Information om Covid-19

Tryghedsgaranti // Covid-19

Vi følger naturligvis udviklingen meget nøje, da sikkerhed og tryghed for vores elever, ansatte og samarbejdspartnere altid er og vil være af højeste prioritet – dette gælder naturligvis også i denne tid.

HØJSKOLEOPHOLD 2. HALVÅR, 2022 – TRYGHEDSGARANTI: TILMELD DIG MED RO I MAVEN
Vi håber at verden er retur ved nogenlunde “normalt” igen, fra sommer 2022 – og at vi igen kan rejse afsted på vores eventyrlige højskoleophold med vores skønne elever. Derfor kan du både tilmelde dig og reservere plads på vores sommer- og efterårsophold i 2022 og selvfølgelig også for 2023 og fremefter.
Og med vores særlige ‘Tryghedsgaranti’ har vi sørget for ekstra tryghed for alle tilmeldte i denne tid.

TRYGHEDSGARANTI – DIN SIKKERHED
Skulle vi være nødsaget til at aflyse et ophold grundet COVID-19, eller ikke kan levere den kvalitet på vores højskoleophold vi normalt gør, får du naturligvis alle dine penge tilbage. 100% garanteret.
Hvis vi kan gennemføre et ophold, men er nødsaget til at ændre et eller flere af landene (grundet COVID-19), inddrager vi naturligvis vores tilmeldte i både overvejelser og beslutning.
Et scenarie kunne fx være, at vi på vores ‘Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka’ ophold, fint kan rejse til og i Nepal, Thailand og Sri Lanka, men ikke i Indien. En mulighed kunne så være at vi bytter Indien ud med fx Bali eller Vietnam – eller forlænger tiden på Sri Lanka.
Det vil selvfølgelig altid være op til den enkelte elev, om det er tilfredsstillende – hvis ikke, får man alle sine penge tilbage eller nemt flytte sin tilmelding til et andet ophold.

MENNESKER FØR BUSINESS – DET ER IKKE BARE NOGET VI SIGER
Vi forstår godt, hvis du føler lidt utryghed i denne tid og at det måske kan føles lidt usikkert at tilmelde sig et højskoleophold i udlandet med COVID-19 i tankerne. Derfor giver vi dig ekstra økonomisk tryghed i denne særlige situation, med vores Tryghedsgaranti.

Højskolehilsner
Amadeus, Emil & Thomas – HÖJSKOLENDK