Mød vores skønne team

Her kan du lære vores højskole-familie lidt bedre at kende. Både de der sidder på kontoret til dagligt og vores dygtige rejseledere og undervisere, der rejser med vores skønne elever.

Vi har mange gode og vigtige ting tilfælles – bl.a. at vi brænder for fællesskab, rejseeventyr, kulturmøder, selvudvikling, dannelsesrejser, meningsfuldhed og at give vores elever et eventyr for livet.

Thomas - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
THOMAS F. CARLSEN
Stifter, Direktør og Underviser

Thomas stiftede HÖJSKOLENDK i 2010 og er vores direktør. Han sørger for at vi leverer det vi lover vores elever, der dog oftest vil møde ham på et af vores infomøder i København eller ude i verden, på et af vores ophold, hvor han underviser i ‘Teambuilding’ og ‘Selvudvikling & Kommunikation’.

Han har rejst i over 50 lande, været rejseleder og underviser på +30 højskoleophold og er uddannet Proceskonsulent, Konfliktmægler, Selvværdsvejleder, ID Lifecoach, PADI dykkerinstruktør og brandmand/røgdykker. Han brænder for at give vores elever et rejseeventyr for livet, skabe stærke fællesskaber og ikke mindst at inspirere dem til at skabe meningsfulde liv.

Amadeus - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
AMADEUS NOAH JENSEN
Medejer og Rejseleder

Amadeus sidder til dagligt med et udviklende øje i HÖJSKOLENDK med et særligt fokus på vores eventyrlige højskoleophold. Vores elever møder ham oftest ude i verden som rejseleder, hvor han brænder for at skabe stærke fællesskaber og give dem et rejseeventyr for livet.

Livet skal være sjovt, spændende og nærende og med en baggrund i rejsebranchen har han dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet sig ud fra et fly i Puerto Rico (med faldskærm), vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet på surfboards i Australien og boet på Bali.

Emil - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
EMIL TØTTRUP SØRENSEN
Medejer og Rejseleder

Emil er medejer af HÖJSKOLENDK og selv tidligere ‘Caribien & Hawaii’ elev i HÖJSKOLENDK. Siden højskoleopholdet har han rejst en masse, og hans pas er bl.a. stemplet i både Mellemamerika, Nepal, Indien, Sri Lanka, Thailand og Hawaii.

Emil brænder for at give vores elever et fantastisk rejseeventyr og er et vaskeægte fællesskabs-menneske, har et stort hjerte og er altid opmærksom på om alle er med. Der gemmer sig også en lille adrenalin-jæger i Emil, og han kaster sig gerne ud i skydive, river rafting, dykning, rapelling, zipline og keramik.

Pete - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN
Teamleder – Kontor

Peter er vores daglige kaptajn på kontoret og desuden destinationschef på en håndfuld af vores eventyrlige højskoleophold. Han er selv tidligere elev i HÖJSKOLENDK fra 2013 og blev efterfølgende både rejseleder, underviser og sidenhen fastansat – for Peter er en “keeper”.

Han er rejse-erfaren, glad, nysgerrig og imødekommende og hvis du ringer til os, vil det oftest være Peter du får i røret. Han bruger bl.a. sin fritid på at surfe, spille ishockey, danse salsa og ikke mindst opdrage hans to skønne unger.

Julie - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
JULIE LANGE
Kontor

Julie sidder på vores kontor og er en glad, udadvendt, hjælpsom og grundig (18-armet) blæksprutte. Hun knokler bl.a. med at planlægge vores ophold, hjælpe vores rejseledere, udvikle og optimere og du vil oftest møde hende i den anden af røret, hvis du ringer ind til os med spørgsmål om vores eventyrlige højskoleophold.

Hun har +15 års erfaring fra rejsebranchen og har tidligere lavet skirejser, været hotelmanager, eventkoordinator og guide – og så elsker hun at rejse, så måske du møder hende på et af vores ophold, hvis hun kigger forbi og besøger eleverne, rejseleder og underviser.

Asta - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ASTA NØRBY DAHL
SoMe Studentermedhjælper

Asta er tidligere HÖJSKOLENDK elev og hjælper os med at dele alle de fantastiske historier, der gemmer sig på vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Hun er tæskedygtig, glad, smilende, nysgerrig og et frisk pust på kontoret. Hun brænder for at inspirerende andre unge til at forfølge deres rejse- og højskoledrømme og ta’ på eventyr med en masse andre skønne unge.

Asta drømmer også om at blive rejseleder i HÖJSKOLENDK, så der går ikke så længe før I kan møde hende ude på et af vores eventyrlige højskoleophold.

Anne - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE NØRKJÆR
Rejseleder og Underviser

Anne er en rejseglad nordjyde, der griber enhver chance for at rejse og elsker de store og små eventyr. Hun har et smittende humør og er et rigtigt “højskole-menneske”, der elsker at møde nye mennesker og dyrke fællesskabet.

Annes motivation er at få mennesker til at vokse og få tillid til sig selv, hinanden og verden gennem fælles oplevelser, og hun nyder at dele ud af sin rejseglæde og inspirere andre til at komme afsted.

Sarah - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
SARAH GRØNAGER
Rejseleder og Underviser

Sarah er et skønt, positivt og hjertevarmt menneske, der møder alle på sin vej med et smil – et enkelt smil spreder sig nemlig hurtigt mellem mennesker. Sarah rejser altid med rygsæk, for her finder hun de bedste og mest autentiske rejseoplevelser.

Hun tror på at vi lærer bedst med og gennem kroppen, og er vild med at få sved på panden. Det er nok også derfor hun har en bachelor i ’Idræt og Fysisk Aktivitet’. Og så elsker hun alt ved at være en del af et fællesskab og højskole-livet.

Christian - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
CHRISTIAN FRYDKJÆR-OLSEN
Rejseleder og Underviser

Christian er Globetrotter med stort G og han har rejst i mange fjerne hjørner af verden, både igennem arbejde, uddannelser og i fritiden. Igennem sin erfaring kan han undervise i flere fag og du møder og oplever et humoristisk, autentisk og nærværende læringsrum, hvor aktive og sjove udfordringer er i centrum.

Med et fantastisk engagement skaber Christian en uforglemmelig dannelsesrejse for alle i fællesskabet.

Louise - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
LOUISE S. BRUUN
Rejseleder og Underviser

Louise er farverig, højtgrinende og livsglad, og hendes hjerte banker for eventyr og fællesskab. Det er nok også derfor, at hun, siden hun selv, var elev i HÖJSKOLENDK, ikke har kunne slippe os af syne; om det så har været som elevforeningsforkvinde, rejseleder på ophold eller kontor-blæksprutte hjemme i DK.

Hun er vild med menneskemøder og elsker at skabe fællesskab gennem leg, smil, musik og kulturelle møder. Når det går op for unge mennesker, hvad fællesskab kan bringe med sig, er det der, Louise mærker livet bedst. Og så er hun Thybo – og meget stolt af det.

Nanna - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
NANNA SPANDET POULSEN
Rejseleder og Underviser

Lige siden Nanna for første gang pakkede rygsækken som 19-årig og alene rejste ud i verden, har hun haft svært ved at stoppe. Eventyr, frihed, storslået natur og menneskemøder er noget der sætter hendes hjerte i brand.

Hendes drivkraft i arbejdet hos HÖJSKOLENDK er, at få unge mennesker til at undre sig og være nysgerrige – findes der en bedre måde, end at tage dem med på en dannelsesrejse under fremmede himmelstrøg? Nå ja, og så er hun uddannet filosof.

Henrik - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
HENRIK HJØRNEVIK
Rejseleder og Underviser

Henrik er et tålmodigt, nærværende og interesseret menneske, der brænder for at hjælpe og udvikle mennesker. Han har arbejdet mange steder i verden, og brugt de seneste 10 år med at udvikle mennesker og teams i danske og internationale virksomheder.

Med en reflekterende og personlig tilgang belyser han hvor givende og udfordrende vores forskelligheder er, og hjælper med at du bliver klogere på dig selv. Det hjælper dig til, at du fremadrettet bedre kan tage de rigtige beslutninger for dig – og blive en endnu stærkere udgave af dig.

Alberte - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ALBERTE HOFFMANN
Rejseleder og Underviser

Gennem hele sit liv har Alberte bevæget sig nærmere fremmede kulturer, og den dag i dag står rygsækken altid klar til næste tur. Med et stort smil, hjertevarme, nysgerrighed og et åbent sind bliver distancen mellem mennesker kortere, og dét er Albertes tilgang til alle rejser – store som små.

Hun føler sig allermest hjemme på latinamerikanske dansegulve, i gebrokne samtaler med lokalbefolkningen og i madmarkedernes indbydende sansemekka.

Maya - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
MAYA NIELSEN
Rejseleder og Underviser

Maya er reflekterende, lyttende og nysgerrig og vil allerhelst have det næste projekt eller rejse planlagt. Gennem sin uddannelse i psykologi og hendes arbejde med unge mennesker, er hun en rigtig dygtig formidler af sin viden og værktøjer.

Maya deler også gerne ud af personlige erfaringer ift. at blive klogere på sig selv og passe godt på sig selv. Hun tror på, at det at lære sig selv at kende er et projekt der varer ved hele livet og at rejser og fællesskaber er en fantastisk mulighed for lige nøjagtig dét.

Anne M - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE K. MATHIASEN
Rejseleder og Underviser

Anne er livsglad og brænder for at opleve verden. Hun tror ikke, at lykke kommer gennem materialistiske ting, men derimod gennem oplevelser som deles med andre. Hun forsøger altid at se det sjove i enhver situation, og vægter et godt grin højt. Anne motiveres af at arbejde med mennesker, og det er en af grundene til at hun er uddannet psykolog.

Hun er imødekommende og lydhør, hvis en elev har noget på hjertet og vægter fællesskabet højt, og hun gør sit bedste for at sikre sig at alle elever får et fantastisk højskoleophold.

AK - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE KATRINE GROVE
Rejseleder og Underviser

AK (som vores elever kalder hende) har efter mange års hårdt arbejde i servicebranchen som både leder, projektansvarlig og koordinator, valgt at stoppe op og mærke efter – for hvad gemmer sig egentlig ude på den anden side af hamsterhjulet?
Hvad er det egentlig, man finder værdifuldt i sit liv?

Hun er en nysgerrig, struktureret og rejseglad person der elsker at planlægge fede eventyr og få alle trådene til at gå op i en højere enhed. Derudover er hun ægte aarhusianer, elsker en god snak over en kop kaffe og slapper bedst af med en drink i hånden i solen – men det er vist en arbejdsskade, fra hendes tid som uddannet bartender.

Alexander - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ALEXANDER E. POULSEN
Rejseleder og Underviser

Alexander er 94’er og en gut med en stor rejse-appetit, der er svær at få mættet. Derudover er han et stort højskole-menneske der elsker fællesskab og dannelsesrejse. Han underviser i Teambuilding, Selvudvikling & Kommunikation og Sport & Adventure og han brænder for at skabe både store og små fællesskaber og vil arbejde hårdt for, at alle der kommer afsted føler sig som en del af HÖJSKOLENDK familien.

Du ser ham sjældent uden et GoPro eller fjernbetjeningen til vores drone i hånden, for han er vild med at lave lækre videoer af vores eventyr. Dét er han rigtig god til og det er vi glade for.

Palle - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
PALLE-EMIL STOUBY
Rejseleder og Underviser

Palle-Emil er en vaskeægte skøn vestjysk ’havne-knejt’, som er adjunkt i barndom- ungdomspædagogik med en uddannelsesbaggrund som pædagog og antropolog. Han sætter en ære i at lade sig forbløffe, begive sig ud i vildnisset, bryde med ’normalitetstænkninger’ og værne om uenighedsfællesskaber blandt unge.

Han elsker tværkulturelle oplevelser gennem deltagelse i lokale traditioner, ritualer og indsamling af oplevede fortællinger til mindebogen. Hans oplevelses-trang, spænder fra alt mellem fart, action og adrenalin, til stilheden under havoverfladen og fordybelse i spændende litteratur. Bl.a. har han boet i Spanien, besøgt junglemænd i Sri Lanka, backpacket i Thailand og dykket under isen i Grønland.

Lina - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
LINA FAHRENHOLTZ
Rejseleder og Underviser

Med sin åbne karakter, selvironiske tilgang og omsorgsfulde generøsitet, kaster Lina sig hengivent og frygtløst ud i alle livets rejser. Om det har været (ud)dannelses-, hjertesorgs-, konflikt-, eller fællesskabsrejser, så ved vi, at hendes ro og frihed kommer til at skinne igennem på vores eventyrlige højskolerejser.

Hendes drivkraft i arbejdet hos HÖJSKOLENDK er, at skabe transformerende og holistiske læringsrum hvor leg og sans er nøglen til den kreative frihed. Og så drømmer hun om en verden hvor alle mennesker er nysgerrige på sig selv, hinanden, vores omgivelser og naturen.

Mattias - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
MATTIAS YDE
Rejseleder og Underviser

Mattias er en glad idrætsmand, der har let til smil. Han nyder at smitte de rum han befinder sig i med god energi og højt humør og elsker at dyrke det fælleskab der opstår, når man kommer hinanden ved gennem leg og bevægelse.

Han brænder for at rejse, specielt med rygsæk over skulderen og muligheden for at opdage nye kulturer, mennesker og udfordringer. Han er nemlig meget motiveret af at skubbe (nænsomt) til menneskers grænser og inspirere til at prøve ting, som man ikke har prøvet før. Om det er adrenalin-sus, snakke med fremmede eller rejse ud i det ukendte, så er formålet at lære mere om den person, man gerne vil være.

Laura Vest - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
LAURA VEST-HANSEN
Rejseleder og Underviser

Laura er en meget aktiv, glad og rejselysten pige. Hun nyder at udforske verden på autentisk vis, ved at spise på de lokale markeder, transportere sig med lokale transportmidler og se verden fra de lokales øjne. Derudover elsker hun at udfordre sig selv – fysisk, såvel som psykisk.

Hun er et meget socialt menneske der dyrker og værdsætter sine venskaber utrolig højt. Derfor drives hun også af at skaber forbindelser og fællesskaber blandt andre.

Katrine May - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
KATRINE MAY HANSEN
Rejseleder og Underviser

Katrine er livsglad, rolig og nærværende. Hun er blandt andet uddannet skolelærer, ernæringsterapeut, rejseleder og kropsbehandler og har arbejdet som underviser og coach i mange år. Hun har rejst i mere end 40 lande og har boet og arbejdet i blandt andet Thailand og Indonesien.

Katrine brænder for eventyr, god mad, smuk natur, musik og møder mennesker med varme og nysgerrighed.

Signe A. Westh - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
SIGNE A. WESTH
Rejseleder og Underviser

Signe er højskole-menneske og brænder for at skabe fællesskaber gennem oplevelser og eventyr. Hun har selv været et år på højskole og efterfølgende læst en kandidat i Idrætsvidenskab og Nordisk Sprog & Litteratur. Signe elsker at være aktiv – især hvis aktiviteten indeholder en volleyball eller en kettlebell.

Hendes eget år på idrætshøjskole lærte hende vigtigheden af forskellighed og rummelighed, og hvordan det kan skabe grobund for livslange venskaber. Dét er læring hun rigtigt gerne vil give videre til vores skønne elever.

Frederik - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
FREDERIK BRUUN
Rejseleder og Underviser

Frederik er en smilende og glad vestjyde, der har benene solidt plantet i mulden og griber enhver chance for at komme ud at rejse. Han har besøgt +20 lande og har et mål om at besøge mindst ét nyt land hvert år. Han har gået på Idrætshøjskole, læst samfundsfag og idræt på universitet og er meget nysgerrig på at lære nye mennesker og kulturer at kende.

For Frederik er det vigtigt, at fællesskabet er i fokus, da det særligt er noget, han har taget med sig fra sit eget højskoleophold.

Infomøder - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK