højskoledrømme og ta’ på eventyr med en masse andre skønne unge.

“If it scares you, it might be a good thing to try.”