Information om Covid-19

Tryghedsgaranti // Covid-19

Vi følger naturligvis udviklingen meget nøje, da sikkerhed og tryghed for vores elever, ansatte og samarbejdspartnere altid er og vil være af højeste prioritet – dette gælder naturligvis også i denne tid.

FORÅRSOPHOLD 2022 – AFLYST
Rigtigt mange lande i verden har igen indført indrejseforbud for danske statsborgere og grundet stadig usikkerhed omkring udviklingen af Covid-19, Omikron varianten, indrejsekarantæner, skærpede rejserestriktioner og tidsrammen for åbning af landegrænser, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse alle vores forårsophold i 2022.
Dét er vi enormt kede af og slemt skuffede over.

HØJSKOLEOPHOLD 2. HALVÅR, 2022 – TRYGHEDSGARANTI: TILMELD DIG MED RO I MAVEN
Vi håber at verden er returneret til nogenlunde “normal” igen, når vi rammer sommeren 2022 – og at vi igen kan rejse afsted på vores eventyrlige højskoleophold med vores skønne elever. Derfor kan du både tilmelde dig og reservere plads på vores sommer- og efterårsophold i 2022 og selvfølgelig også for 2023.
Og med vores særlige ‘Tryghedsgaranti’ har vi sørget for ekstra tryghed for alle tilmeldte i denne tid.

TRYGHEDSGARANTI – DIN SIKKERHED
Hvis du tilmelder dig et højskoleophold i 2. halvår 2022, kan du nemt afmelde dig igen – helt indtil 45 dage før afrejse – og kun betale depositum på 3.000 DKK. På den måde kan du drømme videre om rejseeventyr og det lækreste højskolefælleskab, helt uden at have ondt i maven.
Vi sørger selvfølgelig for at holde alle tilmeldte og reservationer helt opdateret – altid.

Skulle vi være nødsaget til at aflyse et ophold grundet COVID-19, eller ikke kan levere den kvalitet på vores højskoleophold vi normalt gør, får du naturligvis alle dine penge tilbage. 100% garanteret.
Hvis vi kan gennemføre et ophold, men er nødsaget til at ændre et eller flere af landene (grundet COVID-19), inddrager vi naturligvis vores tilmeldte i både overvejelser og beslutning.
Et scenarie kunne fx være, at vi på vores ‘Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka’ ophold, fint kan rejse til og i Nepal, Thailand og Sri Lanka, men ikke i Indien. En mulighed kunne så være at vi bytter Indien ud med fx Bali eller Vietnam – eller forlænger tiden på Sri Lanka.
Det vil selvfølgelig altid være op til den enkelte elev, om det er tilfredsstillende – hvis ikke, får man alle sine penge tilbage eller nemt flytte sin tilmelding til et andet ophold.

MENNESKER FØR BUSINESS – DET ER IKKE BARE NOGET VI SIGER
Vi forstår godt, hvis du føler lidt utryghed i denne tid og at det måske kan føles lidt usikkert at tilmelde sig et højskoleophold i udlandet med COVID-19 i tankerne. Derfor giver vi dig ekstra økonomisk tryghed i denne særlige situation, med vores Tryghedsgaranti.

Højskolehilsner
Amadeus, Emil & Thomas – HÖJSKOLENDK