AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDSS

AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

VARIGHED: 2 måneder

UGE 1: Introdage
UGE 1-4:
Bali & Gili Islands, Indonesien
UGE 5-6: Byron Bay, Australien
UGE 7-9: Tokyo, Kyoto, Osaka & Hiroshima, Japan

Kommende ophold:
Pris:
11. sep 2024
VENTELISTE
54.500 DKK
05. mar 2025
FÅ PLADSER!
54.900 DKK
02. apr 2025
54.900 DKK
ca. 10 sep 2025
54.900 DKK
Højskole i Udlandet

Flybillet tur/retur er inkluderet i ovenstående pris.

Husk du kan reservere en plads – det er gratis og helt uforpligtende.
AUSTRALIEN, JAPAN, BALI & GILI ISLANDS

Tag med på dit livs eventyr, på vores fantastiske 2 måneders højskoleophold i Australien og Asien. Glæd dig til at blive en del af et dejligt højskolefællesskab, få nye skønne venner, lære dig selv bedre at kende og udforske nogle af de mest spændende destinationer og kulturer i verden. Vi besøger fede storbyer, smukke nationalparker, spændende templer og lækre strande, alt imens vi bliver klogere på både os selv og verden omkring os.

Vores eventyr starter med nogle hyggelige og oplevelsesrige introdage, hvor vi lærer hinanden bedre at kende gennem spændende og sjove fælles aktiviteter. Der bliver naturligvis også tid til at slappe af, shoppe og gå på opdagelse sammen i den storby vi afholder introdage i. Efter introdagene er vel overstået, fortsætter eventyret med teambuilding på Bali & Gili Islands, derefter Australien & Japan.

Bali venter et eventyr fyldt med natur, kultur og uforglemmelige oplevelser. En skøn ø, der fortryller sanserne med enestående landskaber, vulkaner i horisonten, tropiske regnskove med aber i trætoppene og fede surf bølger, der bare venter på at blive erobret. På Gili Islands gemmer sig et sandt tropeparadis, hvor palmerne svinger blidt i vinden, og de hvide sandstrande strækker sig langt ud i horisonten. Glæd jer!

I fascinerende Australien, bor vi i den hippe og ungdommenlige surferby Byron Bay der ligger på østkysten i New South Wales. Byen er særligt kendt for sine smukke strande, brusende surferbølger, tilbagelænede livsstil og tiltrækker backpackere fra hele verden. Australien er et enormt land med både storbyer, lækre strande, bjerge, nationalparker, koralrev, ørken og outback – men især den fantastiske natur og det unikke dyreliv, gør landet så fascinerende. For her kan man møde både kænguruer, koalaer, papegøjer, wallabies, pingviner, wombat, den tasmanske djævel, emuer og kameler (den er god nok – der er mere end en million vilde kameler i Australien) på sin vej gennem landet.

I Japan besøger vi både Tokyo, Kyoto og Hiroshima og tager til Osaka på en dagstur, som hver især byder på deres egen version af Japans fascinerende historie og kultur. Her tager vi på opdagelse i spændende storbyer, hyggelige landsbyer og smukke naturområder. Vi smager på det lækre japanske køkken, ser hellige templer, besøger Mount Fuji, vandrer i de berømte bambus-skove, synger karaoke og hvis programmet passer, skal vi naturligvis ind og opleve sumobrydning. Der venter os en unik og kæmpefed kulturoplevelse i Japan.

Australien ∙ Japan ∙ Bali ∙ Gili Islands – Dit livs eventyr venter!

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1 ▸ INTRODAGE

  Dubai/Doha/Bangkok/Singapore

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 1-3 ▸ BALI & GILI ISLANDS, INDONESIEN

  Teambuilding & Aktiviteter

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 4 ▸ INDONESIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 5-6 ▸ BYRON BAY, AUSTRALIEN

  Sport & Adventure

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 6 ▸ AUSTRALIEN

  Friuge

 • Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

  UGE 7-9 ▸ TOKYO, KYOTO, OSAKA & HIROSHIMA, JAPAN

  Rundrejse

UGE 1
INTRODAGE

Glæd dig til fede og spændende introdage. Med et stærkt fokus på vores nye højskolefællesskab og masser af oplevelser i en pulserende storby, hvor vi ryster jer sammen med vores Adventurerace, ser en del af byens must-see’s og derudover er der fin tid til at få shoppet, hygget og få lært hinanden at kende.

Oftest har vi afholdt introdagene i enten Dubai, Bangkok, Doha, Singapore eller Hong Kong og ligegyldigt hvilken by vi lander i, kan I glæde jer til nogle fede og spændende dage.

UGE 1-3
BALI & GILI ISLANDS – TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Bali er en af Asiens absolut smukkeste og mest fascinerende paradis-øer med en fantastisk frodig natur, spændende og hjertevarm kultur og med et ocean af aktiviteter. Øen er en oplevelse for både krop, sjæl og sanser.
Bølgerne skyller brusende ind over de lækre strande, hvor surfere fra hele verden skiftes til at jage den perfekte bølge og efterfølgende hænger ud på et chill-out spot på stranden.
Vender vi kikkerten indlands, ændrer atmosfæren sig; ris-terrasser, så langt øjet rækker, frodige dale med eksotiske dyr, store vulkaner, tropisk regnskov og hyggelige landsbyer med glade og nysgerrige lokale. Under vores tid på Bali kan du bl.a. glæde dig til surfundervisning, dagstur til Uluwatu, dagstur til Canggu eller Seminyak, opleve brusende vandfald, se traditionelle balinesiske dans og set de verdenskendte risterasser.

Efter et par uger i Ubud, sejler vi til ø-perlerne Gili Islands, der med sine kridhvide sandstrande og turkisblå hav er et sandt barfods-paradis. For her er der hverken biler eller scootere. Her har vi nogle afslappende dage, hvor vi skal udforske de tropiske paradis-øer og fylde dagene (helt) op med højskole-good-times og masser af sol på næsen.

Fag – Teambuilding
Når vi kaster os ud i ’Teambuilding’, går vi for alvor i gang med at skabe vores fantastiske højskole-fællesskab. Vi lærer hinanden (meget) bedre at kende og bliver bl.a. klogere på gruppedynamik, relationer, teamudvikling, samarbejde, konflikter og fællesskab – og du kan glemme alt om kedelig klasselokale-teori. Undervisningen er aktivitetsbaseret og byder på en masse sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, lær-hinanden-bedre-at-kende-samtaler og spændende oplæg.

UGE 4
INDONESIEN – FRIUGE

Efter tre uger på Bali & Gili Islands, står den på en eventyrlig friuge. Her ligger Indonesiens ø-rige, med mere end 13.000 øer, for vores fødder og vi kan varmt anbefale at besøge øerne Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongang, Komodo og/eller Flores. Eller tiden kan bruges på at blive sej med et surfbræt under fødderne eller på et yoga-retreat i byen Canggu.
Vi snakker selvfølgelig alle mulighederne godt igennem, så I med tryghed og sommerfugle i maven kan rejse på en spændende friuge.

UGE 5-6
BYRON BAY, AUSTRALIEN – SPORT & ADVENTURE

Efter vores eventyr i Indonesien venter Byron Bay i det østlige Australien. Den hyggelige by, der ligger i staten New South Wales, er livlig og kendt for sin surfing, tilbagelænede kultur og lange solrige dage på stranden. I Byron Bay er eventyret aldrig langt væk; glæd dig til hikes i regnskoven, slappe den på lækre strande, snorkle/dykke ned i det magiske undervandsliv i Stillehavet, kajakke med delfiner, udforske naturen og se smukke vandfald. Byron Bay er et paradis for eventyrlystne sjæle.

Fag – Sport & Adventure
Sport & Adventure i Australien er et fag med fart på. Vi er aktive og kaster os ud i teamsport og fede outdoor aktiviteter, som fx kajakke med vilde delfiner, hikes i regnskoven og vores helt egen Robinson dyst. Alt sammen aktiviteter der udvikler os fysisk og mentalt, flytter grænser og skaber endnu stærkere relationer i vores skønne fællesskab. Og alle kan naturligvis være med!

UGE 6
AUSTRALIEN – FRIUGE

Efter vores tid i skønne Byron Bay, står den på eventyrlig friuge, hvor I kan rejse rundt i Australien med højskolevennerne og opleve præcis dét I ønsker. Vi hjælper glædeligt med anbefalinger og planlægning – om den skal stå på roadtrip i bil eller autocamper, backpacke med bus eller flashpacke med fly. Det kunne fx være en fed surfcamp eller Surfer’s Paradise på østkysten, krokodille-safari i Northern Territory, Big City lights i Sydney eller Melbourne, den røde ørken i outbacken ved Ayers Rock/Uluru eller svømme med vilde delfiner i Perth – mulighederne er uendelige i det kæmpestore land.

UGE 7-9
TOKYO, KYOTO, OSAKA & HIROSHIMA , JAPAN – RUNDREJSE

Glæd jer til en spændende rundrejse i Japan, hvor vi besøger en hel del af de seværdigheder, der gør landet så fascinerende. Vi har håndplukket nogle af de bedste, smukkeste og mest kulturrige oplevelser, og der er masser at glæde sig til. Rundrejsen byder blandt andet på dagsture til Mount Fuji, Miyajima, Hiroshima Peace Memorial og de berømte bambus-skove, og der er desuden rig mulighed for at udforske stederne sammen med højskolevennerne.

Vi besøger Kyoto, Hiroshima og tager dagstur til Osaka for at lade os opsluge af de skønne storbyer, udforsker historiske templer og store bambus-skove, sætter tænderne i lokale egnsretter samt et hav af andre, spændende aktiviteter – og runder vores tid i Japan af med et par spændende dage mere i Tokyo. Glæd jer til at komme under huden på den fantastiske japanske kultur.

NB: Ændring på rækkefølge af lande ift. ovenstående program kan forekomme, grundet bl.a. flybilletter, indkvartering, optimal sæson, m.v.

HVAD ER INKLUDERET?

VORES HØJSKOLEOPHOLD INKLUDERER ALTID:
✔  Dansk rejseleder på hele højskoleopholdet
✔  Danske undervisere – dygtige, inspirerende og engagerende
✔  24 timers vagttelefon – 365 dage om året
✔  Infobreve med bl.a. vigtig viden, pakkeliste, destinations-info og meget andet
✔  Grundig vejledning vedr. visum og indrejseregler
✔  Afrejsemøde og ryste-sammen-dag i Danmark ca. 5 uger inden afrejsedagen
✔  Fælles afrejse fra Københavns Lufthavn
✔  Transfers fra lufthavne tur/retur
✔  Personligt højskolebevis (til fx Kvote 2 og/eller jobansøgning)
✔  Lukket Facebook-gruppe med dine nye højskolevenner, rejseleder og underviser(e)
✔  15% rabat på vaccinationer hos ’Danske Lægers Vaccinations Service’ – www.sikkerrejse.dk
✔  Indkvartering under hele opholdet (friuger undtaget, så I har frihed til selv at vælge)
✔  Entré og lokal transport ifm. alle inkluderede aktiviteter og udflugter ift. program
✔  Skønne, dygtige og særligt udvalgte lokale guider på vores inkluderede aktiviteter
✔  Højskoleaftener med fællesskab, good-times og hygge
✔  Medlemskab i HÖJSKOLENDKs Elevforening med +1.000 andre skønne unge
✔  Et stærkt fokus på fællesskab, adventure, selvindsigt, trivsel og et væld af fede oplevelser
✔  Bidrag til Rejsegarantifonden – medlemsnummer 2885
✔  Bidrag til ’World Animal Protection’
✔  Bidrag til fredning af regnskov i samarbejde med ’Verdens Skove’
✔  Vi planter 50 træer pr. elev i samarbejde med ’Trees for the Future’

GENERELT FOR OPHOLDET:
✔  Flybilletter tur/retur: DK > Bali > Australien > Japan > DK
✔  Flyskatter, Afgifter & Bagage
✔  Introdage m/skræddersyet program, fællesskab & HÖJSKOLENDK Adventurerace
✔  Undervisning i faget ‘Teambuilding’
✔  Undervisning i faget ‘Sport & Adventure’
✔  Rundrejse i Japan

AUSTRALIEN – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering i Byron Bay
✔  Kajaktur m. vilde delfiner
✔  Heldagstur til ‘Hinterlands’ m/lokale guider
✔  Hike til Cape Byron Lighthouse
✔  Lån af Surfboards & Boogie Boards på hostel
✔  Besøg de lokale markeder i Byron
✔  Strand m/surfbølger for begyndere – kun 100 meter fra dit værelse
✔  Livemusik & fede hangout spots i bye
✔  Rooftop bar på hostel
✔  ‘Robinson Dyst’ HÖJSKOLENDK-edition

JAPAN – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering i Tokyo, Kyoto & Hiroshima
✔  Transport tur/retur lufthavn
✔  Rundrejse m. tog og bus
✔  Shibuya Crossing – verdenskendt lyskryds i Tokyo
✔  Udforske Tsukiji Market – lokalt marked
✔  Akihabara – Japans center for gaming, anime og manga
✔  Asakusa Sensoji Templet
✔  Frokost i Asakusa – lokal lækker frokost
✔  Nakamise-dori – små lokale shopping-boder
✔  Se Sky Tower i Tokyo
✔  Ramen Experience – vi skal lave vores egen Ramen og spise sammen
✔  Udforske Gion området i Kyoto
✔  Kimono Experience – prøv en traditionel Japansk Kimono
✔  Fushimi Inari – kendt for sine tusindevis orange torii gates
✔  Kiyomizudera Templet
✔  Te-ceremoni
✔  Ninenzaka – gammel stenbelagt bydel
✔  Sumo Wrestling (hvis der er kamp på programmet)
✔  Arashiyama Bamboo Forest – den berømte bambus-skov
✔  Hiroshima Castle
✔  Shukkeien Garden – smuk og farverig Japansk park
✔  Dagstur til Miyajima
✔  Giant Torii Gate – en af Japans top 3 bedste udsigter
✔  Omotesando Shotengai Street – små gader fyldt med neonskilte
✔  Hiroshima’s Peace Memorial Park & Museum – historisk site og museum
✔  The Hiroshima Peace Memorial – mindested fra 2. verdenskrig
✔  Hiroshima Orizuru Tower – fantastisk udsigt over Hiroshima
✔  Lake Kawaguchiko & Mount Fuji – dagstur m/view af Mount Fuji
✔  Shira-ito waterfall – vandfald og naturområde

BALI og GILI ISLANDS – ADVENTURE, AKTIVITETER & OPLEVELSER:
✔  Indkvartering på Bali og Gili Islands
✔  Morgenmad alle dage
✔  Sunrise hike til peak på Mount Batur, Bali (1.717 m/højde)
✔  Monkey Forest i Ubud, Bali
✔  De ikoniske risterasser – Tegalalang Rice Terraces, Bali
✔  Brusende vandfald i regnskoven, Ubud
✔  Besøg lokale markeder
✔  Oplev lokale kunstnere og deres unikke håndværk
✔  Heldagstur til Uluwatu
✔  Solnedgang ved fra Uluwatu Tempel
✔  Surf-lektion
✔  Dagsudflugt til Canggu eller Seminyak (Afhænger af bølger)
✔  Hurtigfærge til Gili Islands
✔  Oplev smukke lokale templer
✔  Privat snorkeltur på Gili Islands (vi ser bl.a. de kendte undervandsstatuer)
✔  Lokal beach clean-up, Gili Islands – vi gør en forskel!

NB: Ændringer af program, aktiviteter, undervisning, m.v. kan forekomme jf. vejrforhold, sygdom og andet uforudset.

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

•  Lommepenge
•  Mad & drikke
•  Rejseforsikring (+ evt. afbestillingsforsikring)
•  Visum
•  Vaccinationer
•  Indkvartering & transport i friuger

SAMLET ESTIMAT
Tidligere elever har samlet brugt ca. 20.000 DKK til 30.000 DKK undervejs på opholdet på ovenstående.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL ØKONOMI?
Hvis du er nysgerrig på pris, budget, lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer eller andet, så skriv endelig til os på chatten. Du kan også smide en mail afsted på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på tlf. 7027 9007.
Vi er altid klar på en snak om stort eller småt.

TEAMBUILDING

I Australien står den på faget Teambuilding – et spændende, aktivt og inspirerende fag.
Det vigtigste for os er fællesskabet, for alle skal ha’ det godt og trives, når vi er langt væk hjemmefra på højskole-eventyr. Og vores fællesskab bliver hurtigt stærkt, når vi bl.a. udfordrer jer med tankevækkende, inspirerende og sjove samarbejdsøvelser. Der bliver helt sikkert grinet, grublet, heppet og jublet, når vi giver den gas med de særligt udvalgte udfordringer, opgaver og team- og relationsøvelser.
Udover sjove og lærerige teambuilding-øvelser, får I god indsigt i bl.a. relationer, tillid, tryghed, værdier, overbevisninger, udviklingszone, følelsernes bankkonto, fantasimonstre, indflydelsessfære, kommunikation, konfliktløsning og undringsfællesskab.

Dagene med teambuilding er skræddersyet til at vi får en fremragende start på vores rejse og ikke mindst får lagt fundamentet til et stærkt, lækkert og inkluderende fællesskab med plads til alle. Glæd dig til en fed, inspirerende, sjov og meningsfuld start på vores fantastiske højskole-eventyr.

Læs mere om ‘Teambuilding’ her!

SPORT & ADVENTURE

Sport & Adventure i Australien er et fag med fart på. Vi er aktive og kaster os ud i teamsport og fede outdoor aktiviteter, som fx river rafting, hikes i regnskoven, river tubing og vores helt egen Robinson dyst. Alt sammen aktiviteter der udvikler os fysisk og mentalt, flytter grænser og skaber endnu stærkere relationer i vores skønne fællesskab.

Der bliver ikke tid til at sidde stille for længe af gangen, for vi tror på at vi lærer bedst ved at træne, lege og erfare tingene selv – og at det skal være trygt og sjovt.

Alle kan være med, så hvis du vil flytte grænser, styrke dig selv mentalt, have mere selvtillid, har lyst til eventyr og adrenalin og kan lide at bruge din krop, så skal du glæde dig til Sport & Adventure.

Læs mere om ‘Sport & Adventure’ her!

ADVENTURE, OPLEVELSER & AKTIVITETER
En ting er sikkert – vi kommer ikke til at kede os på ’Australien, Japan, Bali & Gili’ opholdet. Der er mange fantastiske oplevelser og fede aktiviteter, vi kan kaste os ud i sammen. Vi har planlagt og inkluderet forskellige af dem på opholdet, og hjælper desuden gerne til med planlægning og grupperabatter, når I ellers har lyst til at give den gas.
AUSTRALIEN
JAPAN
BALI/GILI ISLANDS
FRIUGER – ET VÆLD AF MULIGHEDER
En af de populære ingredienser på vores højskoleophold er friugerne. Efter et spændende, levende og lærerigt undervisningsforløb kommer friugerne som noget særligt.
Eleverne bruger dem meget forskelligt. De fleste har lyst til at udforske mulighederne i det land, ø-rige, kontinent eller region vi befinder os i, og derfor bliver en af friugerne stort set altid brugt til at rejse ud fra højskolen. Nogle gange har hele holdet lyst til at rejse et bestemt sted hen, mens vi andre gange oplever større eller mindre grupper finder sammen, smider rygsækken på skulderen og tager på eventyr med de nye venner, for at opleve lige nøjagtigt det dé drømmer om.
FRIUGE I AUSTRALIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Australien, Backpackers Highway - Højskole i Australien - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Backpackers Highway – East coast Roadtrip
Fra Cairns i nord til Sydney i syd ligger backpackers highway på østkysten i Australien med sine 2.400 eventyrlige kilometer. Strækningen er verdenskendt og backpackers fra nær og fjern rejser langvejs fra for at opleve denne rute, som er fyldt med fantastiske strande, storbyer og fed surfing. Du kan se frem til Cairns, Whitsundays, Fraser Island, Brisbane, Byron Bay, Gold Coast og Sydney. Om I vælger autocamper, bil eller Greyhound bus, så er det en oplevelse for livet at køre ned langs kysten i Australien og mærke den varme sol, fede surferkultur og det spændende dyreliv.

Australien, Great Ocean Road - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Great Ocean Road – Southern Roadtrip
Fra Melbourne til Adelaide i det sydlige Australien finder du en af verdens smukkeste roadtrips: Great Ocean Road. Du kører langs kysten og har udsigt over stejle klipper, regnskov og et uendeligt stort hav. Du kan bla. se frem til at se Twelve Apostels, Otway National Park og hvis I er heldige dukker der et par hvaler frem op havets overflade. Efter kystvejen venter Grampians National Park, hvor du kan kridte vandreskoene og gå til tops på klipperne for at nyde en absolut fantastisk udsigt over nationalparken. Har du stadig blod på tanden efter mere eventyr, så sæt kursen mod Kangaroo Island og slut af i Adelaide.

Australien, Friuge i Byron Bay - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Surfcamp i Byron Bay & shopping i Sydney
Tag til Byron Bay i staten New South Wales og oplev en fed og ungdommelig by, hvor surfere sidder ved vandkanten og klargør deres boards allerede fra solopgang, og tilbringer dagene med bare fødder i det varme sand indtil solen går ned. Om aftenen strømmer folk til strandene for at lave bål, spille musik og nyde den frie energi som byen er kendt for. Du kan tage på surf camp, flyve i luftballon, dykke eller tage på udforskning fra Byron Bay – uanset hvad er byen et must see. Rund din friuge med et par lækre dage i Sydney, med shopping, sightseeing og chill-time.

Australien, Friuge i Outbacken - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Outback, kænguruer & det vilde Australien
Oplev for alvor det vilde Australien og få en kulturoplevelse helt ind under huden, hvis du flyver ind i den glohede outback, hvor det røde sand rejser sig bag bilerne og hvor kænguruer hopper frit rundt i deres naturlige territorie. Du kan med fordel tilbringe et par dage her, hvor du oplever Ayers Rock, Kings Canyon og en lækker lokal australsk menu med bla. kænguru og krokodille, mens du sidder i ørkenen under en stjernefyldt himmel med levende lys omkring dig.
Slut friugen af med at flyve til Melbourne eller Sydney og træd nysgerrige skridt ind i byens atmosfære med en varm flat white i hånden.

FRIUGE I INDONESIEN – EVENTYR, FRIHED OG OPLEVELSER
Friuge i Bali, Lombok - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Lombok – Surf, regnskove & vulkaner
Lombok bliver også kaldet ‘Det uberørte Bali’, da øen har en natur, som næsten er upåvirket af tidens tand. Strandene byder på fantastisk surfing, regnskovene er frodige og tætte og nordligt på øen finder du vulkanen Gunung Rinjani som med sine 3.726 højdemeter er et trekking-eventyr. Alting på øen foregår i tilbagelænet tempo, så nyd øens stemning og den berømte island time.

Friuge i Bali, Nusa Penida - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Nusa Penida / Lembongan
Måske verdens mest ’Instagramable’ øer, venter forude med sine kun 15 minutters sejlads fra Bali. Det samme gør en natur, der lever fuldstændig op til alt hvad man har set på billeder. Mest kendt er Kelingking – også kendt som T-Rex Rock – og Manta Point, hvor du kan snorkle med de store og elegante Manta Rays, der glider gennem vandet.

Friuge i Bali, Canggu - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Canggu & Uluwatu – Surfing Paradise
Enhver surfers paradis med gode bølger, høj sol og en ungdommelig vibe i byen, hvor folk samles til hver solnedgang og vinker solen taknemmeligt afsted med en velfortjent kold øl på en af de trendy beach lounges. Heldigvis er der mange forskellige surfer spots, så uanset hvilket niveau du er på, så vil du kunne få stor glæde af at kaste dig ud i bølgerne med et surfbræt under fødderne. Her er det også oplagt at tage på surf camp.

Friuge i Bali, Flores og Komodo - Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK

Komodo & Flores
Komodo nationalpark er på UNESCOs verdensarvsliste for sin smukke natur og biodiversitet. Her finder man komodovaranerne, der med sine ca. 100 kg, ikke er til at misse. Nationalparken skal opleves både til lands og til vands. Til lands finder du bla. den smukke Pink Beach, en strand med lyserødt sand. Vandet i Komodo National Park er krystalklart, så du ser koraller og fisk i alle regnbuens farver, hvilket gør dykning og snorkling til en unik oplevelse.

Peter, Højskole i Udlandet - HÖJSKOLENDK
PETER KRISTENSEN

Hvis du læser dette har du sikkert eventyr i blodet, er nysgerrig på vores eventyrlige 2 mdr. højskoleophold i ‘Australien, Japan, Bali & Gili Islands’, og har måske lidt spørgsmål du gerne vil have svar på eller brug for en snak ift. opholdet.
Jeg hedder Peter og er selv tidligere elev (fra 2011) i HÖJSKOLENDK. Efter mit eget fantastiske højskoleophold, blev jeg rejseleder og senere hen underviser i højskolen – og nu er jeg teamleder på kontoret.

Blandt mange af mine spændende opgaver i HÖJSKOLENDK, er dette højskoleophold “mit” ophold, så det er mig der sidder bag skærmen og sørger for alt det praktiske omkring eventyret og knokler mit allerbedste, så I får en fantastisk rejse.

Har du spørgsmål, vil høre mere eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig snak om vores eventyr i ‘Australien, Japan, Bali & Gili Islands’, er du altid velkommen til at give mig et kald eller smide en mail.
Tlf.: 7027 9007 // Mail: pk@hojskolendk.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Peter – HÖJSKOLENDK

MERE INFO
Hvis du har lyst at lære os og vores eventyrlige højskoleophold endnu bedre at kende, har du flere muligheder. Dem har vi beskrevet nedenfor.
Du er også altid velkommen til at smide os en mail på info@hojskolendk.dk eller ringe til os på kontoret på 7027 9007.
Infomøder - Mød HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

INFOMØDER – KØBENHAVN, AARHUS & ONLINE
På vores infomøder møder du Thomas, Amadeus eller Emil (ejerne af HÖJSKOLENDK), nogle af vores skønne tidligere elever og ofte et par af vores dygtige og engagerede rejseledere.
Vi præsenterer vores eventyrlige højskole og fortæller en masse om hvem vi er, vores ophold, adventure, oplevelser og vores aktive måde at undervise på – og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål du har. Vi glæder os til at møde dig!
Klik her for datoer og mere information!

Trustpilot - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

TRUSTPILOT – HÖJSKOLENDK ER BEDØMT ‘FREMRAGENDE’
På Trustpilot kan du læse anmeldelser fra tidligere elever af HÖJSKOLENDK. Vi er stolte af at vores elever har så pæne ord at skrive om os og vores højskole, for vi ligger hjerte og knofedt i at give dem deres livs rejseeventyr.
Smid en hilsen på mail eller chatten, hvis du vil sludre med en tidligere elev, rejseleder eller en på kontoret. Det er vi altid klar på.
Læs anmeldelser her!

Facebook - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ FACEBOOK – HÖJSKOLENDK
Kig forbi vores Facebook side, hvor du finder nyheder, anmeldelser fra tidligere elever og ikke mindst kan du se masser af billeder, video og “postkort” fra vores eventyrlige højskoleophold i udlandet.
Klik her og besøg os på Facebook!

YouTube - HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ YOUTUBE – HÖJSKOLENDK
Tjek vores Youtube kanal hvor du finder masser af videoer om vores eventyrlige højskoleophold i udlandet og menneskene bag. Du kan bl.a. se vores officielle promovideo og inspirationsvideoer for netop det ophold, du er mest interesseret i.
Klik her og besøg os på Youtube!

Instagram - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ INSTAGRAM – HÖJSKOLENDK
Vi er også på Instagram, og her finder du masser af “postkort”, stories og hilsner fra vores ophold – både fra elever, rejseledere og kontoret i Danmark. Tjek os ud på #hojskolendk.
Klik her og besøg os på Instagram!

TikTok - Følg HÖJSKOLENDK, Højskole i Udlandet

FIND OS PÅ TIKTOK – HÖJSKOLENDK
Vores TikTok “kanal” er primært vores elevers. De tagger os i deres lækre videoer fra deres højskole-eventyr med HÖJSKOLENDK og vi deler de bedste der dukker op. Smut forbi og tjek dem ud.
Klik her og besøg os på TikTok!