Lær os bedre at kende

Her kan du lære vores skønne og dygtige team lidt bedre at kende. Vi har meget tilfælles – bl.a. at vi brænder for fællesskab, rejseeventyr, kulturmøder, selvudvikling og at give vores elever et eventyr for livet.

  1. Forside
  2. Om os
  3. Lær os bedre at kende

Lær os bedre at kende

Thomas - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Thomas F. Carlsen / Direktør, Medejer og Underviser

Thomas er vores direktør og sørger for at vi leverer det vi lover vores elever, men de møder ham oftest ude på et af vores ophold, hvor han underviser i ‘Projektstyring & Teambuilding’ og ‘Selvudvikling & Kommunikation’. Han har rejst i over 60 lande, været rejseleder/underviser på mere end 30 højskoleophold og er uddannet Proceskonsulent, Konfliktmægler, Selvværdsvejleder, ID Lifecoach, PADI dykkerinstruktør og brandmand/røgdykker. Han brænder for at give vores elever et rejseeventyr for livet, skabe stærke fællesskaber og ikke mindst at inspirere dem til at skabe meningsfulde liv.
“The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.” – Soichiro Honda

Amadeus - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Amadeus Noah Jensen / Medejer og Rejseleder

Amadeus sidder til dagligt med et udviklende øje i HÖJSKOLENDK med et særligt fokus på vores eventyrlige højskoleophold. Vores elever møder ham oftest ude i verden som rejseleder, hvor han brænder for at skabe stærke fællesskaber og give dem et rejseeventyr for livet. Livet skal være sjovt, spændende og nærende og med en baggrund i rejsebranchen har han dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet sig ud fra et fly i Puerto Rico (med faldskærm), vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet på surfboards i Australien og boet på Bali.
“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Emil - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Emil Tøttrup Sørensen / Medejer og Rejseleder

Emil er medejer af HÖJSKOLENDK og selv tidligere ‘Caribien & Hawaii’ elev i HÖJSKOLENDK. Siden højskoleopholdet har han rejst en masse, og hans pas er bl.a. stemplet i både Mellemamerika, Nepal, Indien, Sri Lanka, Thailand og Hawaii. Emil brænder for at give vores elever et fantastisk rejseeventyr og er et vaskeægte fællesskabs-menneske, har et stort hjerte og er altid opmærksom på om alle er med. Der gemmer sig også en lille adrenalin-jæger i Emil, og han kaster sig gerne ud i skydive, riverrafting, dykning tarzan-swings, rapelling, zipline og keramik.
”Jeg brænder for at vores elever udvikler sig gennem fællesskab, personligt ansvar og mødet med andre kulturer.”

Nanna - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Nanna Spandet Poulsen / Rejseleder og Underviser

Lige siden Nanna for første gang pakkede rygsækken som 19-årig og alene rejste ud i verden, har hun haft svært ved at stoppe. Eventyr, frihed, storslået natur og menneskemøder er noget der sætter hendes hjerte i brand. Hendes drivkraft i arbejdet hos HÖJSKOLENDK er, at få unge mennesker til at undre sig og være nysgerrige – findes der en bedre måde, end at tage dem med på en dannelsesrejse under fremmede himmelstrøg? Nå ja, og så er hun uddannet filosof.
“Jeg tror på, at de bedste historier findes mellem siderne i et pas – ikke i et CV.”

Anton - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Anton B. Levesen / Rejseleder

Anton er en kærlig, humoristisk, rummelig og nysgerrig fyr, der elsker fællesskaber og eventyr. Han brænder for at skabe rummelige og åbne fællesskaber, hvor fokus er på at løfte og lære af hinanden, uden at dømme og sammenligne. Han har tomlet den til Sydspanien, vandret Island tynd og føler sig allermest hjemme med rygsækken over skulderen, sit pas i lommen og et nysgerrigt sind. Vi er så glade for at Anton er en del af vores højskolefamilie og I kan glæde jer til at lære ham at kende på et af vores eventyrlige ophold.
”Jeg brænder for at forfølge drømme og at vi hver især får levet det liv, der gør os glad.”

Mie - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Mie Skou Larsen / Rejseleder og Underviser

Mie er hamrende nysgerrig og særligt begejstret for at rejse i Latinamerika, hvor hun gerne giver sig tid til at få en snak med de lokale, hun møder på sin vej. Mie har altid været fascineret af andre kulturer, samfund og verdens mangfoldighed, hvilket har inspireret hende til at uddanne sig til antropolog. Engagement, undren og et åbent sind er Mies vigtigste værktøjer, når hun rejser ud i verden. Det vil I opleve, når hun som rejseleder tager jer med på eventyr i Mellemamerika.
”The beauty of the world lies in the diversity of its people” – unknown

Frederikke - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Frederikke W. Balle / Rejseleder og Underviser

Frederikke er nysgerrig, reflekteret og ærlig. Hun trives allerbedst når hun ved, der er en ny rejse i kalenderen og nye afkroge af verden der skal undersøges. Frederikke forstår at videreformidle sin viden på en inspirerende, lun og uformel facon der motiverer dem omkring hende. Og så er hun omsorgsfuld – for både den enkelte og holdet hun har med sig.
”Det bånd der knyttets mellem mennesker på rejser kan sætte store aftryk i livet og danne fundament for et åbent og nysgerrigt sind.”

Sarah - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Sarah Grønager / Rejseleder og Underviser

Sarah er et skønt, positivt og hjertevarmt menneske, der møder alle på sin vej med et smil – et enkelt smil spreder sig nemlig hurtigt mellem mennesker. Sarah rejser altid med rygsæk, for her finder hun de bedste og mest autentiske rejseoplevelser. Hun tror på at vi lærer bedst med og gennem kroppen, og er vild med at få sved på panden. Det er nok også derfor hun har en bachelor i ’Idræt og Fysisk Aktivitet’. Og så elsker hun alt ved at være en del af et fællesskab og højskole-livet.
“Jeg tror på at man kommer længst med et positivt sind.”

Christian - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Christian Frydkjær-Olsen / Rejseleder og Underviser

Christian er Globetrotter med stort G og han har rejst i mange fjerne hjørner af verden, både igennem arbejde, uddannelser og i fritiden. Igennem sin erfaring kan han undervise i flere fag og du møder og oplever et humoristisk, autentisk og nærværende læringsrum, hvor aktive og sjove udfordringer er i centrum. Med et fantastisk engagement skaber Christian en uforglemmelig dannelsesrejse for alle i fællesskabet.
“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” – Albert Einstein

Louise - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Louise S. Bruun / Rejseleder

Louise er farverig, højtgrinende og livsglad, og hendes hjerte banker for eventyr og fællesskab. Det er nok også derfor, at hun, siden hun selv, var elev i HÖJSKOLENDK, ikke har kunne slippe os af syne; om det så har været som elevforeningsforkvinde, rejseleder på ophold eller kontor-blæksprutte hjemme i DK. Hun er vild med menneskemøder og elsker at skabe fællesskab gennem leg, smil, musik og kulturelle møder. Når det går op for unge mennesker, hvad fællesskab kan bringe med sig, er det der, Louise mærker livet bedst. Og så er hun Thybo – og meget stolt af det.
“Livet er det dejligste eventyr.”
– H.C. Andersen

Thea - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Thea Sydradal Lund / Rejseleder

Thea er energisk, festlig og ser altid glasset som halv fyldt. Hun nyder de små magiske øjeblikke i hverdagen, og er ikke bleg for at smide en lille glædesdans ind. Hun elsker fællesskab og at møde nye mennesker og værdsætter altid en god far-joke. Thea var selv elev på Mellemamerika-opholdet i 2017, og har sidenhen bl.a. været forkvinde for Elevforeningen i HÖJSKOLENDK, og tropper glædeligt op til diverse arrangementer i bedste højskole-ånd. Hun har de seneste år rejst rundt i bl.a. Asien, Oceanien og Europa.
”A journey is best measured in friends rather than miles.” – Tim Cahill

Henrik - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet
Henrik Hjørnevik / Underviser

Henrik er et tålmodigt, nærværende og interesseret menneske, der brænder for at hjælpe og udvikle mennesker. Han har arbejdet mange steder i verden, og brugt de seneste 10 år med at udvikle mennesker og teams i danske og internationale virksomheder. Med en reflekterende og personlig tilgang belyser han hvor givende og udfordrende vores forskelligheder er, og hjælper med at du bliver klogere på dig selv. Det hjælper dig til, at du fremadrettet bedre kan tage de rigtige beslutninger for dig – og blive en endnu stærkere udgave af dig.
“Nysgerrighed er nøglen til udvikling.”

Menu