Mød vores skønne team

Her kan du lære vores højskole-familie lidt bedre at kende. Både de der sidder på kontoret til dagligt og vores dygtige rejseledere og undervisere, der rejser med vores skønne elever.

Vi har mange gode og vigtige ting tilfælles – bl.a. at vi brænder for fællesskab, rejseeventyr, kulturmøder, selvudvikling, dannelsesrejser, meningsfuldhed og at give vores elever et eventyr for livet.

Thomas - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
THOMAS F. CARLSEN
Stifter, Direktør og Underviser

Thomas stiftede HÖJSKOLENDK i 2010 og er vores direktør. Han sørger for at vi leverer det vi lover vores elever, der dog oftest vil møde ham på et af vores infomøder i København eller ude i verden, på et af vores ophold, hvor han underviser i ‘Teambuilding’ og ‘Selvudvikling & Kommunikation’.

Han har rejst i over 50 lande, været rejseleder og underviser på +30 højskoleophold og er uddannet Proceskonsulent, Konfliktmægler, Selvværdsvejleder, ID Lifecoach, PADI dykkerinstruktør og brandmand/røgdykker. Han brænder for at give vores elever et rejseeventyr for livet, skabe stærke fællesskaber og ikke mindst at inspirere dem til at skabe meningsfulde liv.

Amadeus - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
AMADEUS NOAH JENSEN
Medejer og Rejseleder

Amadeus sidder til dagligt med et udviklende øje i HÖJSKOLENDK med et særligt fokus på vores eventyrlige højskoleophold. Vores elever møder ham oftest ude i verden som rejseleder, hvor han brænder for at skabe stærke fællesskaber og give dem et rejseeventyr for livet.

Livet skal være sjovt, spændende og nærende og med en baggrund i rejsebranchen har han dykket med hajer i det Caribiske hav, kastet sig ud fra et fly i Puerto Rico (med faldskærm), vandret på Kilimanjaro i Afrika, rejst tværs gennem Thailand, sunget hjertet ud til fællessange på Fiji, overnattet under stjernerne i New Zealand, snublet på surfboards i Australien og boet på Bali.

Emil - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
EMIL TØTTRUP SØRENSEN
Medejer og Rejseleder

Emil er medejer af HÖJSKOLENDK og selv tidligere ‘Caribien & Hawaii’ elev i HÖJSKOLENDK. Siden højskoleopholdet har han rejst en masse, og hans pas er bl.a. stemplet i både Mellemamerika, Nepal, Indien, Sri Lanka, Thailand og Hawaii.

Emil brænder for at give vores elever et fantastisk rejseeventyr og er et vaskeægte fællesskabs-menneske, har et stort hjerte og er altid opmærksom på om alle er med. Der gemmer sig også en lille adrenalin-jæger i Emil, og han kaster sig gerne ud i skydive, river rafting, dykning, rapelling, zipline og keramik.

Pete - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN
Teamleder – Kontor

Peter er vores daglige kaptajn på kontoret og desuden destinationschef på en håndfuld af vores eventyrlige højskoleophold. Han er selv tidligere elev i HÖJSKOLENDK fra 2013 og blev efterfølgende både rejseleder, underviser og sidenhen fastansat – for Peter er en “keeper”.

Han er rejse-erfaren, glad, nysgerrig og imødekommende og hvis du ringer til os, vil det oftest være Peter du får i røret. Han bruger bl.a. sin fritid på at surfe, spille ishockey, danse salsa og ikke mindst opdrage hans to skønne unger.

Cathrine - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK
CATHRINE HRIBAR
Kontor

Cathrine sidder på vores kontor og knokler hver dag med at skabe de bedste rammer for vores skønne elever, så der er styr på tingene og højskolefællesskaber kan spire ude på vores eventyrlige ophold. Hun er tidligere elev i HÖJSKOLENDK – faktisk vores allerførste hold i 2010 – og I vil oftest møde hende i den anden af røret, hvis I ringer ind med spørgsmål eller deltager på et af vores hyggelige infomøder.

Cathrine er imødekommende, smilende, nysgerrig og er vild med at rejse; alt lige fra aktive skiferier i Østrig, varme bounty-strande på Bali, autentiske oplevelser i Indien til de eventyrlige i Afrika da hun besteg Kilimanjaro.

Louise - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
LOUISE S. BRUUN
Kontor, Rejseleder og Underviser

Louise er farverig, højtgrinende og livsglad, og hendes hjerte banker for eventyr og fællesskab. Det er nok også derfor, at hun, siden hun selv, var elev i HÖJSKOLENDK, ikke har kunne slippe os af syne; om det så har været som elevforeningsforkvinde, rejseleder på ophold eller kontor-blæksprutte hjemme i DK.

Hun er vild med menneskemøder og elsker at skabe fællesskab gennem leg, smil, musik og kulturelle møder. Når det går op for unge mennesker, hvad fællesskab kan bringe med sig, er det der, Louise mærker livet bedst. Og så er hun Thybo – og meget stolt af det.

Asta - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ASTA NØRBY DAHL
SoMe Studentermedhjælper

Asta er tidligere HÖJSKOLENDK elev og hjælper os med at dele alle de fantastiske historier, der gemmer sig på vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Hun er tæskedygtig, glad, smilende, nysgerrig og et frisk pust på kontoret. Hun brænder for at inspirerende andre unge til at forfølge deres rejse- og højskoledrømme og ta’ på eventyr med en masse andre skønne unge.

Asta er også rejseleder i HÖJSKOLENDK, så skal du med på et af vores eventyrlige højskoleophold, kan det være du møder hende der.

Andreas, HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
ANDREAS LAFORCE
Rejseleder og Underviser

Andreas lever for oplevelser, læring og eventyr. Han har altid et stort smil på og en optimistisk tilgang til livet, der nok skal få sat gang i noget sjov og hjælpe med enhver udfordring, der kunne dukke op. Han tror på at den bedste måde at udvikle sig på, er gennem lærerige oplevelser – så glem alt om kedelige skolebænke og tænk i stedet aktiviteter og anderledes udfordringer, både til den individuelle elev og til fællesskabet.

Andreas har stor erfaring med både aktiv undervisning og eventyrlige rejser, og glæder sig til at både at lære og rejse med dig.

Henrik - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
HENRIK HJØRNEVIK
Rejseleder og Underviser

Henrik er et tålmodigt, nærværende og interesseret menneske, der brænder for at hjælpe og udvikle mennesker. Han har arbejdet mange steder i verden, og brugt de seneste 10 år med at udvikle mennesker og teams i danske og internationale virksomheder.

Med en reflekterende og personlig tilgang belyser han hvor givende og udfordrende vores forskelligheder er, og hjælper med at du bliver klogere på dig selv. Det hjælper dig til, at du fremadrettet bedre kan tage de rigtige beslutninger for dig – og blive en endnu stærkere udgave af dig.

Anne - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE NØRKJÆR
Rejseleder og Underviser

Anne er en rejseglad nordjyde, der griber enhver chance for at rejse og elsker de store og små eventyr. Hun har et smittende humør og er et rigtigt “højskole-menneske”, der elsker at møde nye mennesker og dyrke fællesskabet.

Annes motivation er at få mennesker til at vokse og få tillid til sig selv, hinanden og verden gennem fælles oplevelser, og hun nyder at dele ud af sin rejseglæde og inspirere andre til at komme afsted.

Sarah - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
SARAH GRØNAGER
Rejseleder og Underviser

Sarah er et skønt, positivt og hjertevarmt menneske, der møder alle på sin vej med et smil – et enkelt smil spreder sig nemlig hurtigt mellem mennesker. Sarah rejser altid med rygsæk, for her finder hun de bedste og mest autentiske rejseoplevelser.

Hun tror på at vi lærer bedst med og gennem kroppen, og er vild med at få sved på panden. Det er nok også derfor hun har en bachelor i ’Idræt og Fysisk Aktivitet’. Og så elsker hun alt ved at være en del af et fællesskab og højskole-livet.

Christian - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
CHRISTIAN FRYDKJÆR-OLSEN
Rejseleder og Underviser

Christian er Globetrotter med stort G og han har rejst i mange fjerne hjørner af verden, både igennem arbejde, uddannelser og i fritiden. Igennem sin erfaring kan han undervise i flere fag og du møder og oplever et humoristisk, autentisk og nærværende læringsrum, hvor aktive og sjove udfordringer er i centrum.

Med et fantastisk engagement skaber Christian en uforglemmelig dannelsesrejse for alle i fællesskabet.

Mattias - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
MATTIAS YDE
Rejseleder og Underviser

Mattias er en glad idrætsmand, der har let til smil. Han nyder at smitte de rum han befinder sig i med god energi og højt humør og elsker at dyrke det fælleskab der opstår, når man kommer hinanden ved gennem leg og bevægelse.

Han brænder for at rejse, specielt med rygsæk over skulderen og muligheden for at opdage nye kulturer, mennesker og udfordringer. Han er nemlig meget motiveret af at skubbe (nænsomt) til menneskers grænser og inspirere til at prøve ting, som man ikke har prøvet før. Om det er adrenalin-sus, snakke med fremmede eller rejse ud i det ukendte, så er formålet at lære mere om den person, man gerne vil være.

Sarah P, HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
SARAH POPE
Rejseleder og Underviser

Sarah er en humørfyldt, rummelig og kærlig fynbo, som elsker nye eventyr. Når hun rejser, nyder Sarah at opleve verden gennem de lokales øjne, for at få autentiske og unikke oplevelser. Hun er fascineret af de mange måder at leve et liv på og tror på, at vi kan få en større forståelse for andre og os selv gennem rejser og mødet med nye mennesker.

Noget, der kan få Sarah til at gløde af passion og motivation, er at se andre udfolde sig selv og deres potentiale – både individuelt og i fællesskaber. Dette er en af grundende til, at hun har uddannet sig til LifeCoach. Derudover elsker Sarah musik, dans og gode samtaler.

Anne M - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE K. MATHIASEN
Rejseleder og Underviser

Anne er livsglad og brænder for at opleve verden. Hun tror ikke, at lykke kommer gennem materialistiske ting, men derimod gennem oplevelser som deles med andre. Hun forsøger altid at se det sjove i enhver situation, og vægter et godt grin højt. Anne motiveres af at arbejde med mennesker, og det er en af grundene til at hun er uddannet psykolog.

Hun er imødekommende og lydhør, hvis en elev har noget på hjertet og vægter fællesskabet højt, og hun gør sit bedste for at sikre sig at alle elever får et fantastisk højskoleophold.

AK - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ANNE KATRINE GROVE
Rejseleder og Underviser

AK (som vores elever kalder hende) har efter mange års hårdt arbejde i servicebranchen som både leder, projektansvarlig og koordinator, valgt at stoppe op og mærke efter – for hvad gemmer sig egentlig ude på den anden side af hamsterhjulet?
Hvad er det egentlig, man finder værdifuldt i sit liv?

Hun er en nysgerrig, struktureret og rejseglad person der elsker at planlægge fede eventyr og få alle trådene til at gå op i en højere enhed. Derudover er hun ægte aarhusianer, elsker en god snak over en kop kaffe og slapper bedst af med en drink i hånden i solen – men det er vist en arbejdsskade, fra hendes tid som uddannet bartender.

Alexander - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
ALEXANDER E. POULSEN
Rejseleder og Underviser

Alexander er 94’er og en gut med en stor rejse-appetit, der er svær at få mættet. Derudover er han et stort højskole-menneske der elsker fællesskab og dannelsesrejse. Han underviser i Teambuilding, Selvudvikling & Kommunikation og Sport & Adventure og han brænder for at skabe både store og små fællesskaber og vil arbejde hårdt for, at alle der kommer afsted føler sig som en del af HÖJSKOLENDK familien.

Du ser ham sjældent uden et GoPro eller fjernbetjeningen til vores drone i hånden, for han er vild med at lave lækre videoer af vores eventyr. Dét er han rigtig god til og det er vi glade for.

Frederik - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
FREDERIK BRUUN
Rejseleder og Underviser

Frederik er en smilende og glad vestjyde, der har benene solidt plantet i mulden og griber enhver chance for at komme ud at rejse. Han har besøgt +20 lande og har et mål om at besøge mindst ét nyt land hvert år. Han har gået på Idrætshøjskole, læst samfundsfag og idræt på universitet og er meget nysgerrig på at lære nye mennesker og kulturer at kende.

For Frederik er det vigtigt, at fællesskabet er i fokus, da det særligt er noget, han har taget med sig fra sit eget højskoleophold.

Jakob - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK
JAKOB DANIEL ABU-KHALIL
Rejseleder og Underviser

Jakob er et menneske med masser af god energi og han har altid et smil på læben. Jakob er både rejse- og eventyrlysten og han nyder at opdage nye steder, med mange mennesker omkring sig. Han har altid tid til en hyggelig snak og elsker at fordybe sig i folks autentiske historier og fortællinger.

Jakob har en kandidatgrad i Idræt og elsker at engagere sig i diverse sportsmiljøer og fællesskaber. Derudover har han selv gået på højskole, og hans forkærlighed for denne skinner lige igennem ham.

Signe A. Westh - Højskole i Udlandet HÖJSKOLENDK
SIGNE A. WESTH
Rejseleder og Underviser

Signe er højskole-menneske og brænder for at skabe fællesskaber gennem oplevelser og eventyr. Hun har selv været et år på højskole og efterfølgende læst en kandidat i Idrætsvidenskab og Nordisk Sprog & Litteratur. Signe elsker at være aktiv – især hvis aktiviteten indeholder en volleyball eller en kettlebell.

Hendes eget år på idrætshøjskole lærte hende vigtigheden af forskellighed og rummelighed, og hvordan det kan skabe grobund for livslange venskaber. Dét er læring hun rigtigt gerne vil give videre til vores skønne elever.

Isabella - Højskole i Udlandet, HÖJSKOLENDK
ISABELLA AALESTRUP
Rejseleder og Underviser

Isabella har et smittende humør og møder alle på sin vej med et smil. Hendes hjerte brænder for at inspirere og motivere unge mennesker til at stå stærkt i sig selv og være nysgerrige på sig selv, livet og nuet. Hun tror på, at vi udvikler os, når vi får et kærligt skub i den rigtige retning, og det vil hun gerne være med til.

Isabella er empatisk og lytter gerne, hvis en elev har noget på hjerte, og så hun vægter fællesskabet højt. Hun gør sit allerbedste for at sikre sig, at alle elever får et magisk højskoleeventyr. Og så sætter hun pris på en god kop kaffe, meningsfulde samtaler og et godt grin.